MartynaP Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 dzis odszedl jedyny prawdziwy przyjaciel jakiego mialam w zyciu,w ciagu trzech dni zabrala mi go choroba,Nie moge sie z tym pogodzic,zycie bez niego bedzie puste,dawal mi radosc i wypelnial moj dom szczesciem.Jego ostatnie chwile byly wypelnione bolem a ja nic nie moglam zrobic-przytulalam go tylko i modlilam sie zeby nie odszedl. Odszedl i nigdy juz nie bede miala tego szczescia ktore mi dal Scooby kocham cie,zawsze bedziesz w moim sercu,nigdy cie nie zapomne...:-( Quote
BeataSabra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Scooby (*){*} [*] Dlaczego tak szybko odchodzicie?? Martynka co powiedział wet ?? Na odszedł Scooby?? Quote
Rybka_39 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Przyjmij moje najszczersze wyrazy wspołczucia..choc wiem ze rzadne słowa nie wynagrodza takiego bolu:-( Quote
Monia70 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ja też jestem z Tobą.Jest mi przykro i wiem co czujesz i przeżywasz.Te dni, chwile , tygodnie będą ciężkie, smutne i przygnębiające.Przeszłam to po śmierci Meli i rozumiem Cię. [*] [*] [*] Skubisiu, dla Ciebie. Quote
szajbus Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dla Scoobiego Wiem jak trudno pogodzić ci sie ze strata przyjaciela. One odchodzą tak szybko. Czemu nas to spotyka? Quote
malaSilky Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bardzo Ci wspułczuje! Wiem jak to boli najwazniejsze by zachowac wspomnienia w sercu to daje nam sile . Quote
MartynaP Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Odszedł przyjaciel scoobiego Aresik-dołączył do niego na drugą stronę tęczy. Teraz razem biegają,bawią się piłeczką walczą o zabawki :-( Jest szczęśliwy ma u boku swojego przyjaciela który się nim zaopiekuje,za którym tęsknił i nie mógł zrozumieć dlaczego go już niema. Cierpiał bardzo ale teraz zasnął i nic go juz nie boli-jest szczęsliwy,biega i merda swoim ślicznym ogonkiem :-( Quote
szajbus Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 O matko, kolejny psiak za TM Bądź szczęśliwy w tej pięknej krainie Quote
JanuszPLSzczecin Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Żegnaj Scooby ,biegaj sobie po łąkach krainy psiej szczęśliwości z moim Buddym i innymi przyjaciółmi które przeszły TM Quote
Karolajna Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Biedactwa. Wiem jak to Psy idą za TM. Ostatnim razem za TM pobiegł Lord. Miał za sobą 11 ładnych lat. Był rasy bernardyn, i na swój wiek dużo lat miał:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Nikki Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [*][*][*] Scooby pobaw się czasem z moim Neronkiem :-( :-( Quote
mysiapysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Biegajcie żabcie po zielonych łąkach i czekajcie na nas . . . [']. . .:-( Quote
florida_blue Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Scooby, chociaż te kilka miesiecy przezyłeś szczesliwie u boku Martynki... Tak mi przykro... Quote
BeataSabra Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Scooby Aresik opiekujcie się sobą trzymajcie się razem Tak przykro że mimo takiej opieki nie udało się Wam przeżyć. Quote
MartynaP Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 florida_blue napisał(a):Scooby, chociaż te kilka miesiecy przezyłeś szczesliwie u boku Martynki... Tak mi przykro... to był wspanialy pies i przyjaciel.Na wzajem sie uszczesliwialismy. Bardzo mi go brakuje-nie chcialam zeby tak sie stalo :-(,niemoge sie z tym pogodzic :-( Quote
Recommended Posts