Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Germaine napisał(a):
Cezar dostaje nowy antybiotyk i lek przeciwbólowy i przeciwzapalny.
Jeździmy na zmianę opatrunków codziennie, rana jest przemywana, smarowana maścią.
Rana jest coraz mniejsza, ładnie naskórkuje i ziarninuje. Czesio już skacze jak sprężyna na wysokość mojej głowy, to wulkan energii. Można sie w nim zakochać :loveu: jest cudowny

Ja już sie dawno w nim zakochałam:loveu::loveu::loveu: Ile to dla mnie radości, jak czytam takie wieści:multi:. Cezarku jestem cięgle z tobą myslami:iloveyou:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu odezwal sie do mnie Sebastian K. z Fb moj znajomy wspanialy czlowiek i wielki chef kuchni znany juz na calym swiecie.Juz kiedys kupowal cegielki na allegro teraz napisal ,ze wplaci pieniadze, cyt."

• "Ok muszę w poniedziałek jakieś pieniążki przesłać, bo zalatany jestem ale Cezar siedzi mi w głowie i pewnie każdy grosz sie przyda..."

Posted

[quote name='Ellig']Znowu odezwal sie do mnie Sebastian K. z Fb moj znajomy wspanialy czlowiek i wielki chef kuchni znany juz na calym swiecie.Juz kiedys kupowal cegielki na allegro teraz napisal ,ze wplaci pieniadze, cyt."

• "Ok muszę w poniedziałek jakieś pieniążki przesłać, bo zalatany jestem ale Cezar siedzi mi w głowie i pewnie każdy grosz sie przyda..."

OOOO bardzo dziękujemy są jeszcze super ludzie!!! Dzięki Ellig

Posted

chociażma taki smutny pyszczek, ale o niebo lepiej wygląda, już nie jest aż taki chudy:) ciotki go ładnie podkarmiły:) łapka też łanie się goi oby tak dalej:) śliczny chłopaczek:) wracaj do zdrowia Cezarku:)

Posted

Alicja napisał(a):
Co u Niuńka ??

U Niuńka, wszystko dobrze. Juz niedługo pojedzie do domku do Gdyni. Trzymajcie kciuki, żeby stadko po przejściach uratowane przez Panią Ewę zaakceptowało Cezarka!!!

Posted

Kapsel napisał(a):
U Niuńka, wszystko dobrze. Juz niedługo pojedzie do domku do Gdyni. Trzymajcie kciuki, żeby stadko po przejściach uratowane przez Panią Ewę zaakceptowało Cezarka!!!

oj trzymam , trzymam :):kciuki:

Posted

Kapsel napisał(a):

Cudnie, juz trzymam kciuki!:)

Posted

MALWA napisał(a):
Odwiedzam Cezarka...

Sprytny chłopak - zamiast siedizec na ziemi wlazl sobie na krzesełko. Super.

Mam pytanie - ten domek w Gdyni to na stałe, czy DT ?

też jestem ciekawa, na pewno chłopaka zakceptują:) trzymam kciuki:)