ChiqDeeWikiXenia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Hehehheheh to tak patrząc to mam 3 :D ale za takimi dziećmi małymi... oj nie dla mnie, psiurki mi wystarczają w zupełności ;) no jakby mi TZ kooopke walnął to chyba bym umarła... ze śmiechu... i hmmm... zapaszku :D Quote
tłamsik Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 dusiek napisał(a):Ale macie tematy :roflt: jaka wrażliwa... :roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Chyba po prostu ma psiaka czyścioszka... ;) Quote
dusiek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 O tak jest czyścioszkiem,nie niszczy,długo z siusianiem wytrzymuje,nie przeszkadza gdy domownicy są zajęci,nie sępi,nie wskakuje na gości itp Byłby ideałem gdyby chociaż troszkę bardziej kochał różne zwierzątka :mad: Quote
scorpio133 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 dusiek napisał(a):O tak jest czyścioszkiem,nie niszczy,długo z siusianiem wytrzymuje,nie przeszkadza gdy domownicy są zajęci,nie sępi,nie wskakuje na gości itp Byłby ideałem gdyby chociaż troszkę bardziej kochał różne zwierzątka :mad: to dokładnie tak jak moj Ogi. Dzisiaj na spacerze widział kota.TRAGEDIA normalnie TRAGEDIA!!!!!!!!! myslałam ze go nie utrzymam. Juz pracuje z nim 2 lata ponad i jakos efektu co do niektorych psiakow nie widac a o kotach nie wspomne Quote
tłamsik Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Murzynek też nie cierpi kotów :evil_lol: Dzisiaj na podwórko wszedł piesek, trójca była na balkonie... ooooj wrzask był nie z tej ziemi :diabloti: Dziewczyny mają nowe piękne obróżki od Taks.. jutro obowiązkowo sesja zdjęciowa :D Quote
scorpio133 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 oczywiscie- bedziemy czekac z niecierpliwoscia na sesje, ale i tak przystojniak Murzyncio bedzie wygladał najlepiej- sama zobaczysz Quote
taxelina Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 tłamsik napisał(a):witamy :) jak na razie słonecznie ;) Gdzie tam buro bylo i okropny wiatr po 20 m/s.. Quote
tłamsik Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 deer_1987 napisał(a):Gdzie tam buro bylo i okropny wiatr po 20 m/s.. a u nas słoneczko dzisiaj znowu nieśmiało wychodzi.. zapraszamy do siebie :) Quote
makik Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 a u nas to dopiero cud pogoda. głęboki błękit, słońce mocno grzeje. przepiękna jesień w górach:) aż żal w pracy siedzieć. chyba się urwę wcześniej i z klaruchą gdzieś pospacerujemy miłego dnia Quote
scorpio133 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 i u nas w Pile tez słonce wychodzi.Oj jak najdłuzej niech bedzie ciepełko Quote
taxelina Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 tłamsik napisał(a):a u nas słoneczko dzisiaj znowu nieśmiało wychodzi.. zapraszamy do siebie :) Chetnie ale to tylko z sherry :( Quote
tłamsik Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 deer_1987 napisał(a):Chetnie ale to tylko z sherry :( a my cały czas pamiętamy o Niuni :loveu: Quote
taxelina Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 tłamsik napisał(a):a my cały czas pamiętamy o Niuni :loveu: Dziekujemy :loveu: Jak dobrze ja miec w domu juz ;) Quote
scorpio133 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 miłego dnia zyczymy-oj bedzie u nas padac. A co u Murzynka i panienek słychac? Quote
dusiek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Tłamsiku opowiedz jak Twój Murzynek odkrył gdzie trzymasz piłeczki i co zrobił z tą wiedzą :evil_lol: Quote
