Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego:

http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjna-EDYCJA-zg%C5%82oszenia-zdj%C4%99%C4%87-do-11.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29?p=17533958#post17533958

Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :)

Posted

Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego:

http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjna-EDYCJA-zg%C5%82oszenia-zdj%C4%99%C4%87-do-11.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29?p=17533958#post17533958

Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :)

Posted

Germaine napisał(a):
...
Czesio dostał dzis w prezencie kolejne opatrunki tym razem ze srebrem za które baaaardzo dziekujemy Myszy 1 !!!

To w razie czego srebro dla mnie a opatrunki zostawcie sobie. To znaczy Czesiowi....
Widzę że Czesio ma się dobrze. W zasadzie to przy takiej ilości ciotek na wątku Czesiu musi się baaardzo dobrze czuć.

TZmestudio

Posted

Spotkałam w sobotę Cezarka w lecznicy, byłam z moim tymczasem. Upał jak nie wiem był ale Cezarek sobie przysnął w poczekalni i chrapał zupełnie niczym się nie przejmując ;) I to jak chrapał ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Jak to jak? Jak boksio! :)

Dokładnie-dziś była moja kumpela w odwiedzinach i co coś w pokoju obok zachrapało to z pytaniem:ruda czy tz,ja bez zastanowienia mówię ruda,a ona skąd wiesz?No bo lepszych chrapaczy jak nasze boksie to nie ma :D A muszę zaznaczyć,że na mojego męża BeWuP(to nazwa czołgu,jak by ktoś nie wiedział) w wojsku wołali-co do chrapania to był najgłośniejszy,ale naszych rudzielców nie przebije ;)

Posted

Wpłaty z cegiełek allegro, które zrobiła Selenga :buzi: i wpłata z bazarku od Sonek666:buzi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

allegro:
Aleksandra B.M-10 zł
Gizela-15zł
Piotr P-20 zł
ko_la1-25zł
I_Czeberkus-5zł
tora21-18zł
Razem: 93 zł

Sonek666 - bazarek dla Cezara-125,00

Bardzo wszystkim dziękujemy :iloveyou::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose::Rose:

Posted

I same dziewczyny widzicie :placz::placz::placz:
Ręce opadają, jak takie starsze boksie mogą trafiać do schronów????? jak do k.......................?????????? :-(:-(:-(

Posted

Kapselku, dzięki wielkie za przybycie. Już napisałam do Agi czy ma więcej zdjęć i co wie więcej na jego temat, jeżeli nie dowiemy się więcej to zaraz w poniedziałek (w tym tygodniu nie ma mnie w Polsce) ja tam podjadę, wyprowadzę go i dowiem się co i jak. Boksery to jedne z moich ulubionych psiaków, ich widok w schronie, a już zwłaszcza starszych, bardzo mnie boli.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Kapselku, dzięki wielkie za przybycie. Już napisałam do Agi czy ma więcej zdjęć i co wie więcej na jego temat, jeżeli nie dowiemy się więcej to zaraz w poniedziałek (w tym tygodniu nie ma mnie w Polsce) ja tam podjadę, wyprowadzę go i dowiem się co i jak. Boksery to jedne z moich ulubionych psiaków, ich widok w schronie, a już zwłaszcza starszych, bardzo mnie boli.

Dzięki Aniu:calus:to czekamy na info i zdjęcia :shake::-(