Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadzwoniła dziś pani, która od razu przypadła mi do serca, bo jak juz odpowiedziała tak jak chciałam na różne pytania dotyczące domu, umów i wizyt to gdy zapytałam, który to ma byc kotek to stwierdziła, że kotek to jest do kochania a nie do wybierania kolorów:loveu: . Jako, że Nika jest wstępnie zarezerwowana, to któryś z panów powinien wkrótce zmienić miejsce zamieszkania. We wtorek okaże się który

Posted

Pani zmieniła plany i była już dzisiaj także jutro do swojego domu wędruje ...Psotek z Felicjanem:loveu: :loveu: :loveu: Chłopaki będą razem, Felicjan będzie p. Juli a Psotek p. Bartka, żeby żadnemu z nich nie było przykro;)

Panna Rosia już na walizkach, bo pod koniec tygodnia ma transport do Beamichy.
A Nika i Bazyl i/lub Bonifacy pojadą prawdopodobnie do Lublina

Posted

Sońka twardo "karmi" właśnie Bazyla, przynajmniej ta dwójka jest święcie o tym przekonana :lol: A Psotek z Felicjanem pojechali przed chwilą do domu, mam nadzieję, że będzie ok. Pozostałe też już niedługo. A ja oczywiście bęczę, bo moje dzieci wyfruwają z domu

Posted

Tweety napisał(a):
Sońka twardo "karmi" właśnie Bazyla, przynajmniej ta dwójka jest święcie o tym przekonana :lol: A Psotek z Felicjanem pojechali przed chwilą do domu, mam nadzieję, że będzie ok. Pozostałe też już niedługo. A ja oczywiście bęczę, bo moje dzieci wyfruwają z domu
NIE BECZ , NIE LICZ NA TO , ŻE DŁUGO TEN DOM BĘDZIE PUSTY!!!!!

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Pani Juli, która wraz ze swoim chłopakiem przygarnęła Psotka z Felicjanem. Maluchy rozrabiają ale w normie tzn między sobą i nic nie niszczą. Jedzą ze wspólnej miski czego nauczyli się u mnie, bo wcale nie chciało mi się ciągle myć 6 misek Korzystają z kuwetki, aczkolwiek nadal z gazetami, bo mają upodobanie w jedzeniu piasku Może dzisiaj będę mieć już zdjęcia z nowego domu

Posted

wandul 66 napisał(a):
Tweety , to ile jeszcze dzieciaków jest bez domku?

na 99% wsztstkie mają domy tylko czekamy na transport a w jednym domu kończymy uzgodnienia dotyczące zabezpieczeń okien, bo nie wydam ani pół kota tam gdzie nie będzie ta połówka bezpieczna

Posted

Byłam dzisiaj z Bazylem u swojego weta, bo kociuch jakis taki niemrawy zrobił się, duzo pił, duzo siusiał, nie bawił się prawie wcale. Okazało się, że ma nerki-olbrzymy, rokowania bardzo nieciekawe, żeby nie powiedzieć tragiczne. Dostał BETAMOX L.A. i glukozę. Chcę go skonsultować z jakims guru od chorób nerek w Krakowie. Kogo możecie polecić? Pilna sprawa!

Posted

właśnie wróciłam z Bazylem. Na szczęście obsiusiał mnie mocno po drodzę (jasna bluzka) więc było widać, że mocz nie zmieniony (tzn. bez krwi) Pan doktor zrobił mu usg nerek, wyglada to na mocny stan zapalny a nie zmiany genetyczne czy jakieś inne, zwłaszcza, że Bazyl ma gorączkę 40,7 st. Dostał zastrzyki ze trzy i jutro do kontroli. Wieczorem mam mu zmierzyc gorączke znowu i wymusić na nim sikanie poza kuwetą aby przyłożyc taki pasek do analizy moczu. Mam nadzieję, że będzie co raz lepiej ale kciuki bardzo potrzebne i bardzo o nie prosimy :modla:

Posted

Bazyl zrobił coś czego nie robił od tygodnia tzn BIEGAŁ i napadał na Nikę:multi: Widać, że mu się troszkę poprawiło. Ale co mnie nastraszył to moje. Jak się dowiedziałam, że właściwie to jego koniec może nastąpić w każdej chwili to resztę wizyty, zamiast trzymać go do zastrzyków, to przesiedziałam z głową między kolanami i wet więcej miał kłopotu ze mną niż z Bazylkiem :oops: