Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
No to się cieszymy :multi: Coś się ostatnio adopcje dalmatków ruszyły bo z tego co pamiętam to chyba też Error znalazł nowy domek tak?
Domek dla Errora sie szykuje... Miejmy nadzieje że wszystko wypali ;)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Lauferek mieszka u buni. I juz u niej zostanie.

Acha więc przepraszam;) Ale gapa ze mnie.... Chyba nawet dzisiaj o nim czytałam:lol:

Posted

Kochani, zasmucę Was, ale mam info o kolejnej bidzie do adopcji :-(

W schronisku mieleckim czeka piękny piesek...

Dalmatyńczyk został znaleziony w lesie przez ludzi zbierających grzyby i przywieziony do schroniska. Pies jest nadal bardzo wychudzony, miał obtarcia skóry, ranki na tylnych łapach, ale już powoli wszystko się goi. Pies jest oceniany na 3-4 lata, mieszka w budynku
Więcej zdjęć TUTAJ

Dane kontaktowe:
Schronisko dla Zwierząt w Mielcu
ul. Targowa 11, 39-300 Mielec
telefon 017 - 583 15 32
www.mielec.bezdomne.com
mielec@bezdomne.com

Posted

Rybko - nie ma :(
Jest kropkowe konto na które można wpłacac pieniązki, lecz jest ono znacznie odchudzone :( :(

Juz zmieniłam tytuł na 20 kropeczków... :( ale jest i dobra wiadomość! Error ma dom :)

Posted

Error się cieszy i my sie cieszymy :) dobrze że tak szybko coś sie znalazło dla tego kropusia...

a ta wystraszona mielecka bida :placz: jaka chuda :placz: i jaki strach w oczach :(

ode mnie strony nie będzie, bo html to dla mnie czarna magia - jak brat mi zaczął tłumaczyć to tak się pogubiłam, że hej... ale, jeżeli uważacie, że strona jest pilna - mogę poprosić jednego kolegę (lub brata, ale on powie że nie ma czasu ;)) o skonstruowanie - a prowadzenia strony i dodawania psów jakoś się nauczę...

Posted

dzieki za przejecie watku figa ... ja nie mam teraz wcale czasu na neta

wlasnie mialam poprosic zeby mnie mnie ktos zastapil i poprowadzil watek zbiorczy

boze ile tych naszych kochanych kropkow bez domu...:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...