ani@ Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 28.09.2011 pod naszą opiekę przeszła Kiara. Podróż była dla niej ogromnym stresem. Chciała za wszelką cenę wyjść z auta, skończyło się to "niespodzianką" na legowisku. Przywiozłam ją do domu późnym popołudniem i poszłyśmy na długi spacer. Kiara z Medą szły łeb w łeb, niemal przytulone do siebie bokami. Swoim urokiem i opanowaniem budziły westchnienia zachwytu wśród spacerujących i rowerzystów. Dobrze znamy to uczucie dumy z naszych psów ! Kiara jest śliczna i ma doskonały berneński charakter. :loveu: [SIZE="5"]Kontakt w sprawie adopcji: Elza - 692438657 lub Camara - 602422576 ================================================== =========== Wszyscy, którym nieobojętne są jej dalsze losy proszeni są o wpłaty na konto Fundacji Pasterze, z dopiskiem "darowizna na Kiaręi". FUNDACJA PASTERZE 56-300 Milicz ul. Osadnicza 19 nr konta: 58 9582 0000 2000 0024 2660 0001 Quote
ElzaMilicz Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Kiara przechadzała się w zeszłym tygodniu po pięknym parku. Księżniczka ładnie chodzi przy nodze opiekuna. Przy nim jest odważna i skora do zabaw. Lubi wszystkie dzieci, jest bardzo delikatna w kontaktach z nimi. :loveu: Choć uwielbia wodę nie próbowała płoszyć pluskających się kaczek. Nie chodzi z nosem przy ziemi. Wiewiórki budzą umiarkowane zainteresowanie. Zachowuje się nienagannie gdy widzi inne psy, po prostu nie zwraca na nie uwagi. Słuchała komend i kąpała się w stawie. :loveu: Gdzieś w świecie na pewno jest rodzina, której mała przyniesie wiele radości. :cool1: Quote
ani@ Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Coś nam się Elza szybko te tematy kończą nawet do drugiej strony nie jesteśmy wstanie dojść w naszych wątkach :shake: pomyśl, bo coś z tym trzeba, by zrobić :sg168: Quote
ani@ Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 no nie wiem może hop do góry :eviltong: Quote
ElzaMilicz Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dobra! Hop na pierwszą! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
ani@ Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 No to koniec nadziei na drugą stronę tego wątku :evil_lol: Pięknie pomachałyśmy z Elzą Kiarze, która odjechała do swojego nowego domu... a co tam robi? to co berneńczyki lubią najbardziej ;) Quote
Camara Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 mnie wystarczą takie wątki przybyła/pobyła/wybyła :evil_lol: Amber nawet nie zdążyłam założyć wątku :roll: Quote
ElzaMilicz Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Nie szkodzi. :p http://www.dogomania.pl/threads/216258-Amber-wąskonosa-bernenka-) Quote
ani@ Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='Camara']mnie wystarczą takie wątki przybyła/pobyła/wybyła :evil_lol: Amber nawet nie zdążyłam założyć wątku :roll:[/QUOTE] bo za szybko wybyła :lol: Quote
ElzaMilicz Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Słuchajcie! Coś tu nie gra... Czyżby Pasterze szybcy jak błyskawica ? To przecież o pomstę woła. :evil_lol: Pastuszkowie nigdzie nie powinni się spieszyć. :eviltong: :eviltong: Quote
ani@ Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 a kto tu mówi o pośpiechu? :smokin: domy dla naszych psów wybieramy z wielką starannością, bo pasterz dba o przyszłość swoich podopiecznych i ich Nowych Rodzin :p Quote
Milla.j Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Już niedługo Kiara będzie miała śliczną, berneńską koleżankę ;) Gamę -> http://www.dogomania.pl/threads/219529 Quote
Recommended Posts