tinkiłinki Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Była to jedna z moich pierwszych wystaw, zawsze mi mówiano że nie należy wchodzić na ring po ocenie, teraz już bedę madrzejsza, mój błąd. BarbaraSale radzisz pisać do oddziału, ale czy to coś da sama nie wiwsz. Quote
BarbeSale Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sam :) nie wiem czy to coś da, bo nigdy takiego problemu nie miałem, może da się to jakoś "po ludzku" załatwić. Quote
Nugatowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 magda_drakkar napisał(a):Nugatowa, widziałam Was w niedzielę:loveu::cool3: No pewnie, że tak :loveu::loveu::loveu::loveu:Boże jaką ten Twój szpaniel ma cudowną głowę :mdleje: schrupać tylko .... Asiaczek napisał(a): Nugatowa - brawo dla Dzielnego Nusika!:loveu: Pzdr. Oj bardzo dzielny rycerzyk, po rocznej przerwie chorobowej :-(tak otworzył sezon :loveu: Kika napisał(a):No pewnie ,ze tak. SZkoda ze nie wiedziałam kim jesteś:) Ale już następnym razem będziemy wiedziały :D:D :cool3: No to 2 okazja do rozmowy z pewnością się nadarzy :loveu: Nieświadome, ale i tak bardzo miło było Cię poznać :lol: Ja jescze chciałam podziekować Talagii i jej rodzince za bardzoo miłetowarzystwo, towarzystwo, Kaladanowi za miły telefon z gratulacjami :loveu: i wymieniać by mi przyszło i wymieniać ... Quote
filonek_bezogonek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Atik napisał(a):filonek bezogonek piszcie :) ja wcześniej już o tym pisałam i nie był to tekst o sekretarzach ringowych :) Mamy w Oddziale remont i nie licz, że odpowiedź dostaniesz od ręki. Poza tym musimy zrobić katalog powystawowy, żeby do czegoś dojść, Ty masz wgląd w swoja kartę, ja we wszystkie.Rozumiem nie ma problemu :) mam nadzieje ze uda się wszystko naprawic :) Nie robcie ze mnie tyrana - nie oczekuje kwiatów, orkiestyry i przeprosin na piśmie i w prasie. Pomyłki zdarzaja się każdemu - jestesmy ludzmi. Jednym rzadziej innym cześciej ( jak bylo na ringu 11 czas pokarze) Oczekuje jedynie ze jak ktos nawalil to naprawi to co spaprał:) a nie bedzie uskuteczniał metodę spychoterpi i odkecał przysłowiowego kota ogonem Pozdrawiam :) a za pozostałych rowniez trzymam kciuki Quote
Magot Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nugatowa napisał(a):No pewnie, że tak :loveu::loveu::loveu::loveu:Boże jaką ten Twój szpaniel ma cudowną głowę :mdleje: schrupać tylko .... Cholibka, szkoda, że dopiero teraz się kapnęłam, że Ty to byłaś Ty:roll::roll:... Na następny raz już będę wiedziała i wymiziam Twoja pomarańczke:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Magda a co ze mna- mialas mnie w nosie i moje spotkanko... Przepraszam ze niezdazylam ale... mialam akcje ze sprzeczka... A wogole jak potem patrzylam to niemieliscie Zwyciestwa Młodziezy czy jakas pomyłka tam w karcie Quote
Magot Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nerul napisał(a):Magda a co ze mna- mialas mnie w nosie i moje spotkanko... Przepraszam ze niezdazylam ale... mialam akcje ze sprzeczka... A wogole jak potem patrzylam to niemieliscie Zwyciestwa Młodziezy czy jakas pomyłka tam w karcie No dzięki za spotkanko:calus: Nie obrażajta się na mnie:diabloti::oops: Zw. Mł. nie dostaliśmy:evil_lol::lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dziwne... jakie mieliscie wpisane WADY w ocenie? Quote
Magot Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nerul napisał(a):Dziwne... jakie mieliscie wpisane WADY w ocenie? Nieco za długa linia grzbietu i nieco za nisko osadzony ogon :lol: Cytuję: "Tytuł „Zwycięzca Młodzieży” MOŻE otrzymać na każdej wystawie (nie dotyczy wystawy championów) i w każdej rasie pies (suka), który uzyska w klasie młodzieży ocenę doskonałą z lokatą pierwszą." Quote
