tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='dusiek']Zostają tylko łąki nad Narwią. Gdzie widzieliście żmije?[/QUOTE] W lesie ;) A zabawki masz? :razz: Quote
dusiek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Mam :multi:,a jedna będzie hitem bo jest to duży pluszowy sześcian z otworami na każdej ścianie,do środka można chować skarby :cool1: Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='dusiek']Mam :multi:,a jedna będzie hitem bo jest to duży pluszowy sześcian z otworami na każdej ścianie,do środka można chować skarby :cool1:[/QUOTE] ohoho.. będzie niezły ubaw.. ciekawe kto się zajmie tym sześcianem... :razz: Quote
dusiek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Jak to kto,Dusiek 5 min:-D i Murzynek dzieło dokończy:ghost_2: ,dziewczyny mogą tylko pomagać. Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='dusiek']Jak to kto,Dusiek 5 min:-D i Murzynek dzieło dokończy:ghost_2: ,dziewczyny mogą tylko pomagać.[/QUOTE] mhm.. żebyś zobaczyła co się u mnie w domu teraz dzieje- efekt takich zabaw.. Co więcej.. Tosia przyniosła ze sobą patyk.. zgadnij gdzie go rozgryzła... :roll: Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='tłamsik']mhm.. żebyś zobaczyła co się u mnie w domu teraz dzieje- efekt takich zabaw.. Co więcej.. Tosia przyniosła ze sobą patyk.. zgadnij gdzie go rozgryzła... :roll:[/QUOTE] Nie lubisz spac z patykami, koscmi, piaskiem? Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 :diabloti: dokładnie tak.. będzie jak w tym dowcipie.. dużo mięsa, mało drewna, co to jest? odp. drzazga w tyłku ;) Ale Tosiuni to wybaczę... Gdyby TZ tak nabrudził w łóżku ooooj.. to by mu się dostało.. :mad: A Tosia... ona tak pięknie patrzy.. I tak się cieszyła jak rozgryzała patyk.. :cool3: Mi to by może i nie przeszkadzało, że jakieś drewienko jest porozrzucane na łóżku, ale Tosi się to chyba nie podoba.. bo poszła spać na fotel.. chyba niewygodnie jej było w tym syfie ;) Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='tłamsik'] Ale Tosiuni to wybaczę... Gdyby TZ tak nabrudził w łóżku ooooj.. to by mu się dostało.. :mad: A Tosia... ona tak pięknie patrzy.. I tak się cieszyła jak rozgryzała patyk.. :cool3:[/QUOTE] No widzisz zrobi piekne maslane oczy i juz wszystko jej wolno :diabloti: Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 mhm... dziewczyny mają takie rozbrajające spojrzenie.. :grins: Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='tłamsik']mhm... dziewczyny mają takie rozbrajające spojrzenie.. :grins:[/QUOTE] Wiem wiem Sherry tez tak umiwe :grins: Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='dusiek']Sherry to jamniczka?[/QUOTE] Dokladnie tak :) Quote
dusiek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 I wszystko jasne,mam przyjemność spotykać się od 5 lat z jamniczkiem na wspólnych spacerach i wiem jak potrafi patrzeć na pańcię,a ona topnieje...:grins: Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Zapraszam na nowy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/212609-Lato-się-nie-skończyło!-zaraszam-po-SPÓDNICZKI-i-SUKIENKI!na-Krecika-do-20.08-do20.00 Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='dusiek']I wszystko jasne,mam przyjemność spotykać się od 5 lat z jamniczkiem na wspólnych spacerach i wiem jak potrafi patrzeć na pańcię,a ona topnieje...:grins:[/QUOTE] No dokladnie!! A gdzie Twoja galeria? Quote
dusiek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Nie mam,nie umiem się poruszać w świcie fotshopów,wstawiania zdjęć itp, podłączę się do tłamsika bo my jesteśmy pieskowe papużki nierozłączki :roflt:,a prywatnie b.bliską rodziną i tłamsik brała czynny udział w wychowywaniu duśka,więc może użyczy kawałeczek swojej galerii.:modla: Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='dusiek']Nie mam,nie umiem się poruszać w świcie fotshopów,wstawiania zdjęć itp, podłączę się do tłamsika bo my jesteśmy pieskowe papużki nierozłączki :roflt:,a prywatnie b.bliską rodziną i tłamsik brała czynny udział w wychowywaniu duśka,więc może użyczy kawałeczek swojej galerii.:modla: No pewnie.. Tylko jak chce wrzucić jego zdjęcie to słyszę wymówki typu... a tu niepoczesany, a tu ogonek obcięty, a tu głupia mina, a tu brudny, a tu niewytrymowany.. Więc czekam aż wskażesz mi zdjęcia, które będą mogły ujrzeć światło dzienne :crazyeye: Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Świeżutkie zdjęcia... Najchętniej pozowała dzisiaj Tosia... uśmieszek... polowanie na żuczki/muszki.. Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Murzynek wyszedł z założenia, że skoro są pluszaki.. jest OK.. ale nie ma zamiaru z nikim się dzielić.. królik jest jego i już! A Pesteczka miała wszystko w nosie, wygrzewała się na słoneczku i rozmyślała... Quote
Vesper Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 http://www.fotosik.pl/ zdjęcie rodzinne- świetne! A tam w tle- na początku myślałam że to owieczka :D Quote
Queesh Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 http://i56.tinypic.com/30satn5.jpg Mmm, jakie ucholki! :loveu: Quote
tłamsik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='arielka186']http://www.fotosik.pl/ zdjęcie rodzinne- świetne! A tam w tle- na początku myślałam że to owieczka :D Tam w tle to właśnie króliczek, który znajduje się pod stałym dozorem Murzynka.. ;) Quote
Vesper Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='dusiek']Nie mam,nie umiem się poruszać w świcie fotshopów,wstawiania zdjęć itp, podłączę się do tłamsika bo my jesteśmy pieskowe papużki nierozłączki :roflt:,a prywatnie b.bliską rodziną i tłamsik brała czynny udział w wychowywaniu duśka,więc może użyczy kawałeczek swojej galerii.:modla:[/QUOTE] Dusiek, Ty nie masz galerii? To ja Ci na pw zaraz wytłumaczę jak to zrobić w westikach żeby chłopak miał... A co do fotek- na początku dla mnie to też była czarna magia, ale krok po kroku, korzystając z porad zamieszczonych na forum, nauczyłam się... A zawsze możesz wysłać komuś na maila, i Ci wstawi :) Zrób Duśkowi galerię!!!:talker: Quote
Recommended Posts