brazowa1 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wiadomo,ze nikt Nocka nie wezmie.Droga dla niego jest jedna... Ten pies zostal w nocy przywieziony do schroniska,miesiac temu. Jest duzym,potwornie starym owczarkiem,z bardzo charakterystycznymi,okraglymi uszami.Nie dowidzi i nie slyszy. Moze jego wlasciciele nie wiedza,ze ten pies zyje,moze zle szukaja,moze... ten pies jest na ostatnich łapach.Niech on wroci do domu,niech umrze wsrod swoich. wieczorem fotki Nocka. Pies pochodzi albo z Sopotu albo z osiedli Gdanska blisko Sopotu. Quote
akucha Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kurcze, Brązowa - ale ładujesz :placz: Quote
brazowa1 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Pies jest bardzo stary-"siadaja" mu łapy.Nie wroze mu dlugiego zycia. Quote
Edi100 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Nikt nie zgłaszał zaginięcia? Pewnie pozbyli się starego kapcia...:mad: Quote
maggiejan Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jaka rozczulająca mordka...Jak można skazać starego, słabego psa na spędzenie ostatnich dni w schronisku??? Jak on sobie daje radę? Czy jest w kojcu z innymi psami? Czy był zaniedbany, wychudzony jak trafił do schroniska? Quote
akucha Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Wystawiłam ogłoszenie o poszukiwaniu jego włascicieli. Jakie to smutne wszystko :-( Quote
brazowa1 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 maggiejan napisał(a):Jaka rozczulająca mordka...Jak można skazać starego, słabego psa na spędzenie ostatnich dni w schronisku??? Jak on sobie daje radę? Czy jest w kojcu z innymi psami? Czy był zaniedbany, wychudzony jak trafił do schroniska? kazdy pies musi przejsc kwarantanne,czyli nie moze byc z innymi psami...poza tym, takiego starego,przewracajacego sie "trepa" nie mozna dac do budy. Wlasnie dlatego tak nam zalezy na wlascicielu,bo pies nie byl zachudzony,czy wybitnie brudny...ot bardzo stary schorowany owczar :( Quote
maggiejan Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Czy to możliwe, że pies, który (jak piszecie) ledwie się rusza uciekł właścicielowi? Albo został zgubiony? Quote
brazowa1 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 oj,ja juz takich historii bylam swiadkiem,ze absolutnie w to wierze. Quote
agamika Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 wiem , ze macie nadzieje, że właściciel się zgłosi jednak po niego ( ja zreszta tez :oops: ) , ale Anashar by go wrzucił na strone owczarkiwpotrzebie.com tylko potrzebuje jakiś kontakt podac;). on teraz przebywa w schronisku w Gdańsku , tak ? Quote
Edi100 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mam wielką nadzieję że jednak jest gdzies ktos kto Go szuka! Quote
oktawia6 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A Anaschar o nim wie? dałby go na swoją stronę adopcyjną Owczarków w potrzebie. Quote
akucha Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Bo nie ma takich słów, które opisałyby to, co czuje ten pies :-( Quote
akucha Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 agamika napisał(a):wiem , ze macie nadzieje, że właściciel się zgłosi jednak po niego ( ja zreszta tez :oops: ) , ale Anashar by go wrzucił na strone owczarkiwpotrzebie.com tylko potrzebuje jakiś kontakt podac;). on teraz przebywa w schronisku w Gdańsku , tak ? Nocka jest w Sopocie. Nie wiem, czy dać fo na Allegro. Niech Wiola decyduje. Quote
brazowa1 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 paros napisał(a):Może dać go na allegro?? :roll: Paros,mozna dac na allegro-tylko jego nikt nie wezmie.On ledwie lazi-tego na fotkach nie widac.Nawet do sikania nogi wysoko nie podnosi.Tyle dbrego,ze ma apetyt i zjada wszystko.Do tego kolo odbytu ma wybrzuszenie.Ech...Nocek. Serce sie kraje,no... Quote
pati-c Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :shake::-(:-( boziu,chociaz tymczas z ogrodkiem.. :-(:-( Quote
sugarr Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ja nie wiem czy tymczas to faktycznie to czego mu trzeba. Jemu potrzeba miejsca - jednego, pewnego - gdzie po prostu przeżyje to co mu pozostalo. Wygląda dobrze, ale z tego co pisze brązowa to... :( Quote
Edi100 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Domku, ulituj sie nad biedną Psiną która nic nie ma nawet zdrowia:( Quote
Recommended Posts