Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kapsel']Cioteczki Kochane :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Cezarek wybudzony :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:japę drze na cały regulator :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:
Cały jest w czerwonych bandażach, ponieważ łapkę ma włożoną w brzuszek. Dostaje środki uspakajające, żeby nie rozwalił sobie opatrunku.
Postawił całą klinikę na nogi, a przy tym robi przekomiczne miny, że wszysscy go tam uwielbiają :smile::smile::smile::smile::smile:
Jutro zmiana opatrunków. Prześlę zaraz zdjęcia to zobaczycie faflaczka :loveu::loveu::loveu:
Nynuś Kochany, teraz juz będzie lepiej!!!!![/QUOTE]

a jak łapka wsadzona w brzuszek? przyznam że mam raczej makabryczne wyobrażenie tego

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']a jak łapka wsadzona w brzuszek? przyznam że mam raczej makabryczne wyobrażenie tego[/QUOTE]
Ja też nie wiem jak, nawet nie chcę wiedzieć...:shake: ale chyba chodzi o to żeby się szybciej rana zagoiła , brrrrrrrrrrrrr

Posted

Widziałam kiedyś jak leczyli poparzonego chłopca i przyszyli mu łapkę do tułowia, żeby się pod skórą martwica nie wytworzyła - ręka przyszyta do skóry była dobrze ukrwiona. Potem odcięli i zaszyli skórę. Może i Cezarkowi cos takiego zrobili?

Posted

hmmm ja też się zastanawiam jak to łapka przyszyta do brzuszka ? może ktoś pomóc mi to zrozumieć :oops:
no ale skoro tak ma być ,lekarze wiedzą co robią.
Cezarku kupę strachu nam wszystkim napędziłeś :)

Posted

Pan doktor powiedział, że Cezarek jest młodszy niż my sądziliśmy.:razz::razz:

Oto Falunek po operacji:multi::multi::multi:

[FONT=Arial]BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KOCHANYM CIOTECZKOM ZA POMOC, ZA TO ŻE DZIĘKI WAM ŻYJĘ, :-(:-(:-( ZA KCIUKI, ZA DOBRE MYŚLI, ZA PIENIĄŻKI NA MOJĄ OPERACJĘ, ZA KARMĘ, ZA CEGIEŁKI, ZA PYSZNE PUSZECZKI. :calus::calus::calus:
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

WASZ CEZAREK :bye::bye::bye:
[/FONT]

Posted

[quote name='Lili8522']Kochana Mordeczka!!!!!!!!! :loveu:
Tak się cieszę że się wybudził i ma to za sobą!!!!!!!!
Dzielny chłopak!!!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool:[/QUOTE]
Dzielny, a do tego opancerzony biedaczek :) Mam nadzieję, że lekarze uratują tą łapinę. Trzymam kciuki!

Posted

Kochane cioteczki, :loveu::loveu::loveu::loveu:
TAK!!!!!!!!!!!!!!! ŁAPKA URATOWANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trochę fachowej relacji i..... dostaliśmy zdjęcia od dr Saby..... kto nie może niech nie patrzy :shake::shake::shake:

Cezarek przeszedł dziś operację usunięcia narośli z łapy, doktor Tomasz Saba usunął mu narośl z powierzchni grzbietowej kończyny piersiowej. Guz zlokalizowany był na wysokości nadgarstka. Usunięto również naciek zapalny z przedramienia. Guz oraz kawałek kości wysłano do badania histopatologicznego do laboratorium w Niemczech, z rany pobrano również wymaz do badania mikrobiologicznego.
Wykonano rekonstrukcję skóry z wykorzystaniem kieszeni podskórnej co oznacza, że łapka Cezara została przyszyta do skóry na brzuchu, na kończynę założono opatrunek stabilizacyjny.

Łapkę uratowano !!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Zdjęcia, ....................

Posted

[quote name='hecia13']Widziałam kiedyś jak leczyli poparzonego chłopca i przyszyli mu łapkę do tułowia, żeby się pod skórą martwica nie wytworzyła - ręka przyszyta do skóry była dobrze ukrwiona. Potem odcięli i zaszyli skórę. Może i Cezarkowi cos takiego zrobili?[/QUOTE]

dokładnie tak i najważniejsze że to działa :cool2:

Cezarku ...zdrowiej kochany :kciuki: :loveu:

Posted

Fafluniu kochany będzie dobrze,musi być dobrze,teraz zdrowiej serduszko wszyscy trzymaliśmy za ciebie kciuki pełni obaw. Łapka uratowana -teraz będzie z dnia na dzień coraz lepiej!!!!!

Posted

[quote name='Kapsel']...

Cezarek wybudzony :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:japę drze na cały regulator :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:
...[/QUOTE]

Jakby mi kto tak łapę powyginał i jeszcze przyszył do brzucha to też bym się darł. :-D

TZmestudio

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']ajjj aż boli jak sie ogląda te zdjęcia a kiedy będą mu łapke z tego brzuszka wyciągać? nie naderwie on sobie tego jak zacznie łapką ruszać?[/QUOTE]

Na razie musi mieć mocno unieruchomione przez opatrunki. Będzie chodził na trzech łapkach. Jutro zmiana opatrunków. Kiedy będą mu tą łapkę wyciągać, to szczerze powiem że nie wiem :shake:
Jestem taaaaaaaaaaaaak szczęśliwa, że on przeżył tą narkozę że się nie dopytałam :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: