Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj zrobiłam przelew na 50zł,tylko tak mogę pomóc,może jeszcze jakiś bazarek jak czasu starczy.
Cezarku,trzymaj się,bądź dzielny.
Wszyscy tu na ciebie czekamy;)

Posted

[quote name='MARCHEWA']Dzisiaj zrobiłam przelew na 50zł,tylko tak mogę pomóc,może jeszcze jakiś bazarek jak czasu starczy.
Cezarku,trzymaj się,bądź dzielny.
Wszyscy tu na ciebie czekamy;)[/QUOTE]

Marcheweczko :buzi::Rose::Rose::Rose::iloveyou:DZIĘKUJEMY!!!

Posted

Jestem i ja:-( Nie mam słów, nie da się nazwać takiego okrucieństwa:shake:. Mam tylko nadzieję że ktoś za to zapłaci:angryy:
Przeleję pare złoty żeby jakoś pomóc Cezarkowi i trzymam kciuki!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='sabinka40']Jestem i ja:-( Nie mam słów, nie da się nazwać takiego okrucieństwa:shake:. Mam tylko nadzieję że ktoś za to zapłaci:angryy:
Przeleję pare złoty żeby jakoś pomóc Cezarkowi i trzymam kciuki!!!!!!!!!![/QUOTE]

Bardzo dziękujemy.

Posted

Cezarek w drodze do Warszawy, trochę popłakuje bo pewnie myśli, że znów go porzucimy :-(
Jutro o 9.30 operacja..... musi wytrzymać, musi dać radę!!!!! :icon_roc::sad::sad::sad:

Sabinko40 :buzi:bardzo dziękujemy za pomoc dla faflaczka!!!

Posted

Wiem,że to wątek cierpiącego psa ale może możecie pomóc, podpowiedzieć co robić?

Przed chwilą dostałam takiego maila

Witam. Od jakiegos czasu błąka sie na mojej ulicy pies bokser. Jest zadbany ma slad od obrozy na szyji. jest bardzo przyjazny mocno zbudowany. Albo ktos go wyrzucil albo sie zgubil. Moze zna Pani kogos kto chcialby takiego?

Też Wielkopolska, tylko północna

Posted

[quote name='wapiszon']Wiem,że to wątek cierpiącego psa ale może możecie pomóc, podpowiedzieć co robić?

Przed chwilą dostałam takiego maila

Witam. Od jakiegos czasu błąka sie na mojej ulicy pies bokser. Jest zadbany ma slad od obrozy na szyji. jest bardzo przyjazny mocno zbudowany. Albo ktos go wyrzucil albo sie zgubil. Moze zna Pani kogos kto chcialby takiego?

Też Wielkopolska, tylko północna

Może najpierw poszperać po internecie, czy ktoś go szuka. Może w okolicy są ogłoszenia?

Posted

Cezar już w domu, na dzień dobry osikał całe pomieszczenie...
pije bardzo dużo, mógłby pić bez końca, karmę je rozsypując wszystko dookoła, robi taki mały chlewik ;-)
poza tym patrzy prosto w oczy tymi swoimi niesamowitymi oczami i człowiek wymięka od razu
jutro rano operacja, trzymajcie kciuki