Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najpierw były na serio, że nie chce mu dać, bo on jest młody. Potem jednak się uspokoił ma się ze mna kontaktować aby sprawdzać w jakim stanie jest Psotek

Posted

Psotek nieżle, zwlaszcza jak ugotowałam pysznościowego kurczaczka z ryżem i marchewką, miła odmiana po puchach. Nażarły się jak bąki. Myslałam, że sie zdrzemną wcześniej niz normalnie ale one , w ramach walki z nadwagą, właśnie spalają to co zjadły. Pierwsza w nocy a tu szał ciał i uprzęży:mad:

Posted

no i Psotek pojechał sobie wczoraj do domu. Oczywiście chodził po wszystkich możliwych meblach i w ogóle się nie bał. A Nikusia nie ma się z kim bawić, ciotki stare panny nie chcą biegać z nią. Ale ciumkanie Soni oczywiście nadal odchodzi pełna parą:evil_lol:

Posted

Ależ Sonia została dzisiaj wymyta przez Nikę:crazyeye: Sońka wyglądała jak zmokła kura. Ciotki wczoraj nieco ruszyły się i pogoniły z Nikusią. Niestety, kondycyjnie są nie za dobre więc w końcu zdyszały się:evil_lol:
Nika polowała sobie później już sama na robalka, bo konkurencja do łowów popadała na pychole, ale na szczęście obyło się bez strat w mieniu:razz:

Posted

[quote name='Tweety']Bazyl-żebrak:oops:

O Boże! A ja myślałam, że obok tego chłopca na łóżku to wafelki są porozrzucane...:stupid: I myślę sobie dlaczego Bazyl-żebraczek nie zainteresował się wafelkami skoro one sobie tak tam luźno leżą:cool3: