Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='feliksik']i co pojechał do domciu?[/QUOTE]

[quote name='Ellig']Cezarku co u ciebie juz mieszkasz w tylko swoim domku?[/QUOTE]

Niestety Cezarek jeszcze u Germaine. Ma jechać za 2 tygodnie.... Kasia zajechałaby do cioci o zmroku, ciocia nie chciała zapoznawać psiaków jak jest ciemno... Cezarek nadal czeka :-(

Posted

[quote name='Kapsel']Niestety Cezarek jeszcze u Germaine. Ma jechać za 2 tygodnie.... Kasia zajechałaby do cioci o zmroku, ciocia nie chciała zapoznawać psiaków jak jest ciemno... Cezarek nadal czeka :-([/QUOTE]

Ech... Szkoda. :(

Przy okazji chciałam zapytać, czy znacie kogoś, to jedzie z Poznania do Częstochowy?

Posted

[quote name='Kapsel']Niestety Cezarek jeszcze u Germaine. Ma jechać za 2 tygodnie.... Kasia zajechałaby do cioci o zmroku, ciocia nie chciała zapoznawać psiaków jak jest ciemno... Cezarek nadal czeka :-([/QUOTE]
... a za dwa tygodnie wydłużony weekend, oby znowu "COŚ" nie wypadło...:shake:

Cieszyłam sie, że w sobotę Cezarek część drogi spędzi na moich kolanach...

Posted

Cioteczki Kochane. Muszę tutaj wstawić zdjęcia i podziękować Sabince40,:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: że samodzielnie zorganizowała stoisko Fundacji SOS Bokserom, na Pikniku Pod Psem w Żorach. Sabinka40, sama wszystko zorganizowała, zmobilizowała koleżanki do pieczenia ciasta, które sama sprzedawała na rzecz bokserów pod opieką Fundacji, zrobiła sama tablicę ze zdjęciami bokserów, czyli Zefirka, Buni, Cezarka.... i :crazyeye::crazyeye::crazyeye: zebrała kwotę 500zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! którą przelała dzisiaj na konto Fundacji.
Zbierała tez między innymi kasiorkę na Cezarka :loveu:

Oto dowody!!!!

Iza JESTEŚ WIELKA!!!!! Boksie bardzo Ci dziękują i Cezarek też!!!
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

:oops: Kapselku zawstydzasz mnie....jestem taka jak wszystkie cioteczki, które robią wszystko co tylko mogą, żeby pomóc. Robią bazarki, ja nie wiem jak to sie robi(jeszcze, ale się naumię), więc tak sobie wymyśliłam żeby boksiom pomóc, a była ku temu okazja.
Najwięcej i tak Wy robicie......:buzi:

Posted

[quote name='Kapsel']Cioteczki Kochane. Muszę tutaj wstawić zdjęcia i podziękować Sabince40,:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: że samodzielnie zorganizowała stoisko Fundacji SOS Bokserom, na Pikniku Pod Psem w Żorach.

Sabinka a to ty z Żor jesteś?
Byłam na pikniku, ale niestety tylko chwilkę.

Posted

Oj a ja liczyłam na fotki z nowego domku a niunio jeszcze nie spakowany :(

Co do Sabinki, to nawet ją na fotach wynalazłam w internecie i musiałam trąbie podesłać żeby się zobaczyła :lol:
Izunia wiesz że i tak Cię Kochom :loveu:

Posted

feliksik napisał(a):
Sabinka a to ty z Żor jesteś?
Byłam na pikniku, ale niestety tylko chwilkę.

No:lol:, a Ty? Byłaś u mnie?

Ale się biedny naczeka:-(, oj! kochany Cezarku:calus:

Ja Was też kofam kochane cioteczki:iloveyou:

Posted

Kapsel napisał(a):
To ma byc ten długi weekend :-(

Nic, spokojnie poczekajmy , jeszcze troche, wazne ,ze jest domek dla Cezarka!Trzymaj sie dzielny chlopaku!:)