ChiqDeeWikiXenia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Cóż, trzeba mu wybaczyć - w końcu to samiec:D ;) Quote
scorpio133 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 a mnie tak boli głowa - chyba pojde do wyrka. Zycze wszystkim spokojnej nocy Masakra!!!!!! Quote
taxelina Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 dusiek napisał(a):Dusiek ma specyficzny charakter.Nie ma socjalnych zachowań tak jak Murzynek.Ja to tłumaczę tym że kupiony z pseudo,bardzo zaniedbany dodatkowo musiał być bardzo wcześnie zabrany od matki.Chociaż wcześnie trafił do psiego przedszkola i na tresurę to jego podejście do psów polega na tym żeby stworzyć dystans do każdego,nie ma mowy o wspólnych zabawach,leżeniu koło siebie,lizania jego itp. on chce być sam :-( Ale nie smuc sie, ma Was :loveu: Niunia sie juz od roku nie bawi z Sherry ale bardzo sie nia opiekuje, wczoraj lizala ja w samochodzie zeby ta nie byla mokra :) Quote
dusiek Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ma nas,a konkretnie mnie.Jestem jego najukochańszą pańcią.Chociaż wcześniej różnie między nami bywało :p bo ja też mam trochę terierkowy charakter :evil_lol: Po wcześniejszych perturbacjach od dawna kwitnie między nami przyjaźń i zaufanie.Poza tym Dusiek jest bardzo karnym pieskiem i to go ratuje. Jak patrzę na pieski Tłamsika to chciałabym żeby mój tak radośnie korzystał z życia. Tłamsikczu wstaw zdjęcia z wczorajszego spotkania :Dog_run: Quote
scorpio133 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ooooooooooooooooooooooooooooo Tłamsiku wstawiaj, juz nie boli mnie glowa Quote
doris66 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2151...ym-gara%C5%BCu. Kochani pozwoliłam sobie tu wkleić link do wątku Kai - suni która od dwóch lat jest uwięziona w garazu. Prosze czytajcie i rozsyłajcie dalej. Quote
tłamsik Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 mam trochę fotek, ale wybaczcie.. wstawię je jutro.. :) W ogóle w tym tygodniu być może będzie u nas cziłka Doris :) kiedyś przez chwilę była moim tymczasem, a teraz jest członkiem rodziny :D bo zaadoptowała ją moja szwagierka, której zawsze marzyła się chihuahua. Szwagierka dzisiaj wyjechała na tydzień i Doris zostaje z panciem, a pancio różnie pracuje więc jak będzie miał bardzo zabiegany dzień, to przywiezie ją do nas :D Pesta będzie zachwycona :D jakby co.. zdjęcia będą :D i ciekawostka... parę dni temu Murzynkowi ptaszek narobił na ogon :roll: Quote
scorpio133 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ha ha ha to gdzie moj ulubieniec miał ten ogon. Quote
dusiek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A następną ciekawostką z wczoraj jest sytuacja w której Dusiek przerwał kopanie dołka po to żeby przerwać :diabloti: Murzynkowi za ostrą według niego zabawę z Pestką, a potem jak wracaliśmy samochodem pozwolił jej przytulić się do siebie.Czyżby to ta noc spędzona razem ? ;) :lol: A pisałam że nie ma socjalnych zachowań i z każdym chce być na dystans :hmmmm: Quote
taxelina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 No widzisz a on chce sie przytulic tlyko czasu potrzebuje :loveu: Quote
tłamsik Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 scorpio133 napisał(a):ha ha ha to gdzie moj ulubieniec miał ten ogon. hehehehe pod drzewkiem stał i jak wyszedł spod niego, to miał "gratis" na ogonie.. ale uśmiałam ;) dusiek napisał(a):A następną ciekawostką z wczoraj jest sytuacja w której Dusiek przerwał kopanie dołka po to żeby przerwać :diabloti: Murzynkowi za ostrą według niego zabawę z Pestką, a potem jak wracaliśmy samochodem pozwolił jej przytulić się do siebie.Czyżby to ta noc spędzona razem ? ;) :lol: A pisałam że nie ma socjalnych zachowań i z każdym chce być na dystans :hmmmm: deer_1987 napisał(a):No widzisz a on chce sie przytulic tlyko czasu potrzebuje :loveu: Jak Dusiek pozwolił się jej przytulić, to aż zamarłyśmy.. Normalnie moje psiunki otwierają inne psy.. ! jestem z nich dumna... szkoda, że jak Eduś był mały to jeszcze ich nie było ;) bo byliby bardzo zgraną paczką.. wręcz mafią :razz: Chociaż trójca raczej jest mafią, bo jak ostatnio spotkaliśmy na spacerze wolno biegającego psa i jak nas zobaczył, to uciekał, że aż się kurzyło :splat: szkoda.. Biorę się za zdjęcia.. zaraz wrzucę :D Quote
taxelina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 tłamsik napisał(a):Biorę się za zdjęcia.. zaraz wrzucę :D Cora blizej!!! My tu czekamy!!! Quote
tłamsik Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Zaczynamy... a będzie tego trochę... ;) Najpierw zabawy z jajem ;) Gdy Murzynek się zmęczył gonitwą za jajem, to próbował je zakopać, właściwie to wydrążył tunel ;) Kochana Pesteczka dzielnie mu pomagała :D Z kolei Dusiek przekopywał mi ogródek ;) Quote
tłamsik Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 "Zostaw moje jajo! Przecież masz swoje dwa!" ;) Quote
dusiek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Dusiek tylko wyjmował jajo z pokrzyw :eviltong: Jak wam się podoba mój West Highland GREY Terier? :evil_lol: Quote
tłamsik Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Zobaczcie jak Pesta urosła.. Kiedyś było tak: A teraz: Tosia znalazła jabłuszko.. I spokojnie sobie je konsumowała.. Pojawił się złodziejaszek ;) Quote
tłamsik Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Złodziejaszek dopiął swego.. A Tosia zażądała zwrotu.. Brudasek ;) Quote
dusiek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jaka ona była malutka :loveu:: Pamiętasz jak w pierwszy dzień szukała jedzenia,kradła co się dało ,bałyśmy się żeby nie dostała biegunki :-( Quote
dusiek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 tłamsik napisał(a): Brudasek ;) Nie brudasek tylko szczęśliwy terier :evil_lol: Sama się sobie dziwię że pozwalam na takie kopanie,ale cóż jak pańcia kocha to umyje,wysuszy,rozczesze...to nic że inni już śpią... Quote
tłamsik Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Znalazłyśmy żabkę... Wrzuciłyśmy żabkę do wody.. Quote
Recommended Posts