Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula95 napisał(a):
Tak, ja także myślę, żeby mu chociaż kołnierz założyć, żeby sobie nie rozlizywał tego guza. :placz:

Nie można mu założyć, bo zahacza kołnierzem o guza i go rani jeszcze bardziej nić przez wylizywanie ..

Posted

Czekam na telefon od weta, ma się zjawić na chwilkę w Klinice, bo aktualnie przebywa na porodówce z żoną. Także jeszcze nic nie wiem..

Posted

Wiem,że ten biedak potrzebuje wiele pomocy ale znajdują się tu miłośnicy bokserów a ja napotkałam dzisiaj kolejnego boksia w potrzebie. Pilnie szukam DT lub DS dla młodego pręgowanego chłopaka.Proszę o kontakt na PW.

Posted

[quote name='MaDi']Wiem,że ten biedak potrzebuje wiele pomocy ale znajdują się tu miłośnicy bokserów a ja napotkałam dzisiaj kolejnego boksia w potrzebie. Pilnie szukam DT lub DS dla młodego pręgowanego chłopaka.Proszę o kontakt na PW.

prześlij foto i opis boksia, wrzucimy go na stronkę, może się znajdzie DS, na razie DT zajęte: ola.sosbokserom@gmail.com

Posted

olly napisał(a):
Nie można mu założyć, bo zahacza kołnierzem o guza i go rani jeszcze bardziej nić przez wylizywanie ..

Ech... No tak, faktycznie. :placz::placz:

Posted

[quote name='Ellig']Prosze o wejscie na wydarzenie i odpowiadanie na pytania, dziekuje.

https://www.facebook.com/event.php?eid=252063248151627&view=wall

Zrobiliscie po mnie wydarzenie to pilnujcie, moje zlikwidowalam, poszly wplaty i pytania.

[quote name='Ellig']https://www.facebook.com/event.php?eid=137789476308513
Pilnujcie tych wydarzen robie co moge szkoda ,ze tam nikogo nie ma....kurcze nie potrzebnie zamknelam moje wydarzenie........Cezar mysle o Tobie, trzymaj sie!

Posted

olly napisał(a):

W niektorych lecznicach mozna kupić ( sa drogie) lub wypożyczyć specjalne kołnierze z gąbki, wyglądające jak kolo ratunkowe troche.
Są niewielkie, pies niczym nie zahaczy, a skutecznie bronią przed rozlizywaniem ran. Popytajcie.
Z całych sił trzymam kciuki, żeby mu się udało, żeby teraz już było tylko lepiej.

Posted

Musiałam się wstrzymać z planowaniem operacji. Wyniki badań zostaną jeszcze skonsultowane z innym zespołem medycznym. Jutro będę wiedzieć więcej.

Posted

Czy nie da sie nic uczynic ,zeby psom pomoc?Tak nie mozna zostawic
Piaski ,a chyba o to pseudoschronisko chodzi.Do kogo nalezy ?Wczesniej przejmowaly inne schroniska pieski a teraz?

Ale psinka musi cierpiec.Oby nie mial przerzutow,nawet z jedna lapka moze piesk wspaniale sobie radzic.
Czy za operacje nie moze gmina Piaski zaplacic?

Posted

Straszy chudziak :(
Co do łapki - to przecież nie ma pewności, że jest to proces złośliwy? Może z tą amputacją wstrzymać się do uzyskania wyników hist-pat?
Edycja - emotki mi się pomieszały:oops: