Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dusiek']Mam :multi:,a jedna będzie hitem bo jest to duży pluszowy sześcian z otworami na każdej ścianie,do środka można chować skarby :cool1:[/QUOTE]

ohoho.. będzie niezły ubaw.. ciekawe kto się zajmie tym sześcianem... :razz:

Posted

[quote name='dusiek']Jak to kto,Dusiek 5 min:-D i Murzynek dzieło dokończy:ghost_2: ,dziewczyny mogą tylko pomagać.[/QUOTE]

mhm.. żebyś zobaczyła co się u mnie w domu teraz dzieje- efekt takich zabaw.. Co więcej.. Tosia przyniosła ze sobą patyk.. zgadnij gdzie go rozgryzła... :roll:

Posted

[quote name='tłamsik']mhm.. żebyś zobaczyła co się u mnie w domu teraz dzieje- efekt takich zabaw.. Co więcej.. Tosia przyniosła ze sobą patyk.. zgadnij gdzie go rozgryzła... :roll:[/QUOTE]
Nie lubisz spac z patykami, koscmi, piaskiem?

Posted

:diabloti: dokładnie tak.. będzie jak w tym dowcipie.. dużo mięsa, mało drewna, co to jest? odp. drzazga w tyłku ;)

Ale Tosiuni to wybaczę... Gdyby TZ tak nabrudził w łóżku ooooj.. to by mu się dostało.. :mad: A Tosia... ona tak pięknie patrzy.. I tak się cieszyła jak rozgryzała patyk.. :cool3:

Mi to by może i nie przeszkadzało, że jakieś drewienko jest porozrzucane na łóżku, ale Tosi się to chyba nie podoba.. bo poszła spać na fotel.. chyba niewygodnie jej było w tym syfie ;)

Posted

[quote name='tłamsik']
Ale Tosiuni to wybaczę... Gdyby TZ tak nabrudził w łóżku ooooj.. to by mu się dostało.. :mad: A Tosia... ona tak pięknie patrzy.. I tak się cieszyła jak rozgryzała patyk.. :cool3:[/QUOTE]
No widzisz zrobi piekne maslane oczy i juz wszystko jej wolno :diabloti:

Posted

I wszystko jasne,mam przyjemność spotykać się od 5 lat z jamniczkiem na wspólnych spacerach i wiem jak potrafi patrzeć na pańcię,a ona topnieje...:grins:

Posted

[quote name='dusiek']I wszystko jasne,mam przyjemność spotykać się od 5 lat z jamniczkiem na wspólnych spacerach i wiem jak potrafi patrzeć na pańcię,a ona topnieje...:grins:[/QUOTE]
No dokladnie!! A gdzie Twoja galeria?

Posted

Nie mam,nie umiem się poruszać w świcie fotshopów,wstawiania zdjęć itp, podłączę się do tłamsika bo my jesteśmy pieskowe papużki nierozłączki :roflt:,a prywatnie b.bliską rodziną i tłamsik brała czynny udział w wychowywaniu duśka,więc może użyczy kawałeczek swojej galerii.:modla:

Posted

[quote name='dusiek']Nie mam,nie umiem się poruszać w świcie fotshopów,wstawiania zdjęć itp, podłączę się do tłamsika bo my jesteśmy pieskowe papużki nierozłączki :roflt:,a prywatnie b.bliską rodziną i tłamsik brała czynny udział w wychowywaniu duśka,więc może użyczy kawałeczek swojej galerii.:modla:

No pewnie.. Tylko jak chce wrzucić jego zdjęcie to słyszę wymówki typu... a tu niepoczesany, a tu ogonek obcięty, a tu głupia mina, a tu brudny, a tu niewytrymowany.. Więc czekam aż wskażesz mi zdjęcia, które będą mogły ujrzeć światło dzienne :crazyeye:

Posted

Murzynek wyszedł z założenia, że skoro są pluszaki.. jest OK.. ale nie ma zamiaru z nikim się dzielić.. królik jest jego i już!

A Pesteczka miała wszystko w nosie, wygrzewała się na słoneczku i rozmyślała...

Posted

[quote name='dusiek']Nie mam,nie umiem się poruszać w świcie fotshopów,wstawiania zdjęć itp, podłączę się do tłamsika bo my jesteśmy pieskowe papużki nierozłączki :roflt:,a prywatnie b.bliską rodziną i tłamsik brała czynny udział w wychowywaniu duśka,więc może użyczy kawałeczek swojej galerii.:modla:[/QUOTE]
Dusiek, Ty nie masz galerii? To ja Ci na pw zaraz wytłumaczę jak to zrobić w westikach żeby chłopak miał... A co do fotek- na początku dla mnie to też była czarna magia, ale krok po kroku, korzystając z porad zamieszczonych na forum, nauczyłam się... A zawsze możesz wysłać komuś na maila, i Ci wstawi :)
Zrób Duśkowi galerię!!!:talker: