ogonek2 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 :loveu::loveu:no ten mały w śpiochach jest do zjedzenia :) nie mogę się napatrzeć jak sobie przypadli do gustu Quote
MaDi Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Pomóżcie! http://www.dogomania.pl/threads/216139-%C5%BCywy-trup-i-zag%C5%82odzona-sunia-w-ci%C4%85%C5%BCy.?p=17812077#post17812077 Quote
Ellig Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Cezarku co u ciebie juz mieszkasz w tylko swoim domku? Quote
Kapsel Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='feliksik']i co pojechał do domciu?[/QUOTE] [quote name='Ellig']Cezarku co u ciebie juz mieszkasz w tylko swoim domku?[/QUOTE] Niestety Cezarek jeszcze u Germaine. Ma jechać za 2 tygodnie.... Kasia zajechałaby do cioci o zmroku, ciocia nie chciała zapoznawać psiaków jak jest ciemno... Cezarek nadal czeka :-( Quote
Paula95 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Kapsel']Niestety Cezarek jeszcze u Germaine. Ma jechać za 2 tygodnie.... Kasia zajechałaby do cioci o zmroku, ciocia nie chciała zapoznawać psiaków jak jest ciemno... Cezarek nadal czeka :-([/QUOTE] Ech... Szkoda. :( Przy okazji chciałam zapytać, czy znacie kogoś, to jedzie z Poznania do Częstochowy? Quote
Jagoda1 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Kapsel']Niestety Cezarek jeszcze u Germaine. Ma jechać za 2 tygodnie.... Kasia zajechałaby do cioci o zmroku, ciocia nie chciała zapoznawać psiaków jak jest ciemno... Cezarek nadal czeka :-([/QUOTE] ... a za dwa tygodnie wydłużony weekend, oby znowu "COŚ" nie wypadło...:shake: Cieszyłam sie, że w sobotę Cezarek część drogi spędzi na moich kolanach... Quote
sabinka40 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 O jejku:shake:, a myślałam że poczytam jak to Cezarek w nowym domku....szkoda. Trudno! Buziaczki w słodkie fafulki Cezarkowe:iloveyou: Quote
Kapsel Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Cioteczki Kochane. Muszę tutaj wstawić zdjęcia i podziękować Sabince40,:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: że samodzielnie zorganizowała stoisko Fundacji SOS Bokserom, na Pikniku Pod Psem w Żorach. Sabinka40, sama wszystko zorganizowała, zmobilizowała koleżanki do pieczenia ciasta, które sama sprzedawała na rzecz bokserów pod opieką Fundacji, zrobiła sama tablicę ze zdjęciami bokserów, czyli Zefirka, Buni, Cezarka.... i :crazyeye::crazyeye::crazyeye: zebrała kwotę 500zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! którą przelała dzisiaj na konto Fundacji. Zbierała tez między innymi kasiorkę na Cezarka :loveu: Oto dowody!!!! Iza JESTEŚ WIELKA!!!!! Boksie bardzo Ci dziękują i Cezarek też!!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
sabinka40 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 :oops: Kapselku zawstydzasz mnie....jestem taka jak wszystkie cioteczki, które robią wszystko co tylko mogą, żeby pomóc. Robią bazarki, ja nie wiem jak to sie robi(jeszcze, ale się naumię), więc tak sobie wymyśliłam żeby boksiom pomóc, a była ku temu okazja. Najwięcej i tak Wy robicie......:buzi: Quote
Yana Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 piękna akcja :-) i wcale nie taka łatwa do zorganizowania... i ja się przyłączam do podziękowań :-) Quote
andegawenka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Alu, a Ty ją macałaś?, może DNA nie posiada, do człowieków należy? Quote
feliksik Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Kapsel']Cioteczki Kochane. Muszę tutaj wstawić zdjęcia i podziękować Sabince40,:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: że samodzielnie zorganizowała stoisko Fundacji SOS Bokserom, na Pikniku Pod Psem w Żorach. Sabinka a to ty z Żor jesteś? Byłam na pikniku, ale niestety tylko chwilkę. Quote
Kapsel Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Incia napisał(a):Czy Cezarek już w domku? Nie, jeszcze nie w domu :shake: Quote
Ellig Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Zagladam do Cezara. Jak sie czujesz psiaku? Quote
andegawenka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To chyba w tym tygodniu te dwa tygodnie mija...Cezar do domu się pakuje... Quote
Alicja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Oj a ja liczyłam na fotki z nowego domku a niunio jeszcze nie spakowany :( Co do Sabinki, to nawet ją na fotach wynalazłam w internecie i musiałam trąbie podesłać żeby się zobaczyła :lol: Izunia wiesz że i tak Cię Kochom :loveu: Quote
Kapsel Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 andegawenka napisał(a):To chyba w tym tygodniu te dwa tygodnie mija...Cezar do domu się pakuje... To ma byc ten długi weekend :-( Quote
sabinka40 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 feliksik napisał(a):Sabinka a to ty z Żor jesteś? Byłam na pikniku, ale niestety tylko chwilkę. No:lol:, a Ty? Byłaś u mnie? Ale się biedny naczeka:-(, oj! kochany Cezarku:calus: Ja Was też kofam kochane cioteczki:iloveyou: Quote
Ellig Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Kapsel napisał(a):To ma byc ten długi weekend :-( Nic, spokojnie poczekajmy , jeszcze troche, wazne ,ze jest domek dla Cezarka!Trzymaj sie dzielny chlopaku!:) Quote
Recommended Posts