Gonitwa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 A witam witam;) Tośka jest już u mnie i psa mi ustawia;) Quote
Gosiapk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Co ona robi najlepszego z psem! Biedaczek. Quote
Gonitwa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ale już powoli się układa między nimi- ona śpi pod moim łóżkiem, a on na korytarzu- z dala od niej;) Quote
Gonitwa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Coś Ty- dobrze mu tak! Niech widzi co czują inne psy gdy on się tak zachowuje! A na spacerze i w ogrodzie jest równouprawnienie;) Quote
Gosiapk Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Gonitwa napisał(a):Coś Ty- dobrze mu tak! Niech widzi co czują inne psy gdy on się tak zachowuje! A na spacerze i w ogrodzie jest równouprawnienie;) :evil_lol: Tak jest! Równouprawnienie musi być :) Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 DAkotka potrzebuje wsparcia finansowego na weta Quote
Gonitwa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale chętnych brak.. Ja mam taką cichą nadzieję że tej mojej poczwarki też nikt nie zechce- bo gotowa jestem jej nie oddać. To mój prywatny bodyguard! Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Gonitwa napisał(a):Ale chętnych brak.. Ja mam taką cichą nadzieję że tej mojej poczwarki też nikt nie zechce- bo gotowa jestem jej nie oddać. To mój prywatny bodyguard! No, ciekawe co na to Twój osobisty piesulek musztrowany przez tą zgagę ;) Quote
Gonitwa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Oriś ją kocha tylko nie chce się przyznać;) I Tośka go też... końskie zaloty;) Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Gonitwa napisał(a):Oriś ją kocha tylko nie chce się przyznać;) I Tośka go też... końskie zaloty;) A jest gdzieś zdjęcie Ich Troje? ;) Quote
Gonitwa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Tylko jak są z daleka od siebie... nie mam aparatu by nafocić więcej.. A Ty masz zdjęcia swoich pięknych gdzieś? Quote
Gonitwa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Jak widno będzie bo teraz ich widać nie będzie;) Dakota na górę! Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gonitwa napisał(a):Jak widno będzie bo teraz ich widać nie będzie;) :lol: :eviltong: :lol: Quote
Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Kaska przyszła przed chwilą- Tośka chciała z radości zjeść listonosza;) Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gonitwa napisał(a):Kaska przyszła przed chwilą- Tośka chciała z radości zjeść listonosza;) Kto by na tym gorzej wyszedł? Tośka czy listonosz? Niewiele mogłam Ci przesłać, ale na jedzonko na kilka dni dla psiny wystarczy :) Quote
Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pewnie że tak- tym bardziej, że ona ma chyba alergię na drób a Orient na kurczaku głównie jedzie... Masz zdjęcie swojej sforki? Wrzuć mi do galerii chociaż to sobie popatrzę... Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gonitwa napisał(a):Pewnie że tak- tym bardziej, że ona ma chyba alergię na drób a Orient na kurczaku głównie jedzie... Masz zdjęcie swojej sforki? Wrzuć mi do galerii chociaż to sobie popatrzę... Ale jak to się robi, tj. zdjęcia do galerii? Można ze swojego twardego dysku przekopiować? Quote
Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Można, Wchodzisz na www.imageshack.us Bierzesz przeglądaj- wybierasz zdjęcie które chcesz opublikować- jeśli nie jest dopuszczalnego formatu to robisz resize image? 320x240 i klikasz host it! Potem pokazują się linki- pierwszy jest zaznaczony- odhaczasz i kopiujesz pierwszy link- wklejasz go w okno odpowiedzi na dgm i wysyłasz odpowiedź- zdjęcie samo się pojawi;) Quote
Recommended Posts