Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pryszedł czas, żeby sie wreszcie zaprezentować :cool3:
Co prawda juz kiedys daawno temu Sońka pokazywała tu swoje wdzięki, ale w wyniku czyszczenia forum, wątek przepadł. Zakładamy więc nowy i zapraszamy do oglądania :loveu:

Sonia ma niecałe 7 lat, malutki "Kubusiowy" rozumek :evil_lol: , ulubionym zajęciem jej jest jedzenie. Czasem zmienia się też w psa obronnego, zajadle mnie i domu pilnuje. Gdy ktoś jest w domu to miejscem stróżowania jest parapet okienny. Natomiast pies zostający sam w domu, tak bierze sobie do serca pilnowanie, że punktem obserwacyjnym staje się wtedy stół :cool1: .

Sonka była oczywiscie zabrana przeze mnie ze schroniska, ponad 6 lat temu. Sterroryzowała do tego czasu wszystkich w domu i objęła swoje rządy.

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrówa...a ja bym chciała tak bardzo takiego kunika jak Twój... :placz:
i tez mi sie marzy od daaawna ast, ale to mała cholera sie boi duzych psów... :-( Zrestza, udzielac sie na dogo i miec TYLKO 1 psa to az wstyd...
No ale coz... :roll:

Posted

Sonia jest typową blądynką....
To co zobaczyłam przed paroma dniami w mieszkaniu po poworcie przerosło moje pokłady cierpliwości....
Podjeżdżam pod dom, a ponieważ mieszkam w kamienicy na parterze, okna mam wychodzące na ulicę, patrzę a tu jedno okno zupełnie pozbawione firanki, do tego nie zasłonięte zasłoną czy roletą... :crazyeye: Taki Big Brother generalnie zrobiony, każdy przechodzień na ulicy mógł sobie podziwiać moje wnętrza :cool1: ... W chodzę do domu i co się okazuje - firanka zerwana z żabek! Kundel tak szalał po parapecie, fotelu (który stoi obok), że zaplatał się chyba w firankę, po czym spadając z parapetu, firanka spadła również :mad: Albo po prostu kundel stwierdził, że firanka nie ładna... albo naoglądała sie telewizji i chciała małpę poudawać. No nie wiem... W każdym razie sprawca uciekł, potem przepraszał intensywnie, ale co se ludzie przez kilka godzin (khm..) pooglądali to se pooglądali. I pewnie jeszcze siedziała ta durnota na parapecie pokazując swoje wdzięki :mad:

Posted

modliszko polecam mojego konika do oswajania twojej pieknosci z duzymi psami - asotr to genialny nauczyciel a teraz jeszcze fana jest :D bedziesz na zlocie piekna? a przez lodz niedlugo bede jechala z mala do wawy jakby co :razz: a po oswojeniu dam ci cynka ktore hodowle sa super :eviltong:

Posted

Ja bym radzila czesciej zmieniac firanki,bo Soni moze wzorki szybko sie nudza,haha.I od kundli nie wyzywac!!
A jesli mowa o pilnowaniu,to Kamel jak jest ktos w domu to strasznie mocno pilnuje,szczeka jak ktos przechodzi kolo okna,lub puka do drzwi,ale jak jest sam...to mozna sobie dzwonic,pukac i....cisza.Taki bohater.

Posted

Ciotka,a Ty moze masz dzisiaj imieniny??Ja taka nie w temacie,bo tu sie nie obchodzi. Jesli tak to wszystkiego naj,naj oczywiscie lepszego:BIG: :Rose: :Rose:

Posted

imieniny mam 21 stycznia :evil_lol: ale dzięki!

dodam za to trochę fotek, oczywiście większosc łózkowych :p

tutaj pyskuje mi jak zwykle ( aha, ona ma czarne podniebienie - zły pies z niej :evil_lol: )

no idziemy wreszcie spać :mad: ?

jaa? jaa? ja nic nie zrobiłam przecież...

śpię...

czego chcesz? sama se idz spać na podłogę :crazyeye:

mnie tu wcale nie ma :cool1:

chyba juz rano, trza wstawać

Posted

a to mój kolega Pan Kot. Lubię sie z nim bawic, zwłaszcza w ganianego (ale tylko gdy ja gonię a on ucieka :evil_lol: ), czasem mnie trochę bije i poluje na mnie, ale to głupi kot jest, wybaczam mu. W końcu to TYLKO kot :stupid:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Sonia ma niecałe 7 lat, malutki "Kubusiowy" rozumek :evil_lol:

Eeeee, a ja czytałam kiedyś esej całkiem serio o tym, że Kubuś to współczesna wersja Sokratesa. Więc staraj się, staraj. I tak Soni nam nie zohydzisz. Od razu widać, że mądra , piękna i elokwentna. I nie od dziś wiadomo, że blondynki, zwłaszcza te z czarnym podniebieniem, tylko udają głupsze od brunetek i jest to strategia przynosząca same zyski.

Posted

I skąd to zdziwienie, że się obraziła? W pewnych sytuacjach kobietom zdjęć się nie robi. I tyle. Fe. Pańci paparazzi mówimy stanowcze nie.
Za to to zdjęcie kosmiczne. Wielka woda, wielka plaża, wielki patyk, wielkie uszy i Sonia nie-wielka

Posted

to zdjęcie było zrobione jakies 5 lat temu chyba w Jastarni... Sońka to jeszcze szczyl był wtedy. Teraz to wielka dama - a żadna szanująca sie kobita za patykami biegać nie będzie :p , to dobre dla dzieci :-o .
No i druga sprawa - było się kiedys trochę szczuplejszym :cool1: ....

Za to od małego szczylka, Sonia to jest zapalony piłkarz. A spacjalizuje sie zwłaszcza w obronie - bo stoi na bramce. I broni jak lew.
Chyba musimy zacząć znów trenować i przygotowywać się na Euro 2012 :evil_lol:

Posted

A ja myślałam, że takie morze to może w Pabianicach :roll:
Nie wypominaj tak Soni tych paru gram nadwagi. Okrągłości wracają do mody.
A kot rzeczywiście piękność. No i łapy ma jak...
... collie :cool1:

Posted

Soniaaaaaa podobno duzo jesz?? prawda to??
JAK TAK TO JUZ CIE BARDZO LUBIĘ!!!!!!!!! :))

kurcze piszac takie rzeczy czuje sie jakbym miala nascie lat mile uczucie:)

SONIU JAK DLA MNIE JESTES BOMBOWA!!!!!!!!!!!!! :))) i nie pracuj tak ciezko!:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

witamy, witamy po długim łykendzie :cool3:

Dziekujemy za odwiedzinki. Niedługo postaram sie wkleic jakies nowe fotki, czas sie po łykendzie zabrac do roboty. Ale tak mi sie nie chce ze.... :cool1:

A Sonia sie ostatnio z nami najezdziła, wygrilowała, wybiegała, juz miala dosyc ...
Grubas taki, kondycji nie ma, pobiega troche i od razu symuluje jak to łapki bola, ze pies dalej nie pojdzie i kropka. :evil_lol:

Posted

Hehe madra dziewczynka,co bedzie chodzic jak ochoty nie ma,a Panciostwo niech se lazi do oporu jak nie ma nic innego do roboty:evil_lol: .
Sonia lubi kielbaske z grilla? Kamel bardzo lubi i jak tylko rozpalimy grilla,ten juz siedzi i czeka i dawac mi tu szybko:mad: !A co to za pytanie bylo na temat tuszy?Ze co??Ze Kamciowi tez ciut przybylo:cool3: ??hmmmm....