Serdeczna łapcia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [FONT=Monotype Corsiva, cursive] [/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]płeć : [/FONT][FONT=Monotype Corsiva, cursive]pies[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]wiek : [/FONT][FONT=Monotype Corsiva, cursive]1,5roku[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]rasa : [/FONT]pies w typie Siberian huski [FONT=Monotype Corsiva, cursive]kastracja: [/FONT]tak [FONT=Monotype Corsiva, cursive]szczepienie : [/FONT][FONT=Monotype Corsiva, cursive]tak[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]odrobaczenie :[/FONT][FONT=Monotype Corsiva, cursive] tak[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]Hunter[/FONT][FONT=Monotype Corsiva, cursive] to wyjątkowo spokojny pies [/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]w typie huski. Psiak został oddany [/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]do schroniska przez właściciela w czerwcu 2011, [/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]z powodu trudnej sytuacji materialnej. [/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]Był wychowany z dziećmi, jest ładnie ułożony. [/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]Nie ciągnie na smyczy, nie wykazuje agresji ani do ludzi, [/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]ani też w stosunku do innych zwierząt, nie skacze.[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]Jest dobrze utrzymany. Hanter zna komendy :[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]siad, daj łapę, waruj i lubi smakołyki. [/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]Pies jest [/FONT][FONT=Monotype Corsiva, cursive]zaszczepiona[/FONT][FONT=Monotype Corsiva, cursive]przeciwko [/FONT][FONT=Monotype Corsiva, cursive]wściekliźnie[/FONT][FONT=Monotype Corsiva, cursive].[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]Kontakt:[/FONT][FONT=Monotype Corsiva, cursive][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]Tel. 500 724 475[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva, cursive]e-mail: serdeczna.lapcia@gmail.com[/FONT] Quote
whyou Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Przeglądałam sobie właśnie albumy na picasie i natknęłam się na niego... Jaki on piękny! Jejku, niesamowity ma wygląd! :} Ale tak sobie myślę, że nie widzę w nim siberian husky, tylko owczarka szwajcarskiego: A tutaj nasz Hunter: Większe podobieństwo, czyż nie? Quote
kimiji Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 wygląda jak jego kopia :) Witam piękny psiaku :):) Quote
gosia2313 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Zapisuję Huntera i podnoszę przy okazji :) Quote
fernari Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Jestem u przystojniaka :) On ma coś z wilka :-o np. prawy profil :evil_lol: Quote
Aldona z Sosnowca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Niewątpliwie jest to Biały Owczarek Szwajcarski,krótkowłosy. Dobrze by było wrzucić go na to forum: www.bialyowczarek********** Cholera co jest??? Tu jest jakis zakaz wpisywania nazw for??? Zamiast tych gwiazdek ma być : ********** A idzcie do dupy O,dupy nie wygwiazdkowało,co za dziwne forum Quote
Jetrel Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja natomiast widzę białego Huszczaka. Widać po sierści. W każdym razie kombinuje nad DT dla niego. Quote
gosia2313 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Hunter ma szansę na DT, są dwa tylko trzeba je sprawdzić! :) Trzymam kciuki za białaska ;) Quote
gosia2313 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Hunter dzisiaj zaraz po spacerze pojechał do nowego domu !!! :) Będzie mieszkał w Sosnowcu z Panią, która szuka towarzystwa do biegania ;)) Hunter za TM :( Quote
Crys Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Proszę o aktualizację tematu wątku jeśli to możliwe :) Quote
Recommended Posts