Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy znana jest już obsada sędziowska na I Międzynarodowa Wystawę Psów Rasowych Rzeszów 2008. Bo Katowice już podały,a tego jest limit więc się tam wybieram, głównie interesuje mnie obsada na 2 grupę FCI.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle pisze na ich stronie:p

Wystawa odbędzie się w Hali RCWS na Podpromiu w Rzeszowie 09-10.02.2008 r. Szczegółowe informacje dotyczące wystawy w wkrótce.
Przyjmowanie zgłoszeń za pomocą INTERNETOWEGO FORMULARZA ZGŁOSZENIOWEGO rozpoczynamy od 20.08.2007 r. serdecznie zapraszamy.

Posted

JEST SUPER. Tylko ze cena zabojczo boska. Taka jak na KATOWICE a Katowice daja licencje na CRUFTA 2009, wiec i ranga wieksza. Dobrze aby pogoda byla tak jak w tym roku bo mam 450 km. A jak snieg izaspy to niema takiej atrakcji z dojazdem. Ponadto widze paru nowych sedziow to dobrze. Byle tak dalej, bo Rzeszow ma zawsze dobrze zorganizowane wystawy.:crazyeye:

Posted

A mnie ciekawi, jak w tej beznadziejnej hali organizatorzy zamierzaja urzadzic miedzynarodowke. Na krajowej bylam 2 x, w tym raz z wlasna suka, potem jej odpuscilam, bo warunki fatalne :-(

Posted

Skoro moga w jeden dzien zrobic krajowke to i miedzynarodowa im sie uda, a że warunki takie jak są to i w Katowicach taka sama ciasnota i już nie jeden jak nie będzie to uwarza za nieszczęście, więc i tą międzynarodówkę przeżyjemy. A i ciasnota jest i tu i tu. Więcej optymizmu.
;)

Posted

POMIAN napisał(a):
Skoro moga w jeden dzien zrobic krajowke to i miedzynarodowa im sie uda, a że warunki takie jak są to i w Katowicach taka sama ciasnota i już nie jeden jak nie będzie to uwarza za nieszczęście, więc i tą międzynarodówkę przeżyjemy. A i ciasnota jest i tu i tu. Więcej optymizmu.
;)

Bylam i w Katowicach i w Rzeszowie i ja roznice miedzy warunkami widze. A Ty nie ? :crazyeye:

Posted

Obsada sedziowska TROCHE mnie zmartwila :/ Jak po raz 3 w ciagu 8 miesiecy ma mnie oceniac na miedzynarodowce p Brabletz to nie ma sensu jechac...A szkoda, bo chce Liliana do młodziezy wcisnać :/

Posted

Talagia napisał(a):
Obsada sedziowska TROCHE mnie zmartwila :/ Jak po raz 3 w ciagu 8 miesiecy ma mnie oceniac na miedzynarodowce p Brabletz to nie ma sensu jechac...A szkoda, bo chce Liliana do młodziezy wcisnać :/

:shake: :shake:
Mam nadzieje ze to nie na setery przypadnie p.Brabletz...

Posted

źle się wyraziłam, chodziło mi o to że ogólnie wyglada na to, że ceny za wstawy pójdą do góry bo np.: Poznań w tym roku kosztuje 90zł a to również międzynarodówka i to o wyższym prestiżu ;)