Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem już co mam napisać ...on jest taki biedniutki na tych fotach, ta jego minka...leży taki bezradny i jeszcze ten kołnierz...no ale cóż musi sie wycierpieć żeby potem było lepiej ...zdrówka, zdrówka jak najwięcej Cezarku i Tobie Germaine cierpliwości i siły życzę

Posted

Mały diabełek przespał noc jako tako trochę się kręcił, ale było już lepiej niż wczoraj :-) Dziś jedzie na zmianę kolejnego opatrunku. W tej chwili jest na słoneczku i na mini spacerku. Musi troszkę zaczerpnąć świeżego powietrza, bo znów dzisiaj czeka go wizyta w klinice.
Kciuki za malucha nadal potrzebne!!!!!

Posted

[quote name='Kapsel']Mały diabełek przespał noc jako tako trochę się kręcił, ale było już lepiej niż wczoraj :-) Dziś jedzie na zmianę kolejnego opatrunku. W tej chwili jest na słoneczku i na mini spacerku. Musi troszkę zaczerpnąć świeżego powietrza, bo znów dzisiaj czeka go wizyta w klinice.
Kciuki za malucha nadal potrzebne!!!!![/QUOTE]

Dobrze,że u Cezarka jest już troszkę lepiej.
Kciuki za niego trzymam cały czas;)

Posted

Zadzwoniłam do Germaine żeby zapytać się co u naszego diabełka i wiecie co się dowiedziałam???? Germaine siedziała już od godziny.... w koszyczku Cezarka :evil_lol: bojąc się ruszyć, bo gdy tylko chciała wstać on natychmiast się budzi i próbuje wstawać. Pilnuje ją jak oka w głowie, cały czas jest na oku, ruszyć się bez niego nie może.

Diabełek dostaje antybiotyki w zastrzyku i leki przeciwbólowe. Wyniki histopatologiczne będą we wtorek. Kciuki nadal w pogotowiu!!!

Anula, puszki jeszcze nie dotarły :roll:

Posted

Jaki on jest kochany. Nic tylko pozazdrościć przyszłemu właścicielowi tak wiernego psa! Biedaczek z niego straszny. ;( Tyle się musi nacierpieć, żeby potem było dobrze... Trzymam kciuki! Germaine, jesteśmy z Tobą!

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa. Cezar spał w nocy u mnie w pokoju, budził sie kilka razy, podnosił głowe i sprawdzał, czy na pewno jestem, po czym spał dalej. Rano byliśmy wlecznicy na zmianie opatrunku, dostał przeciwbólowe i antybiotyk, jutro też jedziemy. Zjadł dwie puszki, apetyt to on ma ....
Teraz leży obok mnie, nie moge sie nigdzie ruszyć, od razu jest totalna panika, nawet jeśli moja mama z nim zostanie. Szuka mnie, jest niespokojny, próbuje sie podnieśc, dyszy. Wyprowadzam go co dwie, trzy godziny na sikanko, ale jeszcze nie sikał :shake: po prostu stoi i się gapi, nie bardzo chce chodzić na 3 łapkach, raczej czeka, żebym go taszczyła jak torbę z zakupami w tym specjalnym kubraczku.