Kapsel Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Dostaliśmy 70 zł z bazarku, który zrobiła Maruda666 :calus: a fanty podarowała Incia :calus: Bardzo dziękujemy w imieniu Cezarka :Rose::Rose::Rose: Quote
Incia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 To ja dziękuję że jesteście, i że się Nim tak opiekujecie:loveu: Boksie genialne, zdjęcia genialne, opiekunki genialne!!!:klacz: Quote
Germaine Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ten, który robi smieszne miny to Levi. Uwielbia Cezara, dogaduje się z każdym psem, to mój Levutkowy aniołek jest. Pozostałe to Bolek (DT), świr mimo wieku, wiecznie by skakał i biegał i Viki też DT. O dziwo wszystkie przyjęły Cezara bez problemu :p Quote
ewab Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ja patrzę na Leviego to mam przed oczyma Tinę. Chociaż waga zupełnie inna. Quote
ania z poznania Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Viki to mi trochę mało boksiowato wygląda..?? Quote
KSoK Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 o jejku , jejku jak to fajnie zobaczyć, że Cezuś już tak pomyka na tej łapce i już ma tyle sił by się bawić z innymi psiakami! Wspaniały jest. Mam nadzieję, że się obejdzie bez przeszczepu skóry. Quote
wykrywka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/--HQWKhpC9BY/Tl03qwmzhmI/AAAAAAAABW8/XY936-N3p9I/s640/czaru%2525C5%25259B4.JPG Jaka kruszynka z Cezarka, taki malutki wydaje się przy Levim :-o. Quote
Kapsel Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 KSoK napisał(a):o jejku , jejku jak to fajnie zobaczyć, że Cezuś już tak pomyka na tej łapce i już ma tyle sił by się bawić z innymi psiakami! Wspaniały jest. Mam nadzieję, że się obejdzie bez przeszczepu skóry. Też mamy nadzieję, że nie trzeba mu robić tego przeszczepu. Kasiu, muszę powiedzieć, że domek cioci był sprawdzony i jedno zdanie mogę zacytować z wizyty przedadopcyjnej..... "Cezar będzie miał jak w raju" :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Czorcik Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 wspaniałe zdjęcia , widać psiak czuje się już dużo lepiej :) Quote
ania z poznania Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Germaine, to Leviego masz też w awatarku? Ile ma lat? Quote
Germaine Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 W avatarku mam mojego najukochańszego Joszkę za TM :-(:-(:-(:-( Levi ma teraz koło 12 lat, nie wiem dokładnie, był zabrany ze schroniska ... Quote
ania z poznania Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Levi podbił mnie totalnie, słodziak jakich mało, napatrzeć się nie mogę :) Quote
Bogusik Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jak milo popatrzec na bawiacego sie Cezarka!Widac,ze wraca pomalutku do zdrowia!Oczeta juz nie sa takie smutne jak na poprzednich fotkach...jak jeszcze przybieze na wadze to bedzie super kawaler!!! Quote
onga Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nooo musi mieć jak w raju!!! Taki aniołeczek to tylko w niebiańskie warunki :diabloti: Bardzo się cieszę, że po tylu cierpieniach Cezik będzie szczęśliwy i uszczęśliwiający innych. Trzymam kciuki za dalsza rekonwalescencję. Quote
KSoK Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Kapsel napisał(a):Też mamy nadzieję, że nie trzeba mu robić tego przeszczepu. Kasiu, muszę powiedzieć, że domek cioci był sprawdzony i jedno zdanie mogę zacytować z wizyty przedadopcyjnej..... "Cezar będzie miał jak w raju" :mdrmed::mdrmed::mdrmed: mówiłam;-) Lepiej niż w raju:) cioteczka ma super warunki, a poza tym będę malucha odwiedzać i co weekend brać na spacerki:)) razem z Grecią:) Quote
kamila lakusiowa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ale i Cezarek ciałka nabrał :) Piękny i wesoły pysio.... Quote
Kapsel Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Cioteczki może ktoś chce kupić kagańce za parę złotych http://www.dogomania.pl/threads/213796-KAGA%C5%83CE-na-boksia-doga-spaniela-wilczura-rodweilera-a-nawet-Yorka-za-grosze-do-12.08 Quote
sabinka40 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 :lol:Jakie wspaniałe wieści:multi:Cezarek taki szczęśliwy, bawi się jak by mu nic nie było:lol:, nawet kołnierz mu nie przeszkadza, a ile ma psijaciół:eviltong:.Suuuper że będzie miał domek, kochający domek:loveu: I będzie miał jak w raju:multi: Quote
necianeta89 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 miziam Cezarka za uszkami i przy okazji pozwolę sobie zaprosić was do Rokiego z licznymi złapaniami po poważnym wypadku samochodowym.... (patrz banerek) Quote
Kapsel Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Dziękujemy pięknie Gisellce:buzi::Rose::Rose::Rose: z Dzierżoniowa za paczkę z bandażami dla Cezarka.:smile: Quote
Recommended Posts