Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

świetnie. :) Oby im się poszczęściło. Nasze psiaki będą w listopadowym numerze. :)

Kapselku, napisz mi proszę potem, czy był jakiś odzew z gazety. :) Dobrze?

Posted

Paula95 napisał(a):
świetnie. :) Oby im się poszczęściło. Nasze psiaki będą w listopadowym numerze. :)

Kapselku, napisz mi proszę potem, czy był jakiś odzew z gazety. :) Dobrze?

Napiszę, choc juz wiem że zaczęły dzwonić telefony o Viki, ale pani ma koty, a Viki koty :angryy::angryy::angryy: gania :mad::mad::mad:

Posted

Cezar został nazwany w lecznicy Czesławem vel Czesiem władcą much
z powodu okropnego zapachu z łapy i much które próbują sie tam dostać :shake:
opatrunki musimy często zmieniać i łapkę przemywać, żeby sie tam bakterie nie namnażały, łapka wygląda coraz lepiej, pięknie ziarninuje, będzie dobrze.
Czesio dostał dzis w prezencie kolejne opatrunki tym razem ze srebrem za które baaaardzo dziekujemy Myszy 1 !!!

Posted

Tak bardzo sie cieszę że Cezarkowi się łapka ładnie goi:lol::loveu:Czesiu władca much:eviltong:, fajnie i nie fajnie:eviltong:, muszą go ci lekarze naprawde lubić:loveu:, to cudowny boksio:loveu::loveu::loveu:
A ja też mam kociaka bez przednich zębów:razz:, nazzywamy go Tofik, bo mu tylko kły wystają:eviltong: no i jest czarny:eviltong:

Posted

Alicja napisał(a):
Dla psiaków z ranami to to pogoda niefajna jest

W taki upał, to kiepsko się rany goją!

Ale nie ma co zapeszać, tu na pewno nie będzie takiej sytuacji !

Posted

Maruda666 napisał(a):
Cezarku :) śliczności :) Jakie dobre wieści o łapce. Czy jest w związku z tym szansa, że przeszczep nie będzie konieczny?

Być może i tak się stanie, ale decyzja będzie należeć do prowadzącego lekarza. Oby się udało :smile:juz dość nacierpiał faflaczek, prawda? :roll: