Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O tak jest czyścioszkiem,nie niszczy,długo z siusianiem wytrzymuje,nie przeszkadza gdy domownicy są zajęci,nie sępi,nie wskakuje na gości itp Byłby ideałem gdyby chociaż troszkę bardziej kochał różne zwierzątka :mad:

Posted

dusiek napisał(a):
O tak jest czyścioszkiem,nie niszczy,długo z siusianiem wytrzymuje,nie przeszkadza gdy domownicy są zajęci,nie sępi,nie wskakuje na gości itp Byłby ideałem gdyby chociaż troszkę bardziej kochał różne zwierzątka :mad:

to dokładnie tak jak moj Ogi. Dzisiaj na spacerze widział kota.TRAGEDIA normalnie TRAGEDIA!!!!!!!!! myslałam ze go nie utrzymam. Juz pracuje z nim 2 lata ponad i jakos efektu co do niektorych psiakow nie widac a o kotach nie wspomne

Posted

Murzynek też nie cierpi kotów :evil_lol:

Dzisiaj na podwórko wszedł piesek, trójca była na balkonie... ooooj wrzask był nie z tej ziemi :diabloti:

Dziewczyny mają nowe piękne obróżki od Taks.. jutro obowiązkowo sesja zdjęciowa :D

Posted

a u nas to dopiero cud pogoda. głęboki błękit, słońce mocno grzeje. przepiękna jesień w górach:) aż żal w pracy siedzieć. chyba się urwę wcześniej i z klaruchą gdzieś pospacerujemy

miłego dnia

Posted

[quote name='scorpio133']miłego dnia zyczymy-oj bedzie u nas padac. A co u Murzynka i panienek słychac?

u nas też tak pochmurno, chłodno... wiatr wieje.. w sam raz na długaśny spacer i piłeczkowe szaleństwo- w końcu nie prażymy się na słońcu ;)

[quote name='dusiek']Tłamsiku opowiedz jak Twój Murzynek odkrył gdzie trzymasz piłeczki i co zrobił z tą wiedzą :evil_lol:

no właśnie.. trzymam w kuchni pudło, w którym są najlepsze smakołyki i najlepsze zabawki- wiecie takie wyjątkowe.. :D Murzynek ma świra na punkcie piłeczek, ale również wszelkich piszczących zabawek. No i trzymam je schowane w tym pudle, a że robiłam tam porządki i niechcący pisnęłam taką zabawką.. Murzynek oszalał, ale jakoś udało mi się "wytłumaczyć" mu, że niestety zabawki nie dostanie, sory spadaj ;) Murzynek jednak postawił na swoim.. Jak tylko wyszłam do innego pokoju, cwaniak zakradł się do kuchni i bezszelestnie otworzył sobie pudło, wziął piszczącego jeżyka i co ciekawe zamknął za sobą pudło.. Kradzież doskonała, żadnych śladów zbrodni ;) co więcej nawet nie pisnął zabawką, ale poleciał na swoje posłanko i wręcz delektował się tą chwilą, że ma tą zabawkę! w końcu ma swój skarb! :evil_lol:

Natomiast Pestka ukradła mi kanapkę ;) :splat: zostawiłam na stole kanapkę, jak wróciłam złapałam Pestę na tym jak kończyła konsumować pomidorka.. ;)

Dzisiaj przyszła paczka z gryzakami!

Zamówiłam mnóstwo gryzaków: uszy królicze, uszy wołowe, tchawice wołowe, penisy, ogony, lotki indycze, żwacze itp. ... same smakowite smrody :D Część już została wypróbowana :D Smakowało :D

Z dziewczynami jest taki problem, że lubią sobie przekąsić jakąś kupkę.. czy to ludzką, krowią, ptasią, zajęczą.. itd. Na którymś wątku przeczytałam o tym jak jedna z dogomaniaczek podawała swojemu psu przez pół roku codziennie i żwacze i Rumen Tabs- pisała, że pomogło. U mnie psiuny dostawały tylko żwacze i niestety efektów nie widziałam więc zakupiłam Rumen Tabs i 2 kg żwaczy.. zobaczymy :D

Kolejna sprawa- nowe obróżki! :D

Murzynkową kupiłam na wystawie psów.. Na zdjęciu może tego nie widać, ale w rzeczywistości jest przepiękna.. A Murzynek wygląda w niej naprawdę czadersko :D Zakochałam się w nim na nowo ;)

Posted

[quote name='Magolek']Witam pięknie! Obróżki bardzo ładne, ale modele... śliczności. Murzynek dumny alfa, Tosia taka delikatniusia, a Pestuszka tak zalotnie spogląda... :)

moje kochane :loveu: zaraz lecimy na spacerek.. wezmę aparat :)

[quote name='deer_1987']http://img801.imageshack.us/img801/1301/smakole001resized.jpg
ostatnio zamawialam od nich 7 kg roznych gryzakow :D

Ja chyba zostanę stałą klientką, bo mają fajny wybór no i ceny.. np. 200g żwaczy kupowałam za 7 zł, a tam 1 kg kosztował bodajże 16 zł. Zdecydowanie opłaca się.. ja zamówiłam ponad 5 kg gryzaków i starczy nam na długo.. :D

Posted

faktycznie obróżki cudo. uwielbiam psiaków zdjęcia jak są razem. wtedy widać jak każdy jest fajnie inny) pestuszka to jednak nasza faworytka. spojrzenie, mordka, sylwetka i to kosmiczne umaszczenie:) smacznego psiakom życzymy