Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem:lol: tzn już tu byłam,ale czasu nie miałam,zeby cos napisać,a może w głowie pustka;)
Tłamsiku,Twój Murzynek to wypisz wymaluj mój Krecik,no z niewielką róznicą techniczną:cool3: jedynie...

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja69 napisał(a):
Jestem:lol: tzn już tu byłam,ale czasu nie miałam,zeby cos napisać,a może w głowie pustka;)
Tłamsiku,Twój Murzynek to wypisz wymaluj mój Krecik,no z niewielką róznicą techniczną:cool3: jedynie...

Daj mu trochę czasu, a będzie śmigał jak Murzynek :razz: Na pewno się uda.. :)

Posted

kaja69 napisał(a):
Ja w to wierzę :),że będzie śmigał jak pozostałe :)

Śliczne sa te Twojego psiurki :) prawie tak ładne jak moje:cool3:

poczekaj poczekaj.. powiększę swoje stadko wtedy będziemy mogły konkurować ze sobą, najpierw pod względem liczebności ;) a później zorganizujemy konkurs piękności :D

I jeszcze przypomnę, że mój królewicz i dwie królewny startują już w takim konkursie.. Jeszcze cioteczki zbierają kandydatów i kandydatki..

Posted

[quote name='scorpio133']a my w ten burzowy dzien przychodzimy sie przywitac

a ja dedykuję Tobie zdjęcia Murzynka, co prawda starsze, ale jest na co popatrzeć :razz:

Piłeczkowe szaleństwo..

Śpimy sobie, głowa spada, ale to nic..

Tosia- znalazłam takie słodkie zdjęcie..

Dalej sobie śpimy, tym razem wygodnie na fotelu..

Posted

[quote name='deer_1987']http://img825.imageshack.us/img825/1488/snc00269resized.jpg
Nawet sie nie obudzi!

dobrze mu się spało ;)

Wczoraj psiaki dostały ogromnego pluszaka- kaczkę, jest większa nawet od Tośki. Oczywiście Murzynek zakochał się w zabawce i absolutnie się z nią nie rozstaje.. Kiedy kładliśmy się spać, Pestka i Tosia ułożyły się na łóżku a Murzynek próbował przyciągnąć do łóżka ukochaną kaczuszkę, niestety ciężko mu było ją przyciągnąć w okolice łóżka, a tym bardziej wdrapać się z nią na łóżko. Dzielnie walczył, ale w końcu skapitulował, stwierdził, że spanie z panciami w łóżku nie jest warte rozstania się z kaczuchą... Został na swoim posłaniu wtulony w nową "dziewczynę".. Szkoda, że nie miałam pod ręką aparatu..

Posted

ojeje ale cuda:loveu::loveu::loveu:. Kochana cioteczko ten brunecik naprawde mnie powala na kolana. Zobacz jego mine, i jak pozuje do tych zdjec- i jak spi tez pozuje. To wspaniały chłopak:iloveyou:.A ile ma madrosci w tych swoich oczkach

Posted

Powiem wam cioteczki, że jak zachodzimy np. do weta, jest mnóstwo psów rasowych czy mieszańców, ale większość ludzi zwraca uwagę właśnie na Murzynka, a wetka z nim rozmawia: "Murzynku.. jaki Ty jesteś piękny, jaki mądry.. jakie masz piękne mądre orzechowe oczy.." zawsze tak jest. A on wtedy wypręża się i jeszcze piękniej wygląda :) Mąż wetki całuje Tosię i mówi na nią "szczęściara". A Pestka wszystkich zaciekawia swoim wyglądem.. Jak jesteśmy w lecznicy, to robimy dużo zamieszania ;)

Wszystkie psiaki kocham po równo, każdy z nich jest zupełnie inny.. Ale Murzynek jednak najbardziej skradł moje serce.. Może to też dlatego, że różne choróbska się jego czepiają i wymaga większej uwagi, a może dlatego, że jest pierwszy jest z nami najdłużej.. No nie wiem.. A może dlatego, że poznał życie na ulicy i od początku tak bardzo chciał, żeby ktoś go pokochał i dał mu prawdziwy dom. Na początku w jego oczach było widać niedowierzanie/niepewność czy aby na pewno może zostać u nas.. A teraz.. jest pewnym siebie szeryfem :)

Dziewczyny na naszych oczach rosną fizycznie, a Murzynek urósł osobowościowo. Cudownie takie coś obserwować i mieć w tym swój malutki udział.

Zupełnie nie rozumiem czemu ktoś mógł wyrzucić takiego psa jak Murzynek.. przecież on nie ma żadnych wad.. :loveu:

Posted

tłamsik napisał(a):

.. przecież on nie ma żadnych wad.. :loveu:

Ja najbardziej cenię Murzynka za ciepły stosunek do ludzi.Wystarczy wymówić jego imię a ogonek macha się jak w reklamie pedigree.Można robić jemu zastrzyki,obcinać pazury,przemywać ranki a on nawet nie warknie.Kochany jest:loveu:

Posted

ostatnio nawet zastrzyki sama mu robiłam, w sensie TZ nie musiał go przytrzymywać..

tabletek nie trzeba mu misternie zawijać w pasztecik i czy przemycać w jedzeniu.. ZŁOTY CHŁOPAK :D

Posted

a ja mam pieska z dogomani. Jest duzy .Mieszaniec wilka i kogos tam jeszcze. Pazurkow nie lubi obcinac, na zastrzyki - najlepiej nie dostawac. Jest zdrowy. Ma piekne oczy, uszka, ogonek. - cały jest piekny. Tez go ktos wyrzucił z samochodu.. Z Warszawy przyjechał do Piły. Uwielbiam z nim rozmawiac. Jest jednak problem bo Ogi bardzo warczy na psiaki. Tak samo było z suczkami.Jak zobaczył to tragedia. Teraz jest juz na takim etapie ze suczki moga mu uszy obgryzac a on nic nie zrobi. Kosztowało to duzo pracy, ale sie udało. Jeszcze pracujemy nad pieskami, ale z tym to gorzej. .Jak przyjechał do nas to był taki zagubiony. Prawdziwy charakter odsłonił po miesiacu jak doszedł do siebie. Cały czas pracujemy. Mam nadzieje ze uda sie nam - tak jak nam sie udało z suczkami.