Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila lakusiowa napisał(a):
Co mogę zrobić?
Jaką on dostaję kamę?

Cezarek dostaje karmę Hills i/d ale potrzebne także puszki wysokoenergetyczne.

Posted

Myślę, że wybrano karmę z "wyższej półki" ze względu na ogromne wychudzenie i wycieńczenie organizmu, który niebawem zostanie poddany zabiegowi operacyjnemu, a więc narażony na kolejną utratę energii. Jeśli mogę się wtrącić, gdybyś chciała pomóc, możesz albo przelać jakiś datek na konto fundacji podane w 1 poście (z dopiskiem "dla Cezara Malutkiego") albo zakupić karmę i wysłać pod wskazany adres (nie wiem gdzie Cezar będzie przebywał w Warszawie - najprawdopodobniej w lecznicy). Finansów brakuje na wszystko - i na leczenie i na karmę - ogólnie: na utrzymanie Cezara (przy życiu).

Posted

kamila lakusiowa napisał(a):
Chodziło mi bardziej dlaczego i/d ? :)

Podajcie adres gdzie wysłać puszki.

Super, bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:
Podaję adres:
Fundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a
04-857 Warszawa

Posted

Jutro Cezarek wyrusza w podróż. Dzisiaj dostał zastrzyk z bardzo silnym antybiotykiem , jutro kolejny. Bardzo się już przywiązał do Michała, na pewno bedzie cięzko mu się z nim rozstać... :-(:-(:-(

Posted

Kapsel napisał(a):
Jutro Cezarek wyrusza w podróż. Dzisiaj dostał zastrzyk z bardzo silnym antybiotykiem , jutro kolejny. Bardzo się już przywiązał do Michała, na pewno bedzie cięzko mu się z nim rozstać... :-(:-(:-(

rzeczywiście, będzie mu cięzko :-(

Posted

[quote name='Kapsel']Jutro Cezarek wyrusza w podróż. Dzisiaj dostał zastrzyk z bardzo silnym antybiotykiem , jutro kolejny. Bardzo się już przywiązał do Michała, na pewno bedzie cięzko mu się z nim rozstać... :-(:-(:-(
Oj.. będzie....
Cezar przytył od ostaniego ważenia w czwartek ponad 2 kg!! Byliśmy wczoraj w klinice weterynaryjnej. Ceraz otrzymał silne antybiotyki, a dzisiaj ruszamy popołudniu w stronę Warszawy :)

Posted

[quote name='michu']Oj.. będzie....
Cezar przytył od ostaniego ważenia w czwartek ponad 2 kg!! Byliśmy wczoraj w klinice weterynaryjnej. Ceraz otrzymał silne antybiotyki, a dzisiaj ruszamy popołudniu w stronę Warszawy :)

Wspaniała wiadomość! 2 kg w tak krótkim czasie? Michał, jesteś wielki!!!

Posted

Bardzo dziękujemy za wsparcie! Przytył spektakularnie, choćby dlatego, że został nawodniony i skóra się trochę mogła od kośćca "odkleić" :) Trzymaj się Malutki! Szczęśliwej podróży!

Posted

[quote name='michu']Oj.. będzie....
Wspaniale i powodzenia! Cezar dasz rade!:)Michu, dziekujemy!

Posted

[quote name='kamila lakusiowa']Trzymam kciuki!!!
Puszki również mają być i/d?[/QUOTE]

Nie nie muszą. Bardzo dziękujemy :Rose:

[quote name='wujek & ciocia']hej Cioteczki :)

póki co kupiłem 10 cegiełek na allegro, w miarę możliwości będę pomagał :)

tymczasem trzymamy kciuki za wizytę w wawie ![/QUOTE]
Wujku&ciociu :calus:zawsze możemy na Was liczyć, bardzo dziękujemy :iloveyou:

Posted

[quote name='kamila lakusiowa']Takie też zakupię.

PS Jestem Kamila :)[/QUOTE]

Oczywiście Kamilko, :buzi: :oops: bardzo przepraszam i bardzo dziękujemy za kupno puszek :iloveyou::Rose::Rose::Rose: