tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Queesh']http://i56.tinypic.com/30satn5.jpg Mmm, jakie ucholki! :loveu: z tymi uszami to zależy u niej od nastroju.. czasami są stojące a czasami złamane ;) Quote
Queesh Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='tłamsik']z tymi uszami to zależy u niej od nastroju.. czasami są stojące a czasami złamane ;)[/QUOTE] Dokładnie tak jak u jednego mojego (yorkopodobnego) :) Quote
Vesper Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='dusiek']Arielko ja mam westika z pseudo.Był i jest chory na ciele i umyśle :-( :evil_lol:Ma takie swoje dziwadła,że jak patrzę na pełne życia,wesołe psiaki tłamsika to nazywam go autystycznym psem. A staficzka nie pobawiłaby się jajem?[/QUOTE] Mój Pako też jest z pseudo- a nawet chyba został przemycony przez wschodnią granicę- kupiłam go od Białorusinów bodajże, mieli z 5 ras do zaoferowania- wszystkie "modne" :( Pakuś do dziś boi się ciasnych pomieszczeń- nawet do transportera nie wejdzie za żadne skarby- to mi nasuwa na myśl że "podróż" odbywała się w koszmarnych warunkach... On przez pierwsze pół roku nie wydał z siebie dźwięku, na początku nie umiał się bawić zabawkami :(... Za to jak się rozszczekał- w czym mu dopingowaliśmy- bo wracał do normalności- to do dzisiaj bardzo lubi szczekać- delikatnie ujmując rzecz :D Quesh- dlaczego Ci się wyświetla że masz zero postów??? Czy w blogach to nie są posty? Quote
Queesh Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='arielka186']Quesh- dlaczego Ci się wyświetla że masz zero postów??? Czy w blogach to nie są posty?[/QUOTE] Nie mam pojęcia :roll: Quote
dusiek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='arielka186']Mój Pako też jest z pseudo- a nawet chyba został przemycony przez wschodnią granicę- kupiłam go od Białorusinów bodajże, mieli z 5 ras do zaoferowania- wszystkie "modne" :( Pakuś do dziś boi się ciasnych pomieszczeń- nawet do transportera nie wejdzie za żadne skarby- to mi nasuwa na myśl że "podróż" odbywała się w koszmarnych warunkach... On przez pierwsze pół roku nie wydał z siebie dźwięku, na początku nie umiał się bawić zabawkami :(... Za to jak się rozszczekał- w czym mu dopingowaliśmy- bo wracał do normalności- to do dzisiaj bardzo lubi szczekać- delikatnie ujmując rzecz :D [/QUOTE] Biedny Pakulec,mój kocha ciasne miejsca.Jego ulubiony kątek do spania jest mniejszy od transporterka,np.za wersalka,lub pod rozłożoną rogówką,jak wciska się ma przetrymowane boczki :evil_lol:.Dobrze że do Ciebie Pako trafił,one są takie wrażliwe...Gdyby taki pies po przejściach trafił do laika byłoby tak jak u p.Januszek w programie Psi psycholog-2 letni west Supełek i 5 własciciel... Z galerią to jeszcze pomyślę...:cool1: Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 http://images38.fotosik.pl/1019/1fdc1711c2847c0a.jpg Rozbrajajace :loveu: Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='deer_1987']http://images38.fotosik.pl/1019/1fdc1711c2847c0a.jpg Rozbrajajace :loveu: tak, Murzynek się zaparł.. On chce króliczka i już! Biada temu kto spróbowałby go podkraść! ;) Quote
dusiek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='tłamsik'] I na koniec zdjęcia rodzinne.... :loveu::loveu::loveu: Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 I na dobranoc Pesteczka w kryjówce.. ;) Quote
taxelina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ona jest cudna w te swoje plamki :loveu: Quote
dusiek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Jak się uśmiecha jest jeszcze cudniejsza:loveu: Quote
dreag Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='tłamsik'] I na koniec zdjęcia rodzinne.... Sielanka rodzinna ze zbrodnią w tle (zagryziony królik):evil_lol:. A swoja drogą piękne ujęcie:lol:. Quote
scorpio133 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 bardzo miło do Was sie przychodzi w odwiedzinki. Slemy buziaki Quote
dusiek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Jedziemy nad Narew,może tłamsikowa córeczka wstawi nowe zdjęcia:-) Quote
scorpio133 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 zdjecia zawsze mile widziane- co ja mowie mile; bardzo mile widziane Quote
tłamsik Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 były już kiepskie warunki pogodowe, ale może coś uda się wybrać... ale to już rano... pliiiis... ;) Quote
dusiek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Zabraliśmy nad rzekę moją koleżankę z jamnikiem i szczeniakiem stafficzką.Wytrzymali ok.2 godz.:evil_lol:,ach te komary:shake:,tłamsikowe pieski biegające...a może raczej fruwające nad szuwarami tak szybko ze nie można było wzrokiem nadążyć,robiące mnóstwo zamieszania :evilbat: Widok niezapomniany...my grilujemy,wędkujemy,bawimy się z psami a oni stłoczeni na 1m2 z wyrazem twarzy i pysków :huh: Mąż koleżanki przyjechał ,zabrał ich,a my siedzieliśmy przy ognisku do 23 :smile: Quote
dusiek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Tak :fadein:nie poddajemy się, chociaż nad rzeką są ich całe chmary. Dodatkowo pomagamy sobie dobrym sprayem i palimy ognisko. Quote
tłamsik Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Eduś w swoim żywiole.. to co lubi najbardziej to kopać dołki.. Ten dołek został precyzyjnie wykopany dla konkretnego psa, idealne wymiary, tak aby nikt inny się tam nie zmieścił.. :diabloti: można powiedzieć.. szyty na miarę.. ;) Widzicie tam westikową główkę? A tutaj westikową dupkę? ;) Ziutka i Paco.. Quote
tłamsik Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Ziutka.. Trzeba obwąchać chłopaka... Pestka w końcu rozruszała Ziutkę.. mała skusiła się na wspólną zabawę... Quote
dusiek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Pestka rozruszała Ziutkę,oj rozruszała,a zabawa wyglądała tak jakby bawił się mały słonik ze skaczącą pchłą:roflt: Quote
tłamsik Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='dusiek']Pestka rozruszała Ziutkę,oj rozruszała,a zabawa wyglądała tak jakby bawił się mały słonik ze skaczącą pchłą:roflt:[/QUOTE] Pestka ma doświadczenie w tych sprawach no i super trenera osobistego- Tosię ;) Quote
scorpio133 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 cudniaste te foteczki :loveu: oj cudniaste:loveu: Quote
Recommended Posts