modliszka84 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Dzienkujemy, dzienkujemy :loveu: Quote
zurdo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Sonia doszła już do siebie po tych: ? W takim razie życzymy Soni i jej dwóm kocim podopiecznym i ich dwóm ludzkim podopiecznym wszystkiego, co najlepsze, najradośniejsze i najsmaczniejsze :lol: M&T Quote
modliszka84 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Sonia spędziła sylwestra w towarzystwie moich rodziców, my bylismy w Krakowie :oops: Sonia nadal ucieka i chowa sie za mną jak tylko cos wystrzeli na dworzu, ale nie panikuje. Za chwile zapomina ze sie boi i robi swoje ( czyt. jest głodna albo śpi). A ja takze fajerwerków nie znoszę i nie lubie nawet oglądać :p Nie moge zrozumiec co ludzie w tym widzą, że huknie kilka razy i sie cieszą :cool1: I my także życzymy wszystkim samych wspaniałości i sukcesów w nowym roku! Quote
*zaba* Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cicho wszedzie,glucho wszedzie i tak dalej i tak dalej..... :D Quote
*zaba* Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ja wiem,Sonka,ze twoja pancia to ma duzo zajec i czasu na galerie z powodu tego niewiele,ale to moze niech ciebie dopusci do kompa,to sama cos napiszesz,jakies zdjecie dasz... A nie wiesz co z Szelka??Tam tez taka dziwna cisza. Pozdrawiam,Kamczyslaw. Quote
modliszka84 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 hej! Pancia to w ogole nie ma dla mnie czasu :mad: a innymi psami to śmierdzi jak wraca :obrazic: Obiecała ze co napisze i zdjencia jakiejs mi robila, fleszem po gałach swiecila to chyba bedom jakies ... Quote
zurdo Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Eee no Sonia :crazyeye: Nowa trwała, nowe ful-wypas posłanko, na zaniedbaną nie wyglądasz. I strasznie tych zdjęć żałujesz, tak po jednym? Trochę szacunku dla swojego fanklubu, chcemy więcej zdjęć :razz: Quote
*zaba* Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :oops: Sonka,ale ty laska jestes... I poslanko masz z imieniem,eee to ta pancia nie taka zla.A u fryzjera bylas??Zaraz ide spac,moze mi sie przysnisz....dobranoc. Quote
modliszka84 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Posłanko to dostałam jeszcze na Mikołaja :p Ja do fryzjerów nie chodze - nie lubiem jak mnie obce ludzie obmacują...taka nerwowa wtedy jestem. W domu mnie obstrzygła pańcia..no nawet nawet tylko teraz mowi na mnie 'kluska' . A przeciez ja mam imie, co nie? Kolacji mnie nie dali, a tak czekałam :placz: Quote
modliszka84 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 no i gdzie ten fanklub :niewiem:? Quote
*zaba* Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Och Malenka,wybacz.Bylem,zdjecia widzialem,ale myslalem,ze bedzie wiecej...Co do kolacjii,to widze,ze marniejesz w oczach,dlaczego pancia juz Ci nie chce dawac jesc?? A Ty do mnie tez nie zagladasz zbyt czesto,juz mnie nie lubisz? Moze latem przyjade do Twojego miasta,to moze bysmy wyskoczyli gdzies razem...?? Quote
modliszka84 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Nie piszę, bo mi pańcia zabrania po tym jak jej ostatnio zjadłam śniadanie ze stołu ...:roll: No co, swoim się nie najadłam :p a jak sie nie pilnuje tego co na stole, to tak sie ma :cool1: Quote
modliszka84 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 A u nas dzisiaj szaro, zimno i brzydko :roll: Quote
*zaba* Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 No zabki sliczne http://images32.fotosik.pl/146/5720f28f79e34074.jpg I niech ktos mi powie,ze nie mam racji! Ale jaka Sonia jest laciata,wczesniej nie widzialam tych brazowych latek,myslalam,ze takie raczej bezowe sa. A tu co?? Latajacy pies?? http://images28.fotosik.pl/160/76c070e1d1440eef.jpg http://images30.fotosik.pl/160/ad67e97ad4bf017c.jpg Dala mi laskawie dopisac troche. Tu laska wygladasz,ze...ehhhh Pojdziemy na lody latem,co...? http://images31.fotosik.pl/146/f5df47ded74fca17.jpg tylko mam nadzieje,ze to lumbago Ci przejdzie do lata... http://images31.fotosik.pl/146/bce04cc03eb00f27.jpg Quote
zurdo Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nooo, tym razem fanklub jest zadowolony. Piękne zdjęcia :loveu: Sonia lata jak pocisk dalekiego zasięgu typu ziemia-ziemia, nie chciałabm stanąć jej na drodze :diabloti: A to lumbago - to przypuszczam, że od ciągłego zapuszczania żurawia na stół - pańciu, stół jest chyba za wysoki dla drobnej kobiety. Quote
modliszka84 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='zurdo'] Sonia lata jak pocisk dalekiego zasięgu typu ziemia-ziemia, nie chciałabm stanąć jej na drodze :diabloti: [quote] ee to tylko złudzenie optyczne :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 bo taki z niej pocisk...o! Relax, take it eaaaasyyyyy ;) PS. Kamel, czekamy aż na odwiedzisz! :multi: Quote
zurdo Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No ciekawe, jak ty byś leżała po takich biegach :eviltong: A poza tym chciałam napisać, że Sonia ma cudny kożuszek, nic tylko się przytulać, przytulać, przytulać... Quote
*zaba* Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Juz jestem. z punktu widzenia faceta (no i co,ze bezjajecznego),fotki na lozku sa...no troche ten tego...przywolujace takie mysli...wiesz mala o czym pisze....No poprostu troche wstyd.Jestes jakby nie bylo z dobrego domu,a tu takie,o!Oczywiscie staram sie Ciebie zrozumiec,zmeczona po taaakim spacerze,padlas i juz sil nie mialas,zeby sie kontrolowac. Gdyby te fotki przyszly tylko do mnie,to co innego,a tak-wszyscy Cie ogladac beda. Ale widze,ze Twoja pancia to lozeczko za male kupila,biedna sie zmiescic nie mozesz.Wiem cos o tym,bo moje tez za male jest.Moze wieksze kosztuje wiecej i szkoda im pieniedzy,ale sami to widzialas na jakich spia? Tu wyobrazilem sobie,ze do mnie tak biegniesz,taka usmiechnieta,wiesz na te lody,co mamy latem isc http://images24.fotosik.pl/162/bc7230032eea3fff.jpg Ehhh,rozmarzylem sie.... Quote
Kobold Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Sonka siostro, to ja :crazyeye: Wiesz ta moja pancia, to nie tylko o Was zapomniala ale o mnie tesz nie dba!!!! :shake: Nauczylam sie wyc jak wilk, zeby walczyc o swoje! Ale powiedziala ze siem poprawi, no mam nadzieje. Calujem Ciem tfoja Szeli :p A zdjencia miodzio, ty to jezdes foto...foto....foto... no ta......hmmmm.... extra laska:loveu: Quote
modliszka84 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 ta extra laska dzisiaj na spacerze zjadła gówna i wytarzała sie w błocie :scream7: Quote
*zaba* Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Matko,jaka zazdrosna ta Twoja Pancia jest!!! Wpadlem na chwile zyczyc Wesolych Swiat,a zeby nie spamowac karteczka jest tutaj: tzn,gdzies tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19675&page=28 Quote
kasia14 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 również zyczę wesołych, spokojnych i zdrowych świąt Soni, jej pani i całej rodzinie;) Quote
Recommended Posts