Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Operacja narazie przełożona w zwiążku z tą wątrobą.
Wet mnie nastraszył troche - stan zapalny wątroby, może nawet zmiany nowotworowe... :roll: Kazał nie dawać żadnych uszu wędzonych, kosteczek, ciasteczek psich, żadnych przysmaczków itp.

I teraz mam dylemat, czy faszerować Sonie tymi wszytskimi tabletami tak jak kazał? Próbki tego Royala mi dał, więc narazie mam, tylko jak przekonac Sonie żeby to chciała jeść, skoro ona taka mięsożerna :p

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Sonia całe dnie przesypia. Nawet na dłuzszy spacer nie mozemy wyjsc, bo panna cieczkowa jest od dawna i nadal kundle za nami łażą... :mad:
Dzisiaj w nocy Sonia jedzie na weekend ...nad morze. Ona jeszcze o tym nie wie. Na pewno bedzie zachwycona :cool1: że ma taka walniętą pancie :evil_lol:

Pozdrawiamy, nie ma nas do poniedziałku.

Posted

Sonka,moze to przeczytasz.
Nic sie nie boj ,ja mieszkam caly czas nad morzem i jakos daje rade,to te kilka dni nie bedzie problemu.A z drugiej strony ,to moze byc fajnie.
Szkoda,ze na te lody nie pojdziemy,ta wstretna nie zabiera mnie ze soba :( , mowi,ze samolotem nie moge...Ta..kto jak kto,ale JA nie moge??? Ehhh
Udanego wyjazdu mala.
Kamel.

Posted

Ja cie tam Sonka bardzo wspułczuje... jak mozna nad wode jechać na odpoczynek? ale niektórzy to lubiom sie bac zeby odpoczońć chyba... brrr...
Kamel powiedz pani, że jakby tak bojuffki załorzyła, to byś się w kieszeń spoko zmieścił. i powedz że to jest odcinanie cie od tych no, korzeni (głupio brzmi ale chyba tak sie muwi?) i pozbawianie tożsamości narodowej i to jest zakazane przez jakąź konsekwencję :mad:

Posted

No i wróciłyśmy...
Sonia bardzo niezadowolna z wyjazdu. Bo było: gorąco, tłoczno... Piasek sie sypie no nosa, woda chce porwać, łóżko za małe, poduszki tylko dwie, jedzenie niedobre, itp itd...

Pani zadowolona ale to juz z powodów osobistych :cool3:

Okolica bardzo ładna i plaża również ale...
(ponieważ tam gdzie mielismy kwatere to była wieś, a zaraz obok miasteczko)
na prawie każdym podwórku na łańcuchu uczepiony pies :shake: Widziałam może jedno czy dwa podwórko żeby pies miał kojec. Bezdomne psy na ulicy, wałęsające sie i szukające jedzenia. Na podwórkach ale także w "centrum" miasteczka pełno bezdomnych kotów. Przy naszej kwaterze na podwórku 3 koty, w tym jedna kotka po kociętach. Wszystkie tak chude że sama skóra i kości :-( Kocięta dzikie, przyszły tylko w nocy, miały kilka misięcy. Koty tak głodne, że z kosza wyciągnęły resztki z kurczaka i zjadły kości...:shake:

Posted

Polski standard :-( Mentalności i wrażliwości tych ludzi nic chyba nie zmieni, ale zachowanie można by zmienić strachem przed karą... Tylko gdzie te kary?

Bendom zdjeńcia?

Posted

No właśnie. I mimo że było miło to widok tych zwierząt nie zachęcał do wypoczynku, przynajmniej mnie... :roll:
Koty karmiliśmy, tzn Sonia sie podzieliła bo stwierdziła że 3 dni z rzędu nie będzie jesc wołowiły więc koty były baaardzo zadowolone.

A ludzie tam np wystawiali kotom do jedzenia suchy chleb...:shake:

Zdjęcia bendom.

Posted

Jeszcze nikt nie krzyczy ze zdjec nie ma?

Sonia chyba o mnie zapomniała, podobno zachwouje sie normalnie jak mnie nie ma.

*zaba* slyszałam że bylas u mnie... Ale ja od niedzieli w Wawie... Własnie jestem w "pracy" :evil_lol:
Tak cicho pukałas że nawet Sonia nie słyszała. (na przyszłość - dzwonek jest po lewej stronie od drzwi ;) )
Ale Dzieki za pamięć :)

• 3 weeks later...
Posted

a zdjec nadmorzowych jak nie bylo tak nie ma.
Ciekawe jak bedzie radosc jak wrocisz,a ile jeszcze zostalo rozlaki?
Toslawe Wielka udalo Ci sie odwiedzic??

• 3 weeks later...
Posted

Zdjęcie z języczkiem cudowneee :loveu: Nawet nie chcę sobie wyobrażać, jakie męki i katusze przeżywa Kamel patrząc na to przez szybkę :shake:
Ale fryz na ostatnim zdjęciu to już mnie z nóg zwalił. Tina Turner na punkowo :evil_lol:

• 2 weeks later...