Vicky62 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 To fakt długa operacja i długa narkoza ...trzymaj sie kochany psinko, teraz dopiero życie przed tobą ...kciuki nieustające Quote
kamila lakusiowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Jeszcze 1,5 godzinki. TRZYMAJ SIĘ!!! Quote
asiek.l-g Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 wydział ochrony srodowiska robi swoje ale nieustannie mysli o Tobie piesku i czekamy na wieści... Quote
tatankas Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Kapsel']Cezarek już pod narkozą.:roll::roll::roll::roll: Operuje go dr Saba. Operacja potrwa około 5 godzin. Wysyłajcie ciepłe myśli .....[/QUOTE] Trzymamy kciuki i z niecierpliwością czekamy na wieści.... Quote
sabinka40 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Wszystko będzie dobrze....bo musi i już!!!!!!!!! Trzymaj się kochany faflunku:loveu: Quote
K&M Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Właśnie trafiłam na wątek- czekam na wieści razem z wami... :( Quote
andegawenka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='K&M']Właśnie trafiłam na wątek- czekam na wieści razem z wami... :([/QUOTE] Dziękujemy... Quote
kamila lakusiowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Czy już coś wiadomo???? Dajcie znać jak tylko czegoś się dowiecie!!! Quote
Germaine Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Już po operacji, na razie wszystko ok, mały sie wybudza. Doktor wysyła guza do badania do Niemiec, wysyła też wycinek kości, który pobrał i wymaz na posiew, żeby zobaczyć jakie bakterie się w łapie rozwinęły. Prosili, żebym przyjechała za jakieś 3 godzinki .... Quote
Czorcik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 czyli łapka ocalała, wycięty został tylko guz ? rety jak to dobrze że tą narkoze przeżył, tak się bałam Quote
kamila lakusiowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Uf, dobrze, że się budzi. Teraz już będzie tylko lepiej! Quote
onga Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Huh...Teraz dalsze leczenie...Mogę póki co spokojnie się zabrać za coś innego niż myślenie o Ceziku i patrzenie głupio w monitor... Quote
Kapsel Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Germaine']Już po operacji, na razie wszystko ok, mały sie wybudza. Doktor wysyła guza do badania do Niemiec, wysyła też wycinek kości, który pobrał i wymaz na posiew, żeby zobaczyć jakie bakterie się w łapie rozwinęły. Prosili, żebym przyjechała za jakieś 3 godzinki ....[/QUOTE] Przeżył Niniuś Nasz, przeżył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sabinka40 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ....rany jaka ulga że już po operacji, teraz tylko będzie już lepiej. Jestem z tobą Cezarku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
necianeta89 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Miejmy nadzieję, że już będzie z górki..... ;) Quote
lika1771 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='asiek.l-g']Cezarku słonko tak sie cieszymy....[/QUOTE] Bardzo sie cieszymy Quote
Nutusia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A nie mówiłam, że strach Kapselka jest wprost proporcjonalny na odwrót do powodzenia operacji? :) Cezarino, zdrowiej szybciutko, bo nowe życie czeka! Quote
Roszpunka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Cezarku - teraz przed Tobą prawdziwe pieskie życie. Tak się cieszę :multi: Quote
Kapsel Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Cioteczki Kochane :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cezarek wybudzony :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:japę drze na cały regulator :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Cały jest w czerwonych bandażach, ponieważ łapkę ma włożoną w brzuszek. Dostaje środki uspakajające, żeby nie rozwalił sobie opatrunku. Postawił całą klinikę na nogi, a przy tym robi przekomiczne miny, że wszysscy go tam uwielbiają :smile::smile::smile::smile::smile: Jutro zmiana opatrunków. Prześlę zaraz zdjęcia to zobaczycie faflaczka :loveu::loveu::loveu: Nynuś Kochany, teraz juz będzie lepiej!!!!! Quote
andegawenka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A niech japę drze, byle zdrowiał i nie było w nim tego paskudztwa :multi: Quote
Recommended Posts