Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z racji tego, że Sonia ma dziś ( tzn jutro właściwie) 10 września urodziny będą fotki!
Fotki z niedzielnego spaceru mojej 8-letniej już staruchy.:diabloti:

Na psy w tym wieku w schronisku mówi się już że staruszki... :p

Przepraszam za jakośc zdjęc, która jest koszmarna :shake: ale obiekt był mało statyczny...

trendy w makijażu jesień/zima 2008

Posted

a dziekujemy dziękujemy! :loveu: 8 lat to już poważny wiek :cool3: co widać na załączonym obrazku

że ja mam wejśc do wody? chyba zgłupiałas... :mad:

Sonia nawiązała też pewne znajomości...

Posted

No, z tą staruchą to już mocne przegięcie... Dobrze, że Kamel nie widzi tych biegów, bo by się zawstydził...
Sonia, nic się nie przejmuj. 8 lat to tak zwana wczesna młodość. Zmarszczek nie masz, makijaż młodzieżowy, a twarzowy - jest super. Więc żyj nam 100 lat, do bardzo późnej młodości, a potem kolejne 100 lat wieku średniego i jeszcze setkę miej na wspominki przy kominku :lol:

Posted

Sonia bardzo dziekuje - własnie chrapie na mojej poduszce :mad:

Teraz nie dość że bukiet kwiatowy z niej, to jeszcze w kwiecie wieku :evil_lol:
Makijaż mlodzieżowy owszem jest, w tonacji kolorystycznej zgodnej z aktualnymi trendami, ale ale.. wieku się zamaskować do końca nie da bo się Soni jeden ząb na dole rusza :roll: Nie przeszkadza jej to zupelnie jednak w mordowaniu misia. Tym razem łapa ucierpiała, bo misiu już bez oczu, nosa i uszu... :oops:

Posted

jakie tam spoznione,10-ty jest dzisiaj :)
sto lat,sto lat tra lalalalala

Kamelowi jutro pokaze zdjecia,moze jskos na ambicje mu podzialaja...

Sonieczka sliczna i jak prawdziwa dama, taplac sie w brudnej wodzie i blocie nie bedzie

• 1 month later...
Posted

*zaba* napisał(a):
A co tu taka posucha?? :mad: :mad: :mad:

bo Sonia jest niedobra, składam reklamacje... tylko nie wiem do kogo :roll:

To jest przykład tego, jak nie nalezy wychowywać psa. Jakby ktoś chciał zobaczyć to proszę bardzo, Sonia jest przykładem. Rozpuszczone to to jak dziadowski bicz, w d...e się poprzewracalo jej na starość a ja teraz mam. Tak mi się odwdzięcza małpa, że mnie gryzie :mad:
Chcę ją zdjąć z kanapy żeby łaskawie pościelić to się szczerzy na mnie i próbuje złapać za ręke.
Nie pozwalam jej jeść kociego żarcia - to samo.
Na spacer jak nie chce wyjść wieczorem - warczy i gryzie.
Żebrze tak nachalnie że kanapki nie można zjeść spokojnie bo najchętniej to by z buzi wyjęła człowiekowi i całą swoją gębę wtyka.

No jak bum cyk cyk że ją oddam no :diabloti:

Posted

o! Prosze! Wychodza te ludzkie skrywane przed swiatem prawdziwe oblicza!!
Pies nigdy by nie oddal swojego czlowieka,nawet jakby ten mu wyjadal najlepsze jedzenie! Dalby jeszcze wody do popicia, a tu?? O! Prosze!!
Fuj!!!
Biedne dziewczyny,calym sercem wam wspolczuje! Trzymajcie sie jakos i nie dajcie sie!! Jakby co to gryzcie ile wlezie,niech zobacza,ze nie dacie sobie w kasze dmuchac!!!!
Kamel.

• 2 weeks later...
Posted

wow
teraz juz wiem czemu tej pannie mojej ostatnio odbija :mad: woda sodowa uderzyła do głowy ! po tym jak na billboardach wystepuje!

Kupie jej kaganiec, będzie jak pajac wychodziła na spacer w kagańcu!
Ostatnio stwierdziła, że w domu źle karmią i lepsze są stare flaki od kaszanki spod śmietnika :angryy:

• 1 month later...
Posted

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
i Szczęśliwego Nowego Roku.

Posted

[quote name='modliszka84']wow
teraz juz wiem czemu tej pannie mojej ostatnio odbija :mad: woda sodowa uderzyła do głowy ! po tym jak na billboardach wystepuje!

Kupie jej kaganiec, będzie jak pajac wychodziła na spacer w kagańcu!
Ostatnio stwierdziła, że w domu źle karmią i lepsze są stare flaki od kaszanki spod śmietnika :angryy:

może za bardzo rozpieszczona? :roll: