Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kapsel']Cezarek dziękuje wszystkim Ciociom za trzymanie kciuków za zdrówko, za pieniążki, za troskę, za wszystko wszystko :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::hand::hand::hand::hand::hand:

Ciocie, czy ja jestem ładny chłopczyk? :roll::roll::roll::roll:

no pewnie, że ładny!!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KSoK napisał(a):
w końcu udało mi się zarejestrować;-) tydzień się zabierałam do tego;)
Nie mam na codzień kontaktu z Germaine, a wiem że się tu udziela, zatem mam do niej kilka słów!

Jesteś wielka, naprawdę wielka. To co robisz dla tych psiaków a teraz dla Cezarka.... ach nie ma słów, które są w stanie to wyrazić. Bardzo Ci dziękuję, że tak się tym słodziakiem opiekujesz. Bardzo mi go szkoda i się nie mogę doczekać jak mały wróci do zdrowia. Każdy kto miał szansę zobaczyć Cezarka na żywo, wie że to anioł nie pies (no poza napadami głodu- za co go winić nie można- i zrzucaniem laptopów). "Wesoło" tam masz. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i mocno, bardzo mocno trzymam kciuki! Jeśli będzie taka potrzeba i nie będzie transportu do Trójmiasta dla małego to my po niego przyjedziemy i zawieziemy go do mojej cioci, która chce słodziaka przygarnąć.
Podziękuj od nas weterynarzowi, który widzę też dużo serca wkłada w ratowanie malutkiego.

Pozdrawiam!
Kasia:) aha Grześ krzyczy, że też pozdrawia:)
ps. ucałuj od nas faflaczka!

Witam KSoK na wątku Cezarkowym :):):):):):):)

Posted

kamila lakusiowa napisał(a):
I nic nam nie mówicie ?!

bo mówić będziemy jak będzie na miejscu już. Nie zapeszajmy:) najpierw niech maluszek wyzdrowieje...

Posted

andegawenka napisał(a):
:roflt:Krótko!!!

No wiecie co??? :cool3::cool3::cool3:
Plany sa zawsze planami. Nigdy nie można zapeszać i dopóki fafel nie jest w domu... nie pisze się o tym, same dobrze wiecie :shake:

Posted

Kapsel napisał(a):
No wiecie co??? :cool3::cool3::cool3:
Plany sa zawsze planami. Nigdy nie można zapeszać i dopóki fafel nie jest w domu... nie pisze się o tym, same dobrze wiecie :shake:

Aluniu! a my to co? żelazobeton?:-(:-(

Posted

[quote name='Kapsel']Cezarek dziękuje wszystkim Ciociom za trzymanie kciuków za zdrówko, za pieniążki, za troskę, za wszystko wszystko :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::hand::hand::hand::hand::hand:

Ciocie, czy ja jestem ładny chłopczyk? :roll::roll::roll::roll:

:loveu::loveu::loveu:Cudowny!!!!!! Prześliczny pręgusek:loveu:, a ten języczek:eviltong: taki do całowania:loveu:
A ta wiadomość o nowym zapowiadającym się domku:multi:, SUUUUUUUUPER:multi::multi::multi:

Posted

moja koleżanka zawsze tak wyskakuje do naszego szefa "ty świnio, ty" (cytat z jakiejś sędzi anny marii chyba) koniecznie wypowiadane tonem pozbawionym emocji
mam nadzieje, ze nikogo nie uraziłam :)

wiem że domku nie nalezy zapeszać, ale ja tu boskia pokazuje komu moge, zakochujących sie coraz więcej ;) mój TZ odchodzi od zmysłów ze strachu, że będzie miał dom zaboskiony :diabloti:

jeszcze nie wie że kiedys będzie miał :diabloti:

Posted

andegawenka napisał(a):
Aluniu! a my to co? żelazobeton?:-(:-(

Ninuś,:calus: wiem jak Wam wszystkim bardzo ciężko i jak Was los Cezarka obchodzi, ja bardziej skupiłam się na jego zdrowiu, bo to było najważniejsze, te dalsze plany były mniej ważne i byc może też dlatego nie wspomniałam, choć Kasia na FB pisała w wątku Cezarka...że chce dać mu domek :roll: nie gniewajcie się że nic nie pisałam :shake:

Posted

majowa napisał(a):
moja koleżanka zawsze tak wyskakuje do naszego szefa "ty świnio, ty" (cytat z jakiejś sędzi anny marii chyba) koniecznie wypowiadane tonem pozbawionym emocji
mam nadzieje, ze nikogo nie uraziłam :)

wiem że domku nie nalezy zapeszać, ale ja tu boskia pokazuje komu moge, zakochujących sie coraz więcej ;) mój TZ odchodzi od zmysłów ze strachu, że będzie miał dom zaboskiony :diabloti:

Nie uraziłaś. !!! "zabrzmiało" komicznie. Po tym co tutaj przeszłyśmy oddech się należy...

Alu na Ciebie gniewać się? no coś Ty?:calus:

Posted

nie ma co zapeszać, mam nadzieję że się wszystko uda. W każdym razie zdrowie jest najważniejsze. Dobrze, że wyniki histopatologii są dobre. Widać rażące światło w tunelu:) Poza tym Cezarek ma super opiekę, więc musi się udać:)