Coffee&Nera Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Oby lepiej poszło na innych trzymam kciuki- jedziesz moze na Jarosław? Quote
Magot Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nerul napisał(a):Oby lepiej poszło na innych trzymam kciuki- jedziesz moze na Jarosław? Właśnie jestem na etapie namawiania głównego sponsora wystaw (czyt. tata) na Jarosław. :cool3: Quote
Waxy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A ktoś ma jakieś westy (zdjęcia) :razz: ? Tak poza tym, SERDECZNIE GRATULUJĘ KAŻDEMU! Quote
Nugatowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 magda_drakkar napisał(a):Właśnie jestem na etapie namawiania głównego sponsora wystaw (czyt. tata) na Jarosław. :cool3: Oby ten etap wyszedł, to będziemy miały okazje do rozmowy :lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nugatowa napisał(a):Oby ten etap wyszedł, to będziemy miały okazje do rozmowy :lol: O no to i ja sie załapie- ja was widzialam ale... w sumie niewiem czy to wy... tyle tam bylo Seterow ze az oczoplasu mozna bylo dostac :mad::diabloti: Trzeba jakos sie rozpoznawac z Dogomani... ja wlasnie sobie zakupuje bluzke z Dogo to moze jakos przynajmniej prosciej bedzie Quote
Magot Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nugatowa napisał(a):Oby ten etap wyszedł, to będziemy miały okazje do rozmowy :lol: A będziecie w niedzielę?:cool3::multi: Quote
Codik&Toffik Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ooo zapomniałem dodać ...:mad: Ja tez miałem mały problem z kartą ocen mojej suczki, ale na szczęście zauważyliśmy to... Nie miała wpisanego CWC, za to miała wpisane CACIB & r.CACIB :roll::evil_lol: No ale na szczęście wyjaśniliśmy to :cool3: Quote
Meggy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jakby ktoś chciał popatrzeć na sznaucerki, to zapraszam... www.rzeszow08.jpg.pl Quote
quadrupedium Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Waxy']A ktoś ma jakieś westy (zdjęcia) :razz: ? ...! http://www.westie.e-promo.pl/RZESZOW2008.htm tu są westie i wyniki wystawy Quote
Meritt Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Magda_Drakkar mam pytanie. Czy były jeszcze jakieś cockery czarne podpalane oprócz Twojego psiaka? :) Quote
Magot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Meritt napisał(a):Magda_Drakkar mam pytanie. Czy były jeszcze jakieś cockery czarne podpalane oprócz Twojego psiaka? :) Tak, a co?:) Quote
Meritt Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A nic, bo widziałam takiego cockerka i pomyślałam o Was:) Quote
Frytela Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 magda_drakkar napisał(a):Właśnie jestem na etapie namawiania głównego sponsora wystaw (czyt. tata) na Jarosław. :cool3: no to przybij moze sie spotkamy wreszcie ;) ;) a wracając do rzeszowskiej: Chce ktoś filmiki tańca z psami ;) albo frisbee?? Quote
Cambel&Megi Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Frytela napisał(a):no to przybij moze sie spotkamy wreszcie ;) ;) a wracając do rzeszowskiej: Chce ktoś filmiki tańca z psami ;) albo frisbee?? Prosiłabym o filmik z frisbee. Ja oglądałam z balkonu, przy ringu chartów, ale nie za dużo stamtąd widziałam :lol: Quote
McDzik Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 arima napisał(a):nieee ja nie jestem włascicielką Arniego tylko Arnolda Leo Grande Cuore. Doskonała lok 2;) Wiem, wiem xD Juz potem popatrzyłam do katalogu i zobaczyłam, ze był i Arni i Arnold, wiec mi sie pomylilo! Przeprasząłm za błąd. :) Quote
Recommended Posts