Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

conor01.jpg

wiec my sie tez pokarzemy i przedstawimy, nie bedziemy juz tacy wirtualni :) nie jestesmy wprawdzie nowi, ale....zawsze to przyjemniej wiedziec i widziec z kim sie klika :)

moze inni tez dolacza? ujawnijcie sie, bedzie fajnie :)

conor04.jpg

Posted

Jestem pod wrażeniem. Bardzo mi się cały ten temat podoba, a to z uwagi na to, że można rownież sobie popatrzeć i popodziwiać. No i lepiej Was poznać.

Tajraga, witam Cię serdecznie :D .

W jaki sposób zamieszczacie foty i jakie muszą być duże?

Pozdrawiam

Azir :lol:

Posted

Hej. Witamy nową dogomaniaczkę Agę i jej suczkę Tajrę i będę miał trochę inne zdanie od innych bo bardziej podoba mi się właścicielka od psa :wink:

A oto my:

spacerGrunwd.jpg

Więcej zdjęć na www

Posted

Grzegorz, jak umiesz tak pięknie umieszczać foty, to podziel się proszę swoją wiedzą jak to się robi, bo zaczyna mnie to męczyć :D

Z góry dziekuję :wink:

Posted

Słuchaj:

Ja to robię tak : no górze jak odpowiadasz masz przycisk Img (obrazek)

Wciskasz go wpisujesz adres obrazka ( gdzie się znajduje ) i znowu Img i gotowe...nie wiem jak z obrazkami z kompa bo ja mam wszystkie z internetu , wtedy jest sprawa prosta bo klikasz na obrazek ( zdjęcie ) na stronce prawym przyciskiem mychy- masz: właściwości i we własciwościach: adres: http obrazka, dalej tylko : kopiuj - wklej i koniec...

Posted

hej hej, widze ze pomysl sie spodobal :), to fajnie. A co z reszta forumowiczow? Lakers, Mewa, Fair Play, Pay, Metros, Basia, Szybszy...Miska, Welox jak o kims zapomnialam to sorki ;)

Na co czekacie, ujawnijcie sie.

PS. Grzegorz - no no no, niczego sobie :) i pieski tez fajne , hi hi hi :p

Posted

Nie mam co prawda Psa Północy, ale spróbuję też zamieścić nasze zdjęcie. :D Jeśli mi się nie uda, to sorry, bo za efekt nie ręczę :wink: .

Dzięki, Grzegorz :D

przedsz-3_big.jpg

Udało się :onfire:

Jest to co prawda stare zdjęcie z przedszkola dla szczeniąt, ale zawsze.

No to jeszcze jedno:

3156.jpg

Tu już moje psie jest trochę starsze. Współczesnych fot w sieci niestety nie mamy.

Pozdrawiamy wszystkie szpice! :D

Posted

Ale fajnie Was widzieć , miło mi poznać "osobiście" , to był rzeczywiście dobry pomysł .

Chciałabym sie ujawnić ze swoim psiakiem ale nie mam zdjecia w internecie a z tego co wiem (już próbowałam ze zdjęciem Tylera) inaczej nie da rady żeby je tu wkleić .

Pozdrawiam

Posted

hej, moi drodzy to miala byc galeria forumowiczow, a nie album ofert matrymonialnych. to bylo po pierwsze, a po drugie co z Wami, czemu sie nie ujawniacie. Bo zrobie to za Was i sama powrzucam tu Wasze zdjecia.....wiekszosc z Was ma swoje strony w sieci a tam swoje zdjecia, wiec to jest mozliwe....hihihihihihi :)