kamila lakusiowa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Kapsel']Cezarek dziękuje wszystkim Ciociom za trzymanie kciuków za zdrówko, za pieniążki, za troskę, za wszystko wszystko :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::hand::hand::hand::hand::hand: Ciocie, czy ja jestem ładny chłopczyk? :roll::roll::roll::roll: no pewnie, że ładny!!!! Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Wymęczona cudna mordka:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Jota67 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Morduchno śliczna, zdrowiej jak najszybciej! Quote
madzik770 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 rety,troszkę mnie nie było,a tu takie zmiany:) rewelacja,Cezarku,teraz musi być już tylko lepiej!!! Quote
Kapsel Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 KSoK napisał(a):w końcu udało mi się zarejestrować;-) tydzień się zabierałam do tego;) Nie mam na codzień kontaktu z Germaine, a wiem że się tu udziela, zatem mam do niej kilka słów! Jesteś wielka, naprawdę wielka. To co robisz dla tych psiaków a teraz dla Cezarka.... ach nie ma słów, które są w stanie to wyrazić. Bardzo Ci dziękuję, że tak się tym słodziakiem opiekujesz. Bardzo mi go szkoda i się nie mogę doczekać jak mały wróci do zdrowia. Każdy kto miał szansę zobaczyć Cezarka na żywo, wie że to anioł nie pies (no poza napadami głodu- za co go winić nie można- i zrzucaniem laptopów). "Wesoło" tam masz. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i mocno, bardzo mocno trzymam kciuki! Jeśli będzie taka potrzeba i nie będzie transportu do Trójmiasta dla małego to my po niego przyjedziemy i zawieziemy go do mojej cioci, która chce słodziaka przygarnąć. Podziękuj od nas weterynarzowi, który widzę też dużo serca wkłada w ratowanie malutkiego. Pozdrawiam! Kasia:) aha Grześ krzyczy, że też pozdrawia:) ps. ucałuj od nas faflaczka! Witam KSoK na wątku Cezarkowym :):):):):):):) Quote
KSoK Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bogusik napisał(a):Ojejku!Czyzby dla naszego Cezarka szykowal sie nowy domek?Dobrze to zrozumialam? Taki jest plan już od 2 tyg;-) Quote
kamila lakusiowa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 KSoK napisał(a):Taki jest plan już od 2 tyg;-) I nic nam nie mówicie ?! Quote
KSoK Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 kamila lakusiowa napisał(a):I nic nam nie mówicie ?! bo mówić będziemy jak będzie na miejscu już. Nie zapeszajmy:) najpierw niech maluszek wyzdrowieje... Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 majowa napisał(a):świnie ;) :diabloti: :roflt:Krótko!!! Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 andegawenka napisał(a):O! ja nie mogę!!! Kapsel!!!!!!!!przyjdź i czytaj..... Ja sie wygłupiam z takim tekstem a Kapsel już wie od dawna:angryy::angryy:;):multi: Quote
Sheltii Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bardzo się cieszę :) Jak się tutaj zagląda to aż cieplej na sercu :) :) Śliczny faflaczek z niego ;) Quote
Kapsel Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 andegawenka napisał(a)::roflt:Krótko!!! No wiecie co??? :cool3::cool3::cool3: Plany sa zawsze planami. Nigdy nie można zapeszać i dopóki fafel nie jest w domu... nie pisze się o tym, same dobrze wiecie :shake: Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Kapsel napisał(a):No wiecie co??? :cool3::cool3::cool3: Plany sa zawsze planami. Nigdy nie można zapeszać i dopóki fafel nie jest w domu... nie pisze się o tym, same dobrze wiecie :shake: Aluniu! a my to co? żelazobeton?:-(:-( Quote
sabinka40 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Kapsel']Cezarek dziękuje wszystkim Ciociom za trzymanie kciuków za zdrówko, za pieniążki, za troskę, za wszystko wszystko :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::hand::hand::hand::hand::hand: Ciocie, czy ja jestem ładny chłopczyk? :roll::roll::roll::roll: :loveu::loveu::loveu:Cudowny!!!!!! Prześliczny pręgusek:loveu:, a ten języczek:eviltong: taki do całowania:loveu: A ta wiadomość o nowym zapowiadającym się domku:multi:, SUUUUUUUUPER:multi::multi::multi: Quote
majowa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 moja koleżanka zawsze tak wyskakuje do naszego szefa "ty świnio, ty" (cytat z jakiejś sędzi anny marii chyba) koniecznie wypowiadane tonem pozbawionym emocji mam nadzieje, ze nikogo nie uraziłam :) wiem że domku nie nalezy zapeszać, ale ja tu boskia pokazuje komu moge, zakochujących sie coraz więcej ;) mój TZ odchodzi od zmysłów ze strachu, że będzie miał dom zaboskiony :diabloti: jeszcze nie wie że kiedys będzie miał :diabloti: Quote
Kapsel Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 andegawenka napisał(a):Aluniu! a my to co? żelazobeton?:-(:-( Ninuś,:calus: wiem jak Wam wszystkim bardzo ciężko i jak Was los Cezarka obchodzi, ja bardziej skupiłam się na jego zdrowiu, bo to było najważniejsze, te dalsze plany były mniej ważne i byc może też dlatego nie wspomniałam, choć Kasia na FB pisała w wątku Cezarka...że chce dać mu domek :roll: nie gniewajcie się że nic nie pisałam :shake: Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 majowa napisał(a):moja koleżanka zawsze tak wyskakuje do naszego szefa "ty świnio, ty" (cytat z jakiejś sędzi anny marii chyba) koniecznie wypowiadane tonem pozbawionym emocji mam nadzieje, ze nikogo nie uraziłam :) wiem że domku nie nalezy zapeszać, ale ja tu boskia pokazuje komu moge, zakochujących sie coraz więcej ;) mój TZ odchodzi od zmysłów ze strachu, że będzie miał dom zaboskiony :diabloti: Nie uraziłaś. !!! "zabrzmiało" komicznie. Po tym co tutaj przeszłyśmy oddech się należy... Alu na Ciebie gniewać się? no coś Ty?:calus: Quote
KSoK Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 nie ma co zapeszać, mam nadzieję że się wszystko uda. W każdym razie zdrowie jest najważniejsze. Dobrze, że wyniki histopatologii są dobre. Widać rażące światło w tunelu:) Poza tym Cezarek ma super opiekę, więc musi się udać:) Quote
Bogusik Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Potwierdzam musi sie udac!Jak Cezarek wydobrzeje i nabierze cialka...to dopiero bedzie z niego przystojniaczek!!! Quote
Incia Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Fajnie przeczytać wreszcie coś pozytywnego:lol: Chłopina zasługuje na najlepszy domek, i będzie go miał!:multi: Quote
Recommended Posts