Jump to content
Dogomania

Piekny doberman Cyran za TM........................

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga, ale on jest piękny! A Twoja córcia przecudowna!!! Jak on grzecznie z nią idzie i nawet buziaczki i mizianko spokojnie przyjmuje!!!
Brawo-super akcja!!!

Posted

chlopczyk zostaje dzisiaj u mnie na noc. padl wlasnie po zabawie z Adela. jezory im zwisaly do samej ziemii prawie. Fuksio odsypia zabieg, wiec sie do zabawy nie przylaczyl.
czeka nas kapanko jeszcze ;-)

Posted

na jajonki koniecznie zbieramy kase!!

Maja to bylo wejscie do domu gdzie juz byly psy. Ja Cyrana nie znam. Mialam go puscic na zywiol??

gwarantuje, ze kaganiec mial nie dluzej niz 10 minut. jest grzeczniutki, kochaniutki, przytulasny i......tylko chce gwalcic Adele:mad: ale jak sie bawia to az serce rosnie. pies, ktory przez caly czas odkad go wzielam ze schronu, przywiozlam, dalam do hotelu, wrocilam po niego nie merdnal ogonem. a jak wszedl do mieszkania, zobaczyl Fuksa (samca) i potem spiaca ksiezniczke Adele merdnal ogonkiem i nie warknal. to dla mnie byl sukces. teraz to lataja z Adela i obwa****a z miloscia Fuksa(dzisiaj mial ciachniete jajonki:roll: ) i sie ciesza, loviaja, itp...
zaczal jesc, bo w hotelu rano nic nie zjadl:shake:

Posted

Daga radzi sobie swietenie - podziwiam ja! Bylam u nich na chwilke, zabralam Cyranka na spacerek.

CYRAN na spacerku - niestety pogoda u nas brzydka, caly czas pada deszczyk….

A tu wspolne szalenstwa z Fuksem!

Beata

Posted

i niedobre wiesci teraz. kasa potrzeban nie tylko na ciachanie. chlopca trzeba przeswietlic koniecznie. on ma straszne problemy z chodzeniem. myslimy, ze to dysplazja.