indianka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Gama została nam powierzona przez właściciela. Tymczasowy opiekun o niej pisze: Sunia to oaza spokoju. Nasze psiaki przywitały ją z wyjątkową kurtuazją pewnie dlatego, że jest niesłychanie wrażliwa i delikatna. Nie mamy z nią najmniejszych kłopotów. Kolejna bernenka o uroczym charakterze. Kontakt w sprawie adopcji: Elza - 692438657 lub Camara - 609741026 ================================================== =========== Wszyscy, którym nieobojętne są jej dalsze losy proszeni są o wpłaty na konto Fundacji Pasterze, z dopiskiem "darowizna na Gamę". FUNDACJA PASTERZE 56-300 Milicz ul. Osadnicza 19 nr konta: 58 9582 0000 2000 0024 2660 0001 Quote
majowa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 witajcie dałam namiar na Gamę mojej szwagierce co prawda poszukują szczeniaka Berneńczyka ale mocno namawiałam ja na adopcję Gamy, mam nadzieje,że się zdecydują może dzwonic i powoływać się na mnie i mille.j Quote
Milla.j Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Nie tak dawno ElzaMilicz opisała Gamę: Gama jest rodowodową sunią BPP. Patrząc na jej wielkość a raczej niewielkość i stan psychiki można jedynie przeklinać hodowców, którzy nie cofają się przed mnożeniem PET-ów, w tym emocjonalnych. Gama będzie wymagać wyjątkowego domu z ciepłymi, cierpliwymi ludźmi. Dopuszczam możliwość zamieszkania z inną odważną bernenką. Ona kocha berneńczyki. Jest bardzo uległa. Jej relacje z psami są doskonałe. Gdy odczuwa lęk nie ucieka, po prostu kładzie się na ziemi i nieruchomieje. Pięknie znosi zabiegi pielęgnacyjne. Dobrze jazdę samochodem. A już w piątek po Gamę przyjeżdżają nowi właściciele z koleżanką - też bernenką Kiarą -> www.dogomania.pl/threads/215541 ;) Quote
majowa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 bardzo się cieszę że Gam jedzie do nowego domku Quote
ElzaMilicz Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Gama wyruszyła w drogę domu. Patrzyłam na to maleństwo wtulone w kąt samochodu i serce rozpadało mi się na kawałeczki. Jedyną pociechą jest świadomość , że będzie rozpieszczana do niemożliwości. :loveu: Aga i Grześ to niezwykli ludzie! :p Quote
Milla.j Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Panienka po mału zaczyna nawiązywać nić porozumienia, z koleżanką Kiarą Quote
Recommended Posts