Kapsel Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 kamila lakusiowa napisał(a):Co mogę zrobić? Jaką on dostaję kamę? Cezarek dostaje karmę Hills i/d ale potrzebne także puszki wysokoenergetyczne. Quote
kamila lakusiowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kapsel napisał(a):Cezarek dostaje karmę Hills i/d ale potrzebne także puszki wysokoenergetyczne. Na puszki barkuje finansów? Czemu akurat ta karma? Co mogę zrobić? Quote
Nutusia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Myślę, że wybrano karmę z "wyższej półki" ze względu na ogromne wychudzenie i wycieńczenie organizmu, który niebawem zostanie poddany zabiegowi operacyjnemu, a więc narażony na kolejną utratę energii. Jeśli mogę się wtrącić, gdybyś chciała pomóc, możesz albo przelać jakiś datek na konto fundacji podane w 1 poście (z dopiskiem "dla Cezara Malutkiego") albo zakupić karmę i wysłać pod wskazany adres (nie wiem gdzie Cezar będzie przebywał w Warszawie - najprawdopodobniej w lecznicy). Finansów brakuje na wszystko - i na leczenie i na karmę - ogólnie: na utrzymanie Cezara (przy życiu). Quote
kamila lakusiowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Chodziło mi bardziej dlaczego i/d ? :) Podajcie adres gdzie wysłać puszki. Quote
Kapsel Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 kamila lakusiowa napisał(a):Chodziło mi bardziej dlaczego i/d ? :) Podajcie adres gdzie wysłać puszki. Super, bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Podaję adres: Fundacja "SOS bokserom" ul. Mrówcza 77a 04-857 Warszawa Quote
MALWA Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Cały czas trzymam kciuki za Cezarka! I czekam na wieści... Wszystko sie uda, musi i będzie na pewno dobrze! Quote
majowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 podnosze dzielnego Cezarka i pędzę na bazarek dla niego Quote
Kapsel Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Jutro Cezarek wyrusza w podróż. Dzisiaj dostał zastrzyk z bardzo silnym antybiotykiem , jutro kolejny. Bardzo się już przywiązał do Michała, na pewno bedzie cięzko mu się z nim rozstać... :-(:-(:-( Quote
Kapsel Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Jeszcze raz prosimy ....... :oops::oops::oops::oops::oops: http://allegro.pl/show_item.php?item=1753824176 Quote
Yana Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Kapsel napisał(a):Jutro Cezarek wyrusza w podróż. Dzisiaj dostał zastrzyk z bardzo silnym antybiotykiem , jutro kolejny. Bardzo się już przywiązał do Michała, na pewno bedzie cięzko mu się z nim rozstać... :-(:-(:-( rzeczywiście, będzie mu cięzko :-( Quote
michu Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Kapsel']Jutro Cezarek wyrusza w podróż. Dzisiaj dostał zastrzyk z bardzo silnym antybiotykiem , jutro kolejny. Bardzo się już przywiązał do Michała, na pewno bedzie cięzko mu się z nim rozstać... :-(:-(:-( Oj.. będzie.... Cezar przytył od ostaniego ważenia w czwartek ponad 2 kg!! Byliśmy wczoraj w klinice weterynaryjnej. Ceraz otrzymał silne antybiotyki, a dzisiaj ruszamy popołudniu w stronę Warszawy :) Quote
Paula95 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='michu']Oj.. będzie.... Cezar przytył od ostaniego ważenia w czwartek ponad 2 kg!! Byliśmy wczoraj w klinice weterynaryjnej. Ceraz otrzymał silne antybiotyki, a dzisiaj ruszamy popołudniu w stronę Warszawy :) Wspaniała wiadomość! 2 kg w tak krótkim czasie? Michał, jesteś wielki!!! Quote
wujek & ciocia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 hej Cioteczki :) póki co kupiłem 10 cegiełek na allegro, w miarę możliwości będę pomagał :) tymczasem trzymamy kciuki za wizytę w wawie ! Quote
Nutusia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Bardzo dziękujemy za wsparcie! Przytył spektakularnie, choćby dlatego, że został nawodniony i skóra się trochę mogła od kośćca "odkleić" :) Trzymaj się Malutki! Szczęśliwej podróży! Quote
Ellig Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='michu']Oj.. będzie.... Cezar przytył od ostaniego ważenia w czwartek ponad 2 kg!! Byliśmy wczoraj w klinice weterynaryjnej. Ceraz otrzymał silne antybiotyki, a dzisiaj ruszamy popołudniu w stronę Warszawy :) Wspaniale i powodzenia! Cezar dasz rade!:)Michu, dziekujemy! Quote
onga Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Już to kiedyś pisałam, ale... DZIĘKI TAKIM LUDZIOM ODZYSKUJE SIĘ WIARĘ W "CZŁOWIEKA" Quote
kamila lakusiowa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Trzymam kciuki!!! Puszki również mają być i/d? Quote
Kapsel Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='kamila lakusiowa']Trzymam kciuki!!! Puszki również mają być i/d?[/QUOTE] Nie nie muszą. Bardzo dziękujemy :Rose: [quote name='wujek & ciocia']hej Cioteczki :) póki co kupiłem 10 cegiełek na allegro, w miarę możliwości będę pomagał :) tymczasem trzymamy kciuki za wizytę w wawie ![/QUOTE] Wujku&ciociu :calus:zawsze możemy na Was liczyć, bardzo dziękujemy :iloveyou: Quote
Kapsel Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='kamila lakusiowa']Trzymam kciuki!!! Puszki również mają być i/d? Karolinko najlepsze dla niego są puszki Royal Canin Convalescent Quote
kamila lakusiowa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Kapsel']Karolinko najlepsze dla niego są puszki Royal Canin Convalescent Takie też zakupię. PS Jestem Kamila :) Quote
Kapsel Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='kamila lakusiowa']Takie też zakupię. PS Jestem Kamila :)[/QUOTE] Oczywiście Kamilko, :buzi: :oops: bardzo przepraszam i bardzo dziękujemy za kupno puszek :iloveyou::Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts