zaginiona sara Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Ja tak bardzo nadziei sobie nie robię, bo telefonów było naprawdę dużo. Ale czekamy do jutra. Quote
zaginiona sara Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Na tych na dogo jest. Na fb nie wiem jak dodać. Quote
lunarmermaid Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Zdjęcia możesz mi wysłać na maila.Jakiś tekścik z tych informacji sklecę. Piszę już PW. Quote
zaginiona sara Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Mam problem z wysłaniem maila. Na wp wcześniej miałaś pocztę? Bo tak z profilu znalazłam bo na o2 nie chce się wysłać, jeszcze próbuję. Quote
panbazyl Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 no czyżby cos sie ciut ruszyło? na innym watku o labradorze niskopodwoziowym (z takim wierszykiem w podpisie - "z pyska labrador, nogi jamnika") tez coś się ruszyło do przodu, tzn pies idzie na razie na DT, więc jest nadzieja, że moze dom znajdzie niedługo Quote
zaginiona sara Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Mam nadzieję, wspiera nas Kurier Lubelski. Kibicują Misiowi :) czekają na informację jak Misio znajdzie dom. W sobotę pani, która chce Misia ma przyjechać i dzwonił pan, który mówił, że się zastanowi, tylko mieszka w bloku i nie wiem jak Misiowi by szło przyzwyczajenie ale dam mu znać w sobotę. W razie czego podeślę go do jakiegoś psiaka. Quote
zaginiona sara Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Pan i pani z KL przejęli się losem psiaka, pan nawet dzwonił pytać o niego czy już znalazł dom. Miło, że pomagają. Quote
yucca Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 kibicuję Misiowi z całego serducha :loveu: Quote
lunarmermaid Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Zrobiłam Misiowi na razie tyle ogłoszeń www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.adopcjapsa.pl www.alegratka.pl www.najpewniej.pl Tak wyglądają - mniej więcej http://www.najpewniej.pl/anons.php?nr=125973 Może być? Robić dalej czy poczekać na wizyty osób zainteresowanych Misiem? Quote
zaginiona sara Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Dziękuję bardzo. Może zaczekajmy na wizyty zainteresowanych. Oby już ten dom się znalazł. Quote
zaginiona sara Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Czekamy na sobotę oby nie było tak jak ostatnio. Quote
panbazyl Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 wrzucilam Ci troche nasion na bazarek. Może do wiosny coś jeszcze wygrzebie nasiennego, ale takiego "rodzimego" tzn co w naszym klimacie na zewnątrz sobie rośnie. a na zime usycha. Quote
zaginiona sara Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Bardzo dziękuję. Mega bazar się robi. A może byś na reklamy bazarków wrzuciła te fotki i link? Quote
zaginiona sara Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Bardzo nam się przyda wsparcie. Ten piesek musi znaleźć fajny dom. Quote
panbazyl Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='zaginiona sara']Bardzo dziękuję. Mega bazar się robi. A może byś na reklamy bazarków wrzuciła te fotki i link?[/QUOTE] ok, zaraz to zrobie. Quote
zaginiona sara Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Dziękuje te egzotyki przyciągną jeszcze więcej osób. Dla kota jeszcze bazar ciuchowy postaram się zrobić :) ale to po tym bazarku. Mam problem czy kotka jest wycięta bo nie miała młodych od kiedy ją znam czy co... Trzeba jej brzuch pooglądać bo to niepodobne do wiejskiej kotki. A otwierać drugi raz to trochę niezabardzo.. W razie czego może jakąś wiejską suczkę się wytnie... Jak się nasi klienci bazarkowi zgodzą. Quote
panbazyl Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 już ogłosilam na reklamach bazarku. No żałuje teraz, ze nei schowałam nasion kasztanowca jadalnego - dzieci mi wyjadly chyba wszystko.... A te nasiona - zapomnialam o tym napisać - wszystkie są z Hiszpanii. kurcze, zaraz mam nalot czarnej mafii. blee Quote
zaginiona sara Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Hihi, ja dzisiaj mam nalot po południu. Dziękuje jeszcze raz za nasiona, świetne są, wsparłyście mnie dziewczyny i powstał mega bazar Quote
panbazyl Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 mafia polecialą dalej straszyć. nasiona podrzuce w najbliższym czasie do Lblna - do uzgodnienia wszystko. na razie pedzę na busa szkolnego po małolaty. Quote
Recommended Posts