michu Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Wyniki badań Cezara zostały skonsultowane u doktora Tomasza Saby w Warszawie, okazało się, że jest szansa na uratowanie łapki boksera. Cezar przyjechał dziś późnym wieczorem do Warszawy, zamieszkał w siedzibie Fundacji. Jutro o godzinie 9:30 czeka go długa i skomplikowana operacja usunięcia narośli na łapie. Prosimy wszystkich o trzymanie kciuków za Cezara !!! Rozstanie było bardzo smutne.. Cezarek już w samochodzie chciał przesiąść się do mnie do przodu :) Jak wyszliśmy z samochodu nie zauważał nikogo dookoła. Przez cały czas, ten malutki Cezarek skakał - dosłownie - skakał na mnie, po mnie i dawał buziaki. Już chyba odczuwał, że rozstania nadszedł czas. Po wejściu do samochodu widziałem jak stale patrzy w moim kierunku... Ale dzisiaj wielki dzień...... da sobie chłopak świetnie radę!!! Quote
Lili8522 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Mocno trzymam kciuki za chłopaka ;):kciuki::kciuki: Quote
onga Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Pyszczaczku trzymamy i my.....aż mi się płakać chce....Będzie dobrze maleńki Cezarze :* Quote
andegawenka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Lili8522']Mocno trzymam kciuki za chłopaka ;):kciuki::kciuki: Z Lili wątku kopiuję (jest w Jej podpisie): ” Dziękuję, że jesteś blisko. Za serce, co niesiesz w pysku! Za ciężką mordę i łapy obie! I za kolory świata – co nosisz w sobie! Dziękuję, że każdej nocy ogrzewasz mnie snem spokojnym, Za Twe spojrzenia dziękuję i najwierniejsze oczy! Dziękuję, że jesteś i że zawsze czekasz! Za uśmiech dziękuję i miłość! I za nadzieję w przyszłość! Dziękuję, że we mnie nie wątpisz, choć powodów wiele, bo jestem tylko Twoim człowiekiem… Mój Pieseczku „ "Pokochaj, by dać mu uścisk czułej ręki, Dla Ciebie to mało dla niego wielki cud, Obdaruj radością i pokonaj z nim męki, Dając lekkość serca, wyrzucając trud” Quote
Kapsel Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='andegawenka']Z Lili wątku kopiuję (jest w Jej podpisie): ” Dziękuję, że jesteś blisko. Za serce, co niesiesz w pysku! Za ciężką mordę i łapy obie! I za kolory świata – co nosisz w sobie! Dziękuję, że każdej nocy ogrzewasz mnie snem spokojnym, Za Twe spojrzenia dziękuję i najwierniejsze oczy! Dziękuję, że jesteś i że zawsze czekasz! Za uśmiech dziękuję i miłość! I za nadzieję w przyszłość! Dziękuję, że we mnie nie wątpisz, choć powodów wiele, bo jestem tylko Twoim człowiekiem… Mój Pieseczku „ "Pokochaj, by dać mu uścisk czułej ręki, Dla Ciebie to mało dla niego wielki cud, Obdaruj radością i pokonaj z nim męki, Dając lekkość serca, wyrzucając trud” Piękne. Operacja już za chwilę :shake::shake::shake::shake::shake: Quote
andegawenka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Kapsel']Piękne. Operacja już za chwilę :shake::shake::shake::shake::shake:[/QUOTE] Kapselku operacja daje zdrowie i nowe lepsze życie :glaszcze: Quote
Czorcik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 siedzę w pracy jak kupa nerwów, z niecierpliwościa czekam na info. Będzie dobrze , bo musi być dobrze, Cezarku ludzie z całej Polski wierzą w Ciebie Quote
kamila lakusiowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 TZRYMAMY!!!!! Musi być dobrze........musi!!!! Quote
Nutusia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Cezarze - życie przed Tobą piękne, dobre i spokojne - jestem o tym przekonana! Quote
kamila lakusiowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Tylko pamięajcie, żeby togo guza na badania wysłać!!!! Trzymam!!!! Quote
asiek.l-g Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 trzymam mocno kciuki malutki, operacjia pewnie juz trwa, czekam na dobre wiadomości... Quote
Aleksandra Bytom Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 przeczytałam cały wątek od deski do deski,musi się Cezarkowi udać,po prostu nie może być inaczej,trzymam kciuki maleńki :) Quote
Kapsel Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Cezarek już pod narkozą.:roll::roll::roll::roll: Operuje go dr Saba. Operacja potrwa około 5 godzin. Wysyłajcie ciepłe myśli ..... Quote
kamila lakusiowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Kapsel']Cezarek już pod narkozą.:roll::roll::roll::roll: Operuje go dr Saba. Operacja potrwa około 5 godzin. Wysyłajcie ciepłe myśli .....[/QUOTE] Wysyłamy wysyłamy!! Guz na badania pujdzie? Quote
Kapsel Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='kamila lakusiowa']Wysyłamy wysyłamy!! Guz na badania pujdzie?[/QUOTE] na 200%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kamila lakusiowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 To dobrze, oby nic powaznego nie wykazały badania! Cezarek, trzymaj sie chłopie...... Quote
necianeta89 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Trzymam mocno kciuki, a moje psiny trzymają mocno łapki za cezarka! Quote
Nutusia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 5 godzin - no nieźle... :( Ale potem będzie już tylko dobrze! Quote
Recommended Posts