Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cleoo2008 porzuciła mi wątek Cezara - zastanawiając się czy to nie Ali. Cleoo niestety nie.

Germaine masz niezłą galopkę. Mamy w schronie psiaka z podobną naroślą. Nie ruszamy tego, bo chłopak ma dodatkowo guza wątroby.

Ja natomiast dyżuruję w domu przy psiaku, który stabilizuje się przed jutrzejszym zabiegiem. Jest po wypadku ma złamaną i zmiażdżoną przednią prawą łapę (niestety tylko amputacja) i złamaną z przemieszczeniem prawą tylną. I choć to nie boksio to trzymajcie za nas kciuki boksiowe cioteczki...

Posted

[quote name='ewab']Cleoo2008 porzuciła mi wątek Cezara - zastanawiając się czy to nie Ali. Cleoo niestety nie.

Germaine masz niezłą galopkę. Mamy w schronie psiaka z podobną naroślą. Nie ruszamy tego, bo chłopak ma dodatkowo guza wątroby.

Ja natomiast dyżuruję w domu przy psiaku, który stabilizuje się przed jutrzejszym zabiegiem. Jest po wypadku ma złamaną i zmiażdżoną przednią prawą łapę (niestety tylko amputacja) i złamaną z przemieszczeniem prawą tylną. I choć to nie boksio to trzymajcie za nas kciuki boksiowe cioteczki...[/QUOTE]

bosh :( .....trzymamy :kciuki:

Posted

Germaine - szacun. Wielki szacun!!!
Mam olbrzymią nadzieje że Gronkowiec + Proteus dostaną po d..pie od antybiotyków i dzieciak zacznie nowe życie, bo w histopatologii.... NIC NIE WYJDZIE!!!!
Trzymamy z kociąbandą2 kciuki

Posted

i znowu trafiam na jakiś straszny wątek. Przepraszam, jeśli powtarzam pytanie, bo nie jestem w stanie przeczytać całości ale co z pozostałymi psami z tej mordowni ? :crazyeye:

Posted

[quote name='ewab']Cleoo2008 porzuciła mi wątek Cezara - zastanawiając się czy to nie Ali. Cleoo niestety nie.

Ja natomiast dyżuruję w domu przy psiaku, który stabilizuje się przed jutrzejszym zabiegiem. Jest po wypadku ma złamaną i zmiażdżoną przednią prawą łapę (niestety tylko amputacja) i złamaną z przemieszczeniem prawą tylną. I choć to nie boksio to trzymajcie za nas kciuki boksiowe cioteczki...[/QUOTE]

mialam 0,0001% nadziei :( Ja nie moge przezyc, ze go nie mozna znalezc:( a jak Cezar?