terierfanka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 no i takie wieści tygrysy lubią najbardziej :) Quote
panbazyl Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 noooo. chwilę poza netem a tu takie wieści!!!! Jupi!!!! :) :) :) (moje samce labki też mnie obsikały - każdy po jednym razie - to taki specyficzny rytuał w naszym stadzie psio-ludzkim - jak dorastaja do wieku mężczyźnianego to obsikują sobie swojego przewodnika stada u ludzi - tak zrobił ojciec Bazyla w Hiszpanii, tak zrobil Bazyl w Polsce i tak zrobil syn Bazyla, czyli Panbazyl - tylko ten paskuda zrobił to przed wejściem na ring wystawowy, wiecie jak maiłam ślisko w sandałach????) Quote
sunia2000 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Rozmawiałam z opiekunem Tornada-jest nim zachwycony! Kluska podobno zna wszystkie komendy, biega już bez smyczy, wystarczy słowo i już jest przy nodze. Bardzo chce sie bawic z fretka, ta na razie go podgryza ale już powoli się przyzwyczaja. Jedyny "problem" jest po powrocie państwa do domu gdy 40+ kilo cieszy się na nich widok całym ciężarem swojego ciala:) Pan mowi, że lepiej nie mogli wybrać:) Quote
Basia1244 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 bosko! kochany maluśki biszkopcik - taki piesio na deser :) Quote
panbazyl Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 no to cudnie, cudnie!!! Można oduczyć tego 'cieszenia" się całym cielskiem. Trochę ze swoimi pracowałam nad tym, ale efekty są, choć nalezy co dzien przypominać. Quote
Recommended Posts