Nutusia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Czasami warto poczekać - przekonałam się o tym w piątek, odwożąc do DS mojego Lupusa... ;) Tak więc czekamy i nie marudzimy! :) Quote
sabinka40 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Czekamy:lol: Buziaki w fafulki kochane:loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Nutusia napisał(a):Czasami warto poczekać - przekonałam się o tym w piątek, odwożąc do DS mojego Lupusa... ;) Tak więc czekamy i nie marudzimy! :) oj tam, oj tam.... troszke mozna, szczególnie przy Cezarku ;) Quote
feliksik Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 sabinka40 napisał(a):No:lol:, a Ty? Byłaś u mnie? NO ja też z Żor, byłam chwilkę na pikniku, ale dziecko do psinek na przeszkodach pociągnęło i z tamtąd nie mogam go oderwać. Kurcze szkoda, że cię nie poznałam, no ale to już bliżej niż dalej, gdyby co to pisz kolejnym razem do mnie Quote
sabinka40 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Cezarku odwiedzam Cię:loveu:, co u ciebie kochany? Buziaczki przesyłam dla mojego kochanego faflunka:buzi: Quote
Kapsel Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Cezarek ma już malusieńkę rankę,;) więc Germaine :loveu:sama mu już opatrunki robi. Jest jak zawsze kochany i ciągle chce się przytulać i miziać. Pieszczoch z niego niesamowity, widocznie musi nadrobić wszystkie zaległości gdy tych czułości nie miał wcale :-( Quote
Paula95 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Kapsel napisał(a):Cezarek ma już malusieńkę rankę,;) więc Germaine :loveu:sama mu już opatrunki robi. Jest jak zawsze kochany i ciągle chce się przytulać i miziać. Pieszczoch z niego niesamowity, widocznie musi nadrobić wszystkie zaległości gdy tych czułości nie miał wcale :-( Kochaniutki. Niech już w końcu będzie w DS... Quote
andegawenka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Paula95 napisał(a):Kochaniutki. Niech już w końcu będzie w DS... oj tak, pora do domu! Quote
KSoK Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Już jutro jedziemy po Cezarka:))) w Nd rano odbieramy go z fundacji i wieziemy do Trójmiasta:) Zatem już za chwilę Cezuś będzie w nowym domku. Przepraszam, że się nie odzywałam, ale mieliśmy ostatnio masakryczny sajgon, remont łazienki w Gdyni i jeszcze samochód się popsuł;/ Ale już jestem i wszystko wróciło do normy:)) Pozdrawiam wszystkich. Porobię fotki z podróży do Gdyni i jak już będziemy u mojej Cioci:) No i oczywiście Wam pokażę:) Quote
Kapsel Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Wobec powyższego wpisu KSoK, trzymamy kciuki za szczęśliwe zakończenie tragicznej historii faflaka o imieniu Cezar, za którego wiele osób:loveu::loveu::loveu::loveu: trzymało kciuki i pomogło finansowo w powrocie do jego zdrowia, bez której to pomocy by się nie udało!!!! :shake: To już ostatni etap. Trzymajmy kciuki mocno :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Paula95 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 No, Cezarku. W niedzielę wielki dzień! :) Quote
Jagoda1 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Trzymamy kciuki za podróż i powitanie!:) Quote
Nutusia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Za szczęśliwą podróż! Uważajcie na siebie, bo trwa akcja "znicz" ;) Quote
KSoK Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Nutusia napisał(a):Za szczęśliwą podróż! Uważajcie na siebie, bo trwa akcja "znicz" ;) NIe zapeszajcie;) Bo faktycznie warunki słabe będą a km przed nami bardzo dużo:) Bydgoszcz- Warszawa, Warszawa- Gdynia, Gdynia- Bydgoszcz;) Ale co to dla nas:) Dzielni w końcu jesteśmy:D Quote
KSoK Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 okazało sie jeszcze, że między Bydgoszczą a Warszawą Łódź;-) boosko:) Fajny weekend się zapowiada:) Quote
Nutusia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Najfajniejszy będzie... finał tego weekendu - GWARANTUJĘ, że warto! ;) Quote
KSoK Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 no właśnie ciągle słysze, że Cezarek to taka fajna psia ciapa:) Aż się boję jak biedak przeżyje rozstanie z Germaine. Ale u mnie na kolankach na pewno też mu będzie dobrze:) Może mnie nawet pamięta?:)) Quote
Ellig Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 KSoK napisał(a):Już jutro jedziemy po Cezarka:))) w Nd rano odbieramy go z fundacji i wieziemy do Trójmiasta:) Zatem już za chwilę Cezuś będzie w nowym domku. Przepraszam, że się nie odzywałam, ale mieliśmy ostatnio masakryczny sajgon, remont łazienki w Gdyni i jeszcze samochód się popsuł;/ Ale już jestem i wszystko wróciło do normy:)) Pozdrawiam wszystkich. Porobię fotki z podróży do Gdyni i jak już będziemy u mojej Cioci:) No i oczywiście Wam pokażę:) Cudownie!Jestescie wspaniali, Cezar trzymam kciuki!!!!!!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
sabinka40 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 No wreszcie, tak się cieszę bardzo i trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
tatankas Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Wielki dzień już jutro,nie mogę się doczekać :D:D:D Quote
Ellig Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ellig napisał(a):Cudownie!Jestescie wspaniali, Cezar trzymam kciuki!!!!!!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Juz dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
Recommended Posts