kaja69 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Jestem:lol: tzn już tu byłam,ale czasu nie miałam,zeby cos napisać,a może w głowie pustka;) Tłamsiku,Twój Murzynek to wypisz wymaluj mój Krecik,no z niewielką róznicą techniczną:cool3: jedynie... Quote
tłamsik Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 kaja69 napisał(a):Jestem:lol: tzn już tu byłam,ale czasu nie miałam,zeby cos napisać,a może w głowie pustka;) Tłamsiku,Twój Murzynek to wypisz wymaluj mój Krecik,no z niewielką róznicą techniczną:cool3: jedynie... Daj mu trochę czasu, a będzie śmigał jak Murzynek :razz: Na pewno się uda.. :) Quote
kaja69 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Ja w to wierzę :),że będzie śmigał jak pozostałe :) Śliczne sa te Twojego psiurki :) prawie tak ładne jak moje:cool3: Quote
tłamsik Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 kaja69 napisał(a):Ja w to wierzę :),że będzie śmigał jak pozostałe :) Śliczne sa te Twojego psiurki :) prawie tak ładne jak moje:cool3: poczekaj poczekaj.. powiększę swoje stadko wtedy będziemy mogły konkurować ze sobą, najpierw pod względem liczebności ;) a później zorganizujemy konkurs piękności :D I jeszcze przypomnę, że mój królewicz i dwie królewny startują już w takim konkursie.. Jeszcze cioteczki zbierają kandydatów i kandydatki.. Quote
scorpio133 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 a my w ten burzowy dzien przychodzimy sie przywitac Quote
tłamsik Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 [quote name='scorpio133']a my w ten burzowy dzien przychodzimy sie przywitac a ja dedykuję Tobie zdjęcia Murzynka, co prawda starsze, ale jest na co popatrzeć :razz: Piłeczkowe szaleństwo.. Śpimy sobie, głowa spada, ale to nic.. Tosia- znalazłam takie słodkie zdjęcie.. Dalej sobie śpimy, tym razem wygodnie na fotelu.. Quote
tłamsik Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 A tutaj dla porównania wielkości.. Tosia jak miała miesiąc była o wiele mniejsza od Murzynka.. a teraz.. Murzynek to maluch przy niej ;) Quote
taxelina Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 http://img825.imageshack.us/img825/1488/snc00269resized.jpg Nawet sie nie obudzi! Quote
tłamsik Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 [quote name='deer_1987']http://img825.imageshack.us/img825/1488/snc00269resized.jpg Nawet sie nie obudzi! dobrze mu się spało ;) Wczoraj psiaki dostały ogromnego pluszaka- kaczkę, jest większa nawet od Tośki. Oczywiście Murzynek zakochał się w zabawce i absolutnie się z nią nie rozstaje.. Kiedy kładliśmy się spać, Pestka i Tosia ułożyły się na łóżku a Murzynek próbował przyciągnąć do łóżka ukochaną kaczuszkę, niestety ciężko mu było ją przyciągnąć w okolice łóżka, a tym bardziej wdrapać się z nią na łóżko. Dzielnie walczył, ale w końcu skapitulował, stwierdził, że spanie z panciami w łóżku nie jest warte rozstania się z kaczuchą... Został na swoim posłaniu wtulony w nową "dziewczynę".. Szkoda, że nie miałam pod ręką aparatu.. Quote
taxelina Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 To tak jak ja moge Pepparowi robic zdjecia i sie nie budzi https://lh4.googleusercontent.com/-7tyws05UwcY/Tg96ud5r4pI/AAAAAAAAD_k/lHfxvWdelhU/IMG_0771.jpg Quote
taxelina Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='tłamsik']słodziak :loveu: Tu masz to z balaganu https://lh6.googleusercontent.com/-45okV3ElQ9A/Tg97J-FzfpI/AAAAAAAAD_8/qxJJnigyTtE/s720/PC152099.jpg Ale co ja Ci bede galerie offtopac :diabloti: Quote
tłamsik Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Króliczki są u nas też mile widziane :) Quote
taxelina Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 tłamsik napisał(a):Króliczki są u nas też mile widziane :) Ale Wy goscinni :loveu: Quote
scorpio133 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 ojeje ale cuda:loveu::loveu::loveu:. Kochana cioteczko ten brunecik naprawde mnie powala na kolana. Zobacz jego mine, i jak pozuje do tych zdjec- i jak spi tez pozuje. To wspaniały chłopak:iloveyou:.A ile ma madrosci w tych swoich oczkach Quote
tłamsik Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Powiem wam cioteczki, że jak zachodzimy np. do weta, jest mnóstwo psów rasowych czy mieszańców, ale większość ludzi zwraca uwagę właśnie na Murzynka, a wetka z nim rozmawia: "Murzynku.. jaki Ty jesteś piękny, jaki mądry.. jakie masz piękne mądre orzechowe oczy.." zawsze tak jest. A on wtedy wypręża się i jeszcze piękniej wygląda :) Mąż wetki całuje Tosię i mówi na nią "szczęściara". A Pestka wszystkich zaciekawia swoim wyglądem.. Jak jesteśmy w lecznicy, to robimy dużo zamieszania ;) Wszystkie psiaki kocham po równo, każdy z nich jest zupełnie inny.. Ale Murzynek jednak najbardziej skradł moje serce.. Może to też dlatego, że różne choróbska się jego czepiają i wymaga większej uwagi, a może dlatego, że jest pierwszy jest z nami najdłużej.. No nie wiem.. A może dlatego, że poznał życie na ulicy i od początku tak bardzo chciał, żeby ktoś go pokochał i dał mu prawdziwy dom. Na początku w jego oczach było widać niedowierzanie/niepewność czy aby na pewno może zostać u nas.. A teraz.. jest pewnym siebie szeryfem :) Dziewczyny na naszych oczach rosną fizycznie, a Murzynek urósł osobowościowo. Cudownie takie coś obserwować i mieć w tym swój malutki udział. Zupełnie nie rozumiem czemu ktoś mógł wyrzucić takiego psa jak Murzynek.. przecież on nie ma żadnych wad.. :loveu: Quote
taxelina Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 No tak z reguly bywa ze te najpierwsze i chorowite trafiaja bardziej w serce :loveu: Quote
dusiek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/204871-Westunia-z-obory-u-Arktyki-Uratuj-jej-oczka-POM%C3%93%C5%BB!!!-POTRZEBNE-WSPARCIE-NA-LECZENIE Tłamsiczku zajrzyj na ten wątek westuni o której wcześniej pisałam :modla: Wyślij nazwę tabletek dla Tosiuni. Quote
tłamsik Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='dusiek']http://www.dogomania.pl/threads/204871-Westunia-z-obory-u-Arktyki-Uratuj-jej-oczka-POM%C3%93%C5%BB!!!-POTRZEBNE-WSPARCIE-NA-LECZENIE Tłamsiczku zajrzyj na ten wątek westuni o której wcześniej pisałam :modla: Wyślij nazwę tabletek dla Tosiuni. Wieczorem skontaktujemy się z dziewczynami i spróbujemy sklecić jakiś bazarek.. :) Quote
dusiek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 tłamsik napisał(a): .. przecież on nie ma żadnych wad.. :loveu: Ja najbardziej cenię Murzynka za ciepły stosunek do ludzi.Wystarczy wymówić jego imię a ogonek macha się jak w reklamie pedigree.Można robić jemu zastrzyki,obcinać pazury,przemywać ranki a on nawet nie warknie.Kochany jest:loveu: Quote
tłamsik Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 ostatnio nawet zastrzyki sama mu robiłam, w sensie TZ nie musiał go przytrzymywać.. tabletek nie trzeba mu misternie zawijać w pasztecik i czy przemycać w jedzeniu.. ZŁOTY CHŁOPAK :D Quote
scorpio133 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 a ja mam pieska z dogomani. Jest duzy .Mieszaniec wilka i kogos tam jeszcze. Pazurkow nie lubi obcinac, na zastrzyki - najlepiej nie dostawac. Jest zdrowy. Ma piekne oczy, uszka, ogonek. - cały jest piekny. Tez go ktos wyrzucił z samochodu.. Z Warszawy przyjechał do Piły. Uwielbiam z nim rozmawiac. Jest jednak problem bo Ogi bardzo warczy na psiaki. Tak samo było z suczkami.Jak zobaczył to tragedia. Teraz jest juz na takim etapie ze suczki moga mu uszy obgryzac a on nic nie zrobi. Kosztowało to duzo pracy, ale sie udało. Jeszcze pracujemy nad pieskami, ale z tym to gorzej. .Jak przyjechał do nas to był taki zagubiony. Prawdziwy charakter odsłonił po miesiacu jak doszedł do siebie. Cały czas pracujemy. Mam nadzieje ze uda sie nam - tak jak nam sie udało z suczkami. Quote
Recommended Posts