Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooooj... mistrzem w tarzaniu się w g..... jest Murzynek.. teraz chyba już odpuścił, ale był czas, że tarzał się jak opętany.. to w g..., to w padlinie, to w zdechłym robaku, to w rozkładającej się rybie... teraz chodzi na spacery na smyczy więc ma ograniczone możliwości wytarzania się ;)

• 2 weeks later...
  • Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy! Przepraszam, że tak zaniedbuję wątek, ale jeszcze na razie czasu brakuje na wszystko.. :( obiecuję, że niebawem się poprawię, wrzucę nowe zdjęcia... pogoda coraz piękniejsza, w niedzielę mieliśmy pierwszy wypad nad rzekę w nowym sezonie, psiaki jak zorientowały się gdzie jedziemy oszalały z radości.. niestety mamy na koncie jedną ofiarę- Murzynek znalazł myszkę- zanim się zorientowaliśmy było już po niej :( Murzynek dostał nową zabawkę- gumową piszczącą piłkę do rugby.. jest to jego najukochańsza zabawka, zwykłe piłeczki i szalone jajo spadły z podium, korzystają z tego dziewczyny ;) Pestka jak zawsze psoci, a Tosia przekracza wszelkie granice słodkości.. Pozdrawiamy :)

• 9 months later...
Posted

Hej... faktycznie dawno nas nie było... ale nie aż tak jak to winika z ostatniego wpisu, w pewnym momencie zniknęło mi kawałek wątku więc obraziłam się na forum ;-P

Jakoś nawet ostatnio przyszło mi do głowy, żeby odkurzyć aparat, naładować baterie i wrócić do wątku... :)

Pieseczki mają się bardzo dobrze, jak zawsze dostarczają nam wrażeń :D hehe

Posted

[quote name='dreag']Można, ale bardziej w niedzielę, bo na sobotę zostałam juz wynajęta;).[/QUOTE]

ok, nam też pasuje niedziela, o ile zrobimy samochód, bo nie miałabym nawet jak dojechać do sowlan ;) namawiam też duśka... proponuję 13-14?

[quote name='Chiquita&DeeDee']W takim razie my czekamy na fotorelacje :D[/QUOTE]

ok, obfocimy spotkanie ;)

Posted

Co prawda wymiękliśmy w niedzielę i nie poszliśmy z dreag na wspólny spacer, Murzynek kiepsko znosi temp. -15 stopni ;) więc nie mamy zimowych zdjęć, ale przypomniało mi się, że mam parę listopadowych fotek znad ukochanej rzeki..

Posted

[quote name='dreag']Dobra, dobra, przestraszyłaś się mojego stada:eviltong: - choć małe, to wrzaskliwe jak cholera:diabloti:. Nie wiem, czy Twoje to wytrzymają;).[/QUOTE]

OHOHO.. możemy urządzić bitwę na głosy :D bo moje też potrafią pożądnie wrzeszczeć :D

Posted

[quote name='tłamsik']OHOHO.. możemy urządzić bitwę na głosy :D bo moje też potrafią pożądnie wrzeszczeć :D[/QUOTE]
No to zobaczymy, jak się nie potopimy:evil_lol:!

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Okazało się, że nasza nowa kłapouszkowa koleżanka mieszka w naszej wiosce, odnaleźliśmy właścicieli. Nazywa się Kika i jest super spryciulą, ta mała srajdka włazi na trampolinę, odbija się od niej i przeskakuje/przelatuje nad płotem, a płot jest zdecydowanie wyższy ode mnie :crazyeye: I od tamtej pory zwiewa w ten sposób praktycznie codziennie. Przychodzi do mnie albo spotykam ją idąc/wracając z przystanku autobusowego. Jakoś nie mogę porozumieć się z jej właścicielami, bo sami oczywiście nie wiedzą co z tym zrobić i chyba się przyzwyczaili do jej ucieczek i teraz to jest na zasadzie: jak zmarznie czy zgłodnieje to wróci.. eh.. :/

a tymczasem zapraszam na wątek innej znajdki http://www.dogomania.pl/forum/threads/241593-Adusia-ma-dt-ds-Kaliszu-zbieramy-na-transport-chyba-że-ktoś-pochocha-ją-na-miejscu lub http://www.facebook.com/events/625268624153148/