Mewa Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 Mami Ładowarkę dostaniesz także i na Allegro (może nawet taniej niż w sklepie) i akumulatorki do aparatu . Zajrzyj jesli chcesz do sklepu internetowego na adres: www.baltrade.pl Quote
Mewa Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 Ależ tu sie postów uzbierało , może lepiej byłoby pogadać na jakimś chacie , widzę parę osób zalogowanych , może by się tak spotkać , co wy na to ? Quote
Dolphine Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 Mewa ciagle nie ma zdjec TYLERA, stuknij do Maxa co sie dzieje? a animals.pl ciagle ma awarie :( Quote
Fair_Play Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 Proponuje chat Payooka....http://strony.psy.pl/payook/czat.html Kto chce niech dolaczy.... Quote
Mewa Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 Może na www.polchat.pl , hobby - puchate zwierzątka Quote
PaYooK Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 ELO!!! zapraszam na moja czacik http://strony.psy.pl/payook/czat.html albo polchat pokoj syberian husky Quote
PaYooK Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 ELO!!!!!! czekamy i czkamy i nic moze sie zghadamy na jutro na czacik po 22?? Quote
PaYooK Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 ELO!!! klikasz na http://strony.psy.pl/payook/czat.html wpisujesz nick cisniesz guzik OK i jestes na czacie :) Quote
Mewa Posted January 11, 2003 Posted January 11, 2003 Hej! A to ja z Tylerem (ten z lewej strony) i jego siostrzyczką . Więcej zdjęć Tylera do obejrzenia na stronce www.swiathusky.net Quote
basia Posted January 11, 2003 Posted January 11, 2003 PaY, to ja się wproszę na ten czat po 22giej :D basia Quote
filip Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Hurra Hurra Hurra, wreszcie sie doczekałem i od soboty jest ze mna mój mały malamutek - Nanook, jak tylko wywolam film to zamieszcze aktualne zdjecie (8 tydzien), na razie mozna podziwiac jego mordke jak mial 4 tygodnie: Quote
Mewa Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Hej! Jaki on słodziutki . Po jakich rodzicach jest ? Pozdrawiam Quote
filip Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Hej, Mama to Aga Łyński Jar, a tata White Fang Śnieżna Dolina maluchy urodzily sie 18 listopada :) Quote
Lakers Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 White Fang? :D No to w sumie też rodzina :D Quote
Lakers Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Mewa, jakbyś chciała wiedzieć jak wygląda teraz Sunka, to właśnie dokładnie tak: Bliźniaki, normalnie bliźniaki :D Quote
Mewa Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Hej! Lakers ale z Ciebie artysta , może zamiast wklejać Tylera zdjęcia i podawać że to jest Sunka pokaż jak faktycznie ona teraz wygląda. Coś niedawno wspominałeś że robiłeś jej jakieś zdjęcia , no to dawaj na Dogomanię popatrzymy sobie na siostrzyczkę bliźniaczkę . Oto zdjęcie Tylera mi chodziło (robione przez Edytę) co miało sie ukazać na Animalsie . Lakers czekamy , czekamy Quote
Mewa Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Filip od razu maluch wydał mi sie znajomy , widziałam już to zdjęcie na stronce u Ewy a nawet i wcześniej . Gratuluję tak trafnego wyboru oby dobrze sie chował . Papa Quote
Lakers Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Mewa napisała: Lakers ale z Ciebie artysta , może zamiast wklejać Tylera zdjęcia i podawać że to jest Sunka pokaż jak faktycznie ona teraz wygląda. Musiałbym wpierw posiadać stronkę w necie lub wysłać je do kogoś uczynnego. Z tego co pamiętam, to Nat wstawiła tutaj dwa lub trzy zdjęcia Sunki zrobione przed świętami. Sprawdź w tym temacie parę postów wstecz. Pozdrawiam Quote
Dolphine Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Lakers idzie na latwizne, pokazuje zdjecie Tylera i mowi ze to Sunka, nieladnie :o , zdjecia Sunki wyslij do Maxa, ja tak robie i Mewa tak zrobila, Max wrzuci do galerii i bedziesz mogl je wklejac. Filip - White Fang to brat rodzony mojego Conora, Conor z Snieznej Doliny.A wiec jestesmy poniekad rodzina. Quote
Lakers Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 To nie tak, chodziło mi o to, że nie trzeba pokazywać obu bliźniaków aby się dowiedzieć jak wyglądają. Gdy prześlę zdjęcia do Maxa - zasypię Was zdjęciami. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts