Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tłamsik']z tymi uszami to zależy u niej od nastroju.. czasami są stojące a czasami złamane ;)[/QUOTE]

Dokładnie tak jak u jednego mojego (yorkopodobnego) :)

Posted

[quote name='dusiek']Arielko ja mam westika z pseudo.Był i jest chory na ciele i umyśle :-( :evil_lol:Ma takie swoje dziwadła,że jak patrzę na pełne życia,wesołe psiaki tłamsika to nazywam go autystycznym psem.
A staficzka nie pobawiłaby się jajem?[/QUOTE]
Mój Pako też jest z pseudo- a nawet chyba został przemycony przez wschodnią granicę- kupiłam go od Białorusinów bodajże, mieli z 5 ras do zaoferowania- wszystkie "modne" :(
Pakuś do dziś boi się ciasnych pomieszczeń- nawet do transportera nie wejdzie za żadne skarby- to mi nasuwa na myśl że "podróż" odbywała się w koszmarnych warunkach... On przez pierwsze pół roku nie wydał z siebie dźwięku, na początku nie umiał się bawić zabawkami :(... Za to jak się rozszczekał- w czym mu dopingowaliśmy- bo wracał do normalności- to do dzisiaj bardzo lubi szczekać- delikatnie ujmując rzecz :D

Quesh- dlaczego Ci się wyświetla że masz zero postów??? Czy w blogach to nie są posty?

Posted

[quote name='arielka186']Quesh- dlaczego Ci się wyświetla że masz zero postów??? Czy w blogach to nie są posty?[/QUOTE]

Nie mam pojęcia :roll:

Posted

[quote name='arielka186']Mój Pako też jest z pseudo- a nawet chyba został przemycony przez wschodnią granicę- kupiłam go od Białorusinów bodajże, mieli z 5 ras do zaoferowania- wszystkie "modne" :(
Pakuś do dziś boi się ciasnych pomieszczeń- nawet do transportera nie wejdzie za żadne skarby- to mi nasuwa na myśl że "podróż" odbywała się w koszmarnych warunkach... On przez pierwsze pół roku nie wydał z siebie dźwięku, na początku nie umiał się bawić zabawkami :(... Za to jak się rozszczekał- w czym mu dopingowaliśmy- bo wracał do normalności- to do dzisiaj bardzo lubi szczekać- delikatnie ujmując rzecz :D
[/QUOTE]

Biedny Pakulec,mój kocha ciasne miejsca.Jego ulubiony kątek do spania jest mniejszy od transporterka,np.za wersalka,lub pod rozłożoną rogówką,jak wciska się ma przetrymowane boczki :evil_lol:.Dobrze że do Ciebie Pako trafił,one są takie wrażliwe...Gdyby taki pies po przejściach trafił do laika byłoby tak jak u p.Januszek w programie Psi psycholog-2 letni west Supełek i 5 własciciel...

Z galerią to jeszcze pomyślę...:cool1:

Posted

[quote name='tłamsik']

I na koniec zdjęcia rodzinne....

Sielanka rodzinna ze zbrodnią w tle (zagryziony królik):evil_lol:.

A swoja drogą piękne ujęcie:lol:.

Posted

Zabraliśmy nad rzekę moją koleżankę z jamnikiem i szczeniakiem stafficzką.Wytrzymali ok.2 godz.:evil_lol:,ach te komary:shake:,tłamsikowe pieski biegające...a może raczej fruwające nad szuwarami tak szybko ze nie można było wzrokiem nadążyć,robiące mnóstwo zamieszania :evilbat: Widok niezapomniany...my grilujemy,wędkujemy,bawimy się z psami a oni stłoczeni na 1m2 z wyrazem twarzy i pysków :huh: Mąż koleżanki przyjechał ,zabrał ich,a my siedzieliśmy przy ognisku
do 23 :smile:

Posted

Eduś w swoim żywiole.. to co lubi najbardziej to kopać dołki.. Ten dołek został precyzyjnie wykopany dla konkretnego psa, idealne wymiary, tak aby nikt inny się tam nie zmieścił.. :diabloti: można powiedzieć.. szyty na miarę.. ;)

Widzicie tam westikową główkę?

A tutaj westikową dupkę? ;)

Ziutka i Paco..

Posted

[quote name='dusiek']Pestka rozruszała Ziutkę,oj rozruszała,a zabawa wyglądała tak jakby bawił się mały słonik ze skaczącą pchłą:roflt:[/QUOTE]

Pestka ma doświadczenie w tych sprawach no i super trenera osobistego- Tosię ;)