kamila lakusiowa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Kapsel']Oczywiście Kamilko, :buzi: :oops: bardzo przepraszam i bardzo dziękujemy za kupno puszek :iloveyou::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Nie ma za co. To tylko kropla wody w morzu.... Quote
MARCHEWA Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Dzisiaj zrobiłam przelew na 50zł,tylko tak mogę pomóc,może jeszcze jakiś bazarek jak czasu starczy. Cezarku,trzymaj się,bądź dzielny. Wszyscy tu na ciebie czekamy;) Quote
Kapsel Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='MARCHEWA']Dzisiaj zrobiłam przelew na 50zł,tylko tak mogę pomóc,może jeszcze jakiś bazarek jak czasu starczy. Cezarku,trzymaj się,bądź dzielny. Wszyscy tu na ciebie czekamy;)[/QUOTE] Marcheweczko :buzi::Rose::Rose::Rose::iloveyou:DZIĘKUJEMY!!! Quote
sabinka40 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Jestem i ja:-( Nie mam słów, nie da się nazwać takiego okrucieństwa:shake:. Mam tylko nadzieję że ktoś za to zapłaci:angryy: Przeleję pare złoty żeby jakoś pomóc Cezarkowi i trzymam kciuki!!!!!!!!!! Quote
Paula95 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='sabinka40']Jestem i ja:-( Nie mam słów, nie da się nazwać takiego okrucieństwa:shake:. Mam tylko nadzieję że ktoś za to zapłaci:angryy: Przeleję pare złoty żeby jakoś pomóc Cezarkowi i trzymam kciuki!!!!!!!!!![/QUOTE] Bardzo dziękujemy. Quote
szafra Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Myślę, że będzie dobrze i Cezarek szybciutko dojdzie do formy ! Quote
Kapsel Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Cezarek w drodze do Warszawy, trochę popłakuje bo pewnie myśli, że znów go porzucimy :-( Jutro o 9.30 operacja..... musi wytrzymać, musi dać radę!!!!! :icon_roc::sad::sad::sad: Sabinko40 :buzi:bardzo dziękujemy za pomoc dla faflaczka!!! Quote
majowa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 bede jutro mocno ściskać kciuki, żeby wszystko poszło dobrze Quote
Czorcik Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 o rety ale mnie nerwy zżerają , martwię się . Quote
Atomowka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Będę mocno ściskała kciuki za fafluńca Wiem,ż4e chłopak będzie walczył Cezarku jesteśmy wszyscy z Tobą Quote
Kapsel Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Dziękujemy wszystkim :calus:za ciepłe myśli. Cezarek już przekazany Germaine. Patrzył i patrzył i patrzył za Michałem...:-(:-(:-( Quote
wapiszon Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Wiem,że to wątek cierpiącego psa ale może możecie pomóc, podpowiedzieć co robić? Przed chwilą dostałam takiego maila Witam. Od jakiegos czasu błąka sie na mojej ulicy pies bokser. Jest zadbany ma slad od obrozy na szyji. jest bardzo przyjazny mocno zbudowany. Albo ktos go wyrzucil albo sie zgubil. Moze zna Pani kogos kto chcialby takiego? Też Wielkopolska, tylko północna Quote
Jagoda1 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Cezarku, same dobre mysli posyłam, zaciskamy kciuki i osiem łapek! Kochamy, czekamy.... Quote
Paula95 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='wapiszon']Wiem,że to wątek cierpiącego psa ale może możecie pomóc, podpowiedzieć co robić? Przed chwilą dostałam takiego maila Witam. Od jakiegos czasu błąka sie na mojej ulicy pies bokser. Jest zadbany ma slad od obrozy na szyji. jest bardzo przyjazny mocno zbudowany. Albo ktos go wyrzucil albo sie zgubil. Moze zna Pani kogos kto chcialby takiego? Też Wielkopolska, tylko północna Może najpierw poszperać po internecie, czy ktoś go szuka. Może w okolicy są ogłoszenia? Quote
wapiszon Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 W okolicy nie ma ogłoszeń, w internecie nie widzę też;( Quote
Germaine Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Cezar już w domu, na dzień dobry osikał całe pomieszczenie... pije bardzo dużo, mógłby pić bez końca, karmę je rozsypując wszystko dookoła, robi taki mały chlewik ;-) poza tym patrzy prosto w oczy tymi swoimi niesamowitymi oczami i człowiek wymięka od razu jutro rano operacja, trzymajcie kciuki Quote
Roszpunka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Trzymamy mocno zaciśnięte :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
wykrywka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Mocno, z całych sił zaciśnięte :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts