Pipi Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 prośbę mam bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata dogo i miau w krakvecie - Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina jeśli ktoś jeszcze nie głosował bardzo bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata jeszcze link do krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172 głosować można dzisiaj do północy Quote
Magolek Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Przesympatyczne i piękne te Twoje "dzieciaczki" Tłamsiku. :) Quote
scorpio133 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='dusiek']Jak ja nie lubię jak nasze pieski chorują.:-( Mój to weteran,jego dzienna porcja leków to enzymy trzustkowe,lek p.kolkom,lek zobojętniający kwasy żołądkowe.Co drugi,trzeci dzień magnez i raz w miesiącu pożyteczne bakterie z inuliną.No i oczywiście dieta.Jak tego przestrzegam piesek jest szczęśliwy i nie muszę biegać do weta.:multi:[/QUOTE] Jak to dobrze ze ma Ciebie Quote
dusiek Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Żeby dojść do takiej wiedzy co jest dla mojego psa niezbędne trochę musieliśmy się nabiegać do weta.Bardzo pilnujemy zaleceń bo szkoda psa który wymiotuje przez dwie godziny ,a jak jeszcze dołączy się bardzo bolesna kolka jelitowa to naprawdę jest horror.Czasem słyszałam że z tym dbaniem o Duśka przesadzam ale po ostatnim ataku jak wszyscy zobaczyli jak to wygląda już nikt się nie dziwi. Murzynek też lubi nam robić niespodzianki.Najgorzej było jak miał duży obrzęk krtani i prawie nam się udusił.Wetka w ostatniej chwili dożylnie podała hydrokortyzon. Chorowite te nasze chłopaki.:shake:Dziewczyny w porównaniu z nimi to okazy zdrowia. Quote
tłamsik Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Witamy się po chwilowej nieobecności.. Psiunki pozdrawiają wszystkich :) Pamiętacie jak rozmawialiśmy o tym jak Duśkowi kulkuje się śnieg zimą.. przypadkowo znalazłam zdjęcie.. Co Wy na to? :D I drugie zdjęcie... ulubione miejsce Duśka do spania- szafka na buty :splat: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 O jejku... jak bałwanek:crazyeye: Pozdrawiamy :Rose: Quote
miudzioszka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Oj... :( A co tam u zwierzyńca, moze jakies nowe zdjęcia ?? chętnie pooglądam :) Quote
scorpio133 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 sliczny on jest. A te kulki przylepione do niego -- wyglada bosko Quote
ula_cz Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Moja Aza niestety też chorowita... nie może zjeść nic innego poza karmą i poza tym czym czasem dosmaczamy jej karmę (czyli jakieś żołądki, serca drobiowe) bo jak zje coś innego to zaraz biegunka i wymioty.... i też już wiemy co podawać żeby szybko przeszło :) A jest odkurzacz jakich mało, jednak znajomość komendy "zostaw" - prawie bezcenne (jakieś 200zł jak nie posłucha :p) Quote
dusiek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ja też wiem,niestety, ile kosztuje taka jedna sesja u weta.:roll:Wolę zainwestować w dobrą karmę .Taniej wychodzi :razz: Pamiętacie jak pisałam że Dusiek przerwał ostrą zabawę Murzynka i Pestuszki?Tak wziął do serca obronę Pesztuszki że gdy mała głośniej piśnie biegnie ją ratować.Nie musi już używać siły wystarczy że obszczeka Murzynka a ten przerywa "zagryzanie".Nie wiem jak to interpretować bo on nigdy się żadnemu psu nie matkował i w osobistych kontaktach z Pestką nie jest zbyt wylewny w okazywaniu uczuć :evilgrin: Quote
taxelina Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Czyzby Duszek sie zmienial? :diabloti: Quote
dusiek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Po 5 latach nie przestaje mnie zaskakiwać :evil_lol:Teriery to ciekawe osobniki...jamniki też :roflt: Quote
taxelina Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zgadzam sie z koncowka zdania :diabloti: Quote
dusiek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Koleżanki jamnik imponuje mi tym jak dba o siebie,nie moczy się w deszczu i w kałużach,nie marznie, je tylko w czasie ulubionej zabawy z pańcią,potrafi z jej kanapki ukraść tylko wędlinę,nie zaśnie bez niej itp a jak to osiąga nie muszę Tobie pisać :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 -Sherry nie zamoczy nogi w kaluzy, obojetne jak wielka jest kaluza to albo obejdzie na okolo albo przeskoczy :D Quote
dusiek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Tak samo zachowuje się jamniczek koleżanki:D Quote
scorpio133 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 witamy wszystkich i zyczymy miłego dnia Quote
dreag Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Co tam u mojej ulubionej psiej rodzinki?:) Quote
dusiek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 U rodzinki wszystko w porządku tylko pańcia zaczęła nowy rok szkolny i ma mało czasu dla dogomaniaków :mad: Quote
taxelina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 dusiek napisał(a):U rodzinki wszystko w porządku tylko pańcia zaczęła nowy rok szkolny i ma mało czasu dla dogomaniaków :mad: A Ciebie czemu nie ma? :razz: Quote
tłamsik Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 wybaczcie cioteczki za nieobecność, pochłonęła mnie uczelnia, piszę prace mgr.. sporo rzeczy mam na głowie i niestety czasu na wszystko nie starcza.. :( Udało mi się jednak zrobić parę zdjęć na niedzielnym porannym spacerze.. zaraz je wrzucę. Mamy pewien problem ze zdobyciem dla Murzynka kolejnej porcji leków :( Ale cała rodzina pracuje nad tym ;) Pestka nadal rośnie, cały czas wzwyż- już jest równa z Tosią.. Murzynek w porównaniu do nich jest maluchem ;) Tosia skończyła rok! w poniedziałek urządzimy jej przyjęcie urodzinowe- 31 października minie dokładnie rok jak jest u nas :D A teraz trochę zdjęć... Uszko opadło... ;) Quote
Recommended Posts