Germaine Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Przed chwilą dostałam wynik histopat. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:to nie jest nowotwór !!!!! Quote
jofracy Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 :multi: Super!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Bogusik Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Germaine']Przed chwilą dostałam wynik histopat. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:to nie jest nowotwór !!!!![/QUOTE] O ludzie!jak ja sie ciesze!!!Teraz to juz po malutku do przodu...!!! Quote
Incia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Boże, jaka ulga... Całusy dla Cezarka dzielnego!!! Germaine-dziękuję że jesteś z Nim... Quote
majowa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 super wieści !!!! buziaki dla niecierpliwego Cezarka Quote
_Goldenek2 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Fantastyczna wiadomość :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!::klacz::klacz::klacz: Quote
wapiszon Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sheltii Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Cierpliwości dla Ciebie, Germaine... świetną opiekę ma psiulek... Quote
Anula Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Jagoda1']Piękna wiadomość!:lol:[/QUOTE] Tak chyba wszyscy na to czekaliśmy z duszą na ramieniu.Teraz tylko aby brzusio i łapka się spokojnie goiły to będzie super. Quote
Lili8522 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ufff wspaniała wiadomość, że to nie nowotwór!!!!!!!! :multi::multi::multi: Cezarku trzymaj się, jeszcze trochę i wszystko będzie dobrze :loveu::loveu::loveu: Quote
kamila lakusiowa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Bardzoooooo dobra wiadomość :) I mi też jakoś tak lżej, że ta łapka jest już normalnie. Cezarek teraz jest w Warszawie? Quote
Yana Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 co za ulga !!! teraz wszystko będzie dobrze :-) Quote
Czorcik Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 kamila lakusiowa napisał(a):Bardzoooooo dobra wiadomość :) I mi też jakoś tak lżej, że ta łapka jest już normalnie. Cezarek teraz jest w Warszawie? tak wydaje mi się że jest w Warszawie Quote
Kapsel Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 kamila lakusiowa napisał(a):Bardzoooooo dobra wiadomość :) I mi też jakoś tak lżej, że ta łapka jest już normalnie. Cezarek teraz jest w Warszawie? Kamiko tak w Warszawie!!! Ale mnie zatkało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Miałam nieodebrany telefon od Germaine, zasnęłam jak kamień,a tu taaaaaaaaaaaaka wiadomość!!!!! Hura!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
njangu Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Germaine napisał(a):Przed chwilą dostałam wynik histopat. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:to nie jest nowotwór !!!!! Taaaaaak :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zaj...iście:multi::multi::multi::multi: Quote
Karro Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 uff kamień z serca, kolejny już ;) a dzisiaj mi się straasznie źle śniło o Cezarku :( oby nic sie z tego nie spełniło ! Quote
Aleksandra Bytom Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 o bogowie jaka wspaniała wiadomość z rana aż chce się żyć :) nigdy nie miałam boksia a dzięki kochanym cioteczką coraz częściej gdzieś tam w głowie przebiega myśl że może kiedyś.... boksiołki mają zajefane charaktery,a czy wady jakieś mają? Quote
hecia13 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Kamień ze mnie spadł i zrobił dziurę w podłodze... Teraz już tylko lepiej może być!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kamila lakusiowa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 understandme napisał(a):uff kamień z serca, kolejny już ;) a dzisiaj mi się straasznie źle śniło o Cezarku :( oby nic sie z tego nie spełniło ! Sny często są na odwrót :) Quote
Nutusia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Bogusik napisał(a):Natusiu!Przydalo by sie zrobic troche pozadku na 1str.watku,bo tam jestduzo zdjec niedostepnych/jezeli to mozna jakos usunac bo nie wiem/ i moze wstawic jak wyglada sytuacja materialna naszego Cezarka?Koszty dotychczasowe i przypuszczalne...bo jest juz po operacji wiec wiadomo ile kosztowala...albo to gdzies jest i nie wiem...? Kurcze, rzeczywiście zdjęć nie widać - zupełnie nie wiem dlaczego :( Kapselku, może poproś moda, żeby przepisał wątek na Ciebie, bo ja ani nie mam zdjęć Cezariusza ani - co pewnie ważniejsza dla czytających, a przede wszystkim wpłacających - dostępu do konta i nie znam aktualnej sytuacji finansowej. A Ty, jako główna księgowa :) mogłabyś uzupełniać post rozliczeniowy na bieżąco :) Quote
Recommended Posts