Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostaliśmy 70 zł z bazarku, który zrobiła Maruda666 :calus: a fanty podarowała Incia :calus:
Bardzo dziękujemy w imieniu Cezarka :Rose::Rose::Rose:

Posted

Ten, który robi smieszne miny to Levi. Uwielbia Cezara, dogaduje się z każdym psem, to mój Levutkowy aniołek jest.
Pozostałe to Bolek (DT), świr mimo wieku, wiecznie by skakał i biegał i Viki też DT.
O dziwo wszystkie przyjęły Cezara bez problemu :p

Posted

o jejku , jejku jak to fajnie zobaczyć, że Cezuś już tak pomyka na tej łapce i już ma tyle sił by się bawić z innymi psiakami! Wspaniały jest. Mam nadzieję, że się obejdzie bez przeszczepu skóry.

Posted

KSoK napisał(a):
o jejku , jejku jak to fajnie zobaczyć, że Cezuś już tak pomyka na tej łapce i już ma tyle sił by się bawić z innymi psiakami! Wspaniały jest. Mam nadzieję, że się obejdzie bez przeszczepu skóry.

Też mamy nadzieję, że nie trzeba mu robić tego przeszczepu.
Kasiu, muszę powiedzieć, że domek cioci był sprawdzony i jedno zdanie mogę zacytować z wizyty przedadopcyjnej..... "Cezar będzie miał jak w raju" :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

Jak milo popatrzec na bawiacego sie Cezarka!Widac,ze wraca pomalutku do zdrowia!Oczeta juz nie sa takie smutne jak na poprzednich fotkach...jak jeszcze przybieze na wadze to bedzie super kawaler!!!

Posted

Nooo musi mieć jak w raju!!!
Taki aniołeczek to tylko w niebiańskie warunki :diabloti: Bardzo się cieszę, że po tylu cierpieniach Cezik będzie szczęśliwy i uszczęśliwiający innych. Trzymam kciuki za dalsza rekonwalescencję.

Posted

Kapsel napisał(a):
Też mamy nadzieję, że nie trzeba mu robić tego przeszczepu.
Kasiu, muszę powiedzieć, że domek cioci był sprawdzony i jedno zdanie mogę zacytować z wizyty przedadopcyjnej..... "Cezar będzie miał jak w raju" :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

mówiłam;-) Lepiej niż w raju:) cioteczka ma super warunki, a poza tym będę malucha odwiedzać i co weekend brać na spacerki:)) razem z Grecią:)

Posted

:lol:Jakie wspaniałe wieści:multi:Cezarek taki szczęśliwy, bawi się jak by mu nic nie było:lol:, nawet kołnierz mu nie przeszkadza, a ile ma psijaciół:eviltong:.Suuuper że będzie miał domek, kochający domek:loveu: I będzie miał jak w raju:multi: