Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 "Popatrz, za kratami widać wychudłe ciałka o mądrych oczach... Pytasz śpią?...Odpowiem ... tak śnią o domu, który kiedyś był, lub którego nigdy nie miały, o porannych pieszczotach, o "własnym "panu", który przecież kiedyś mówił ,że kocha , o wspólnych spacerach do lasu ... Nad tym mrocznym miejscem unosi się dziwna aura... Słyszysz? Słychać szczekanie, które co raz przecina bolesne wycie i skomlenie... Słyszysz? Co raz słychać odgłos walki toczonej na śmierć i życie. Ciężko obronić się przed ostrymi kłami... W tym mrocznym miejscu zamknięto wszystkie psie historie, z dala od ludzi, bo tak najwygodniej. Nie widzisz, więc nie ma... Sam się oszukujesz, że takie miejsce nie istnieje." autor nieznany . Atos jest pięknym pręgowanym bokserem :loveu: . Obecnie przebywa w Schronisku w Skierniewicach . Został oddany do schroniska jakieś 2 miesiące temu przez starsze małeństwo z powodu wyjazdu . Pies ma około 2 lat . Weterynarz powiedzial że NIE jest na nic chory . Jest spojony i lekko ułożony ! [SIZE=2]Najprawdopodobniej , najpóźniej piątek będzie więcej fotek o piesku . Prosimy, pokażcie tej psinie co to jest miłość człowieka... co to jest szczęście... ! Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 olenka_f napisał(a)::lol: Kamcia jak ty pięknie piszesz Ten wierszyk to oczywiście nie mojego autorstwa . Ja taka utalentowana nie jestem :cool1: . Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='la_pegaza']podeślij na www.bokserywpotrzebie.pl Okej , dzięki :loveu: . Podeślę w piątek , gdy będziemy mieć więcej info o psiaku ;) Quote
la_pegaza Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a bokser jest pręgowany a nie pręgowaty ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='la_pegaza']a bokser jest pręgowany a nie pręgowaty ;) Tak :crazyeye: :hmmmm: . Nie wiedziałam :oops: . Już poprawione . Dzięki :loveu: . Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='*luthien*']hopaj piekna psinko Robi się ten bannerek już ? :mad: Quote
la_pegaza Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a wiadomo jak tam trafił?? oddany / porzucony? Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 la_pegaza napisał(a):a wiadomo jak tam trafił?? oddany / porzucony? Tak . Już zaraz wszystko napiszę . Atos został oddany do schroniska jakieś 2 miesiące temu przez starsze małeństwo z powodu wyjazdu . Pies ma około 2 lat . Weterynarz powiedzial że NIE jest na nic chory . Atos jest spojony i lekko ułożony ! Quote
pidzej Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 o, to już wiadomo? kamcia napisz to w pierwszym poście też. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 pidzej napisał(a):o, to już wiadomo? kamcia napisz to w pierwszym poście też. Właśnie to zrobiłam :eviltong: . Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Zaraz będą bannerki :multi: . Zamówiłam je u 6 różnych osób :evil_lol: . Quote
boksiedwa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Po dzisiejszym koszmarnym dniu jeszcze kolejna bioda w potrzebie :placz: życzę tym państwu żeby i ich też ktos kiedyś oddał do domu spokojnej starości z powodu wyjazdu :angryy: sorki za tą złosliwość, ale dla mnie to nie pojęte jak można oddać przyjaciela bo się gdzieś wyjeżdża :mad: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='olenka_f']Kamcia ty nasza błyskawico:cool3: Ja :crazyeye: :hmmmm: Hmmm .... no może :cool1: . [quote name='boksiedwa']Po dzisiejszym koszmarnym dniu jeszcze kolejna bioda w potrzebie :placz: życzę tym państwu żeby i ich też ktos kiedyś oddał do domu spokojnej starości z powodu wyjazdu :angryy: sorki za tą złosliwość, ale dla mnie to nie pojęte jak można oddać przyjaciela bo się gdzieś wyjeżdża :mad: Wybaczamy Ci tą złośliwośc . Ja zareagowałam podobnie ale przemilczałam to , bo takie narzekanie nic nie da :p . Trzeba szybko znaleźć dom dla psa ! Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Postaram się jutro pojechać do schroniska i zrobić nowe fotki Atosa :p . Pewnie będą marne bo aparat mam niezbyt dobry ;// Quote
boksiedwa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Z marnych fotek też coś można wyciągnąć, jak się nad nimi posiedzi :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 boksiedwa napisał(a):Z marnych fotek też coś można wyciągnąć, jak się nad nimi posiedzi :) Z mojego aparau wychodzą w miarę dobre foty tylko wtedy gdy psiak pozuje tzn. w ogóle się nie rusza . Reszta zdjęć do d ... :cool3: . Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hallo , bokseromaniacy , odezwijcie się :roll: . Quote
Lemoniada Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Przykro mi, ale książeczki zdrowia Atos nie posiada:-( Nie jest też kastrowany. Weterynarz powiedział, że nie jest na nic chory, ale na 100%wierzyć temu nie można. Nie znam tego weta, ale ARKA go chyba widziała, z tego co mówiła wynika, że on robi tylko to, co mu się palcem pokaże:mad: Ale niekiedy wykazuje chwalebną inicjatywę, tak jak w przypadku powypadkowej suni, o której będzie osobny wątek. I podobno ostatnio sami z siebie odpchlili psy:-? Cud? Czy i ich zaczęły obłazić? No nic, na szczęście wyniki przetargu już za niedługo, duże szanse na wygranie ma ponoć Urząd Miasta, wtedy powinno się zmienić na lepsze :) Kamciu - dziękujemy:loveu: A bannerek śliczny!!!! Ozłocić jego twórcę!!!!:modla: Quote
Recommended Posts