tłamsik Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='scorpio133']miłego dnia zyczymy-oj bedzie u nas padac. A co u Murzynka i panienek słychac? u nas też tak pochmurno, chłodno... wiatr wieje.. w sam raz na długaśny spacer i piłeczkowe szaleństwo- w końcu nie prażymy się na słońcu ;) [quote name='dusiek']Tłamsiku opowiedz jak Twój Murzynek odkrył gdzie trzymasz piłeczki i co zrobił z tą wiedzą :evil_lol: no właśnie.. trzymam w kuchni pudło, w którym są najlepsze smakołyki i najlepsze zabawki- wiecie takie wyjątkowe.. :D Murzynek ma świra na punkcie piłeczek, ale również wszelkich piszczących zabawek. No i trzymam je schowane w tym pudle, a że robiłam tam porządki i niechcący pisnęłam taką zabawką.. Murzynek oszalał, ale jakoś udało mi się "wytłumaczyć" mu, że niestety zabawki nie dostanie, sory spadaj ;) Murzynek jednak postawił na swoim.. Jak tylko wyszłam do innego pokoju, cwaniak zakradł się do kuchni i bezszelestnie otworzył sobie pudło, wziął piszczącego jeżyka i co ciekawe zamknął za sobą pudło.. Kradzież doskonała, żadnych śladów zbrodni ;) co więcej nawet nie pisnął zabawką, ale poleciał na swoje posłanko i wręcz delektował się tą chwilą, że ma tą zabawkę! w końcu ma swój skarb! :evil_lol: Natomiast Pestka ukradła mi kanapkę ;) :splat: zostawiłam na stole kanapkę, jak wróciłam złapałam Pestę na tym jak kończyła konsumować pomidorka.. ;) Dzisiaj przyszła paczka z gryzakami! Zamówiłam mnóstwo gryzaków: uszy królicze, uszy wołowe, tchawice wołowe, penisy, ogony, lotki indycze, żwacze itp. ... same smakowite smrody :D Część już została wypróbowana :D Smakowało :D Z dziewczynami jest taki problem, że lubią sobie przekąsić jakąś kupkę.. czy to ludzką, krowią, ptasią, zajęczą.. itd. Na którymś wątku przeczytałam o tym jak jedna z dogomaniaczek podawała swojemu psu przez pół roku codziennie i żwacze i Rumen Tabs- pisała, że pomogło. U mnie psiuny dostawały tylko żwacze i niestety efektów nie widziałam więc zakupiłam Rumen Tabs i 2 kg żwaczy.. zobaczymy :D Kolejna sprawa- nowe obróżki! :D Murzynkową kupiłam na wystawie psów.. Na zdjęciu może tego nie widać, ale w rzeczywistości jest przepiękna.. A Murzynek wygląda w niej naprawdę czadersko :D Zakochałam się w nim na nowo ;) Quote
tłamsik Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 A te uszyła Taks.. śliczniutkie.. Taks szyje takie cudeńka, że naprawdę ciężko się zdecydować, bo chciałoby się mieć wszystkie.. Quote
Magolek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Witam pięknie! Obróżki bardzo ładne, ale modele... śliczności. Murzynek dumny alfa, Tosia taka delikatniusia, a Pestuszka tak zalotnie spogląda... :) Quote
taxelina Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 http://img801.imageshack.us/img801/1301/smakole001resized.jpg ostatnio zamawialam od nich 7 kg roznych gryzakow :D Quote
tłamsik Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='Magolek']Witam pięknie! Obróżki bardzo ładne, ale modele... śliczności. Murzynek dumny alfa, Tosia taka delikatniusia, a Pestuszka tak zalotnie spogląda... :) moje kochane :loveu: zaraz lecimy na spacerek.. wezmę aparat :) [quote name='deer_1987']http://img801.imageshack.us/img801/1301/smakole001resized.jpg ostatnio zamawialam od nich 7 kg roznych gryzakow :D Ja chyba zostanę stałą klientką, bo mają fajny wybór no i ceny.. np. 200g żwaczy kupowałam za 7 zł, a tam 1 kg kosztował bodajże 16 zł. Zdecydowanie opłaca się.. ja zamówiłam ponad 5 kg gryzaków i starczy nam na długo.. :D Quote
tłamsik Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Był spacerek.. był też aparat, zdążyłam zrobić kilka zdjęć i baterie padły :( Quote
makik Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 faktycznie obróżki cudo. uwielbiam psiaków zdjęcia jak są razem. wtedy widać jak każdy jest fajnie inny) pestuszka to jednak nasza faworytka. spojrzenie, mordka, sylwetka i to kosmiczne umaszczenie:) smacznego psiakom życzymy Quote
Recommended Posts