Selenga Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1753824176 Quote
necianeta89 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Nutusia']- łapa jest na 100% do amputacji aż do samej łopatki i to jak najszybciej - zabieg jest planowany na poniedziałek Kiedyś gdzieś przeczytałam, że psy rodzą się z 3 łapkami, 4 mają zapasową :) Więc na pewno ktoś pokocha go takim jakim jest. A w pn będę mocno trzymała kciuki! Quote
Kapsel Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Jestem i ja na wątku faflaczka. Psychicznie jestem dobita totalnie!!!!!!!!!! :-(:-(:-(:-(:-( Nutusiu Kochana :buzi::buzi::buzi: bardzo dziękujemy za założenie wątku Cezarkowi. Jak dostanę info o wpłatach zaraz potwierdzę. ] Bardzo wszystkim dziękujemy :Rose: za każdą okazaną pomoc. Quote
MARCHEWA Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='Paula95']Najgorsze jest to, że oni nie chcą pomocy. Tak, jak pisałam chciano im podarować karmę, a oni stwierdzili, że nie potrzebują. Zaraz poszukam jakieś zdjęcia, jak wygląda to "schronisko":( Tutaj są zdjęcia(tego hasiorka już nie ma u nich w schronie, ale jest u nas) http://gostyn24.pl/Schronisko_bardzo_potrzebne_-,15537.html Bo oni nie chcą,aby ktoś im się tam kręcił,wiedzą,że najpierw przyjdzie ktoś z karmą,potem zjawi się następny człowiek i będą patrzeć im na ręce.Znam schronisko na Śląsku,gdzie w miskach pływała zielona breja a pracownicy twierdzili,że wszystko mają i niczego nie chcieli przyjąć,ale nie dałyśmy za wygraną i wiele się tam zmieniło,a przede wszystkim pracownicy! Najtrudniej jest zacząć. Trzeba ratować Cezarka i psy,które tam zostały,skoro jest tam wychudzony szczeniak to ile mu zostało? Na Cezarka płacę 50zł na początku tygodnia i trzymam kciuki,aby operacja się udała i żeby wszystko poszło dobrze. Quote
Paula95 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 MARCHEWA napisał(a):Bo oni nie chcą,aby ktoś im się tam kręcił,wiedzą,że najpierw przyjdzie ktoś z karmą,potem zjawi się następny człowiek i będą patrzeć im na ręce.Znam schronisko na Śląsku,gdzie w miskach pływała zielona breja a pracownicy twierdzili,że wszystko mają i niczego nie chcieli przyjąć,ale nie dałyśmy za wygraną i wiele się tam zmieniło,a przede wszystkim pracownicy! Najtrudniej jest zacząć. Trzeba ratować Cezarka i psy,które tam zostały,skoro jest tam wychudzony szczeniak to ile mu zostało? Na Cezarka płacę 50zł na początku tygodnia i trzymam kciuki,aby operacja się udała i żeby wszystko poszło dobrze. Wyślemy tam weta, w Krobi to pomogło- dużo się zmieniło na lepsze. Trzymam kciuki za Cezarka! Quote
_Goldenek2 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Finansowo już nie daję rady, ale chociaż podrzucę wątek. Cezarku.... trzymaj się boksiu. Quote
Kapsel Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Najnowsze wieści nie są dobre :-(:-(:-( Nowotwór rośnie w zastraszającym tempie :shake: Dziś jest już o wiele większy niż wczoraj. Od dołu robi sie skorupa. Cezarek do tego wszystkie wygryza go sobie :-(. Trzeba przyśpieszyć termin operacji :roll:. Ola jedzie prosić wetów o jak najszybszy termin. Nie wiadomo czy się uda. Trzymajcie Kochane kciuki!!!!!! Marchewko :calus: i inne cioteczki:calus: bardzo dziękujemy za pomoc!!!!!!!!!!!! Quote
Yana Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 oby się udało go uratować :-( on już tyle przeszedł... Quote
jofracy Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 może założyc mu kołnierz? wiem, że dyskomfort, ale skoro rozgrzebuje sobie tą ranę, to może warto... Ja tu mędrkuję, a Wy juz pewnie dawno na to wpadłyście co? Quote
MARCHEWA Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Czy on w tym stanie przetrzyma narkozę? Mój Lucek został znaleziony w troszkę lepszym stanie z wielką raną i weci nie usypiali go do czyszczenia rany,bo bali się że nie przetrzyma znieczulenia ogólnego.Wiem,że tutaj liczy się każda chwila,że to nie zwykła rana tylko nowotwór. Strasznie ciężkie chwile i deyzje przed wami. Myślami jestem przy Cezarku. Quote
tatankas Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ja też niestety finansowo nie dam rady w tym miesiącu,ani w przyszłym.Muszę dwie dziewczyny do szkoły wyszykować,a trzecią do przedszkola.Ceny książek mnie powalają :( Quote
olly Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ciotki, Cezarek jest już u Michała. Jest źle... Guz jest większy, wychodzą z niego białe robale-mady. Łapka jest przeogromna, limfa nie ma ujścia, wszystko kumuluje się pod skórą, mam wrażenie, że za chwilkę skóra pęknie. Po 15:00 będę wiedzieć, kiedy operacja... Quote
feliksik Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 no ale w weekend chyba nikt nie operuje??? Quote
Maruda666 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Nie wiem co napisać :( :( Cezek, musisz wytrzymać:thumbs::modla::thumbs::modla::thumbs: Na pewno podeślę jakiś grosik, ale za kilka dni. Quote
Lili8522 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Cezarku trzymaj się!!!!!!!!!! Musisz wytrzymać operacje i sie wybudzić!!!!!!!!!!! Napewno jesteś silny chłopak!!!!!!!!!! Quote
MALWA Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Trzymam kciuki za biedaczysko! Może uda się przełożyć operację jeszcze na dziś? Quote
giselle4 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 olly napisał(a):Ciotki, Cezarek jest już u Michała. Jest źle... Guz jest większy, wychodzą z niego białe robale-mady. Łapka jest przeogromna, limfa nie ma ujścia, wszystko kumuluje się pod skórą, mam wrażenie, że za chwilkę skóra pęknie. Po 15:00 będę wiedzieć, kiedy operacja... to nie jest dobrze.... modlę sie niech bedzie wszystko ok:( niech bedzie Quote
Ellig Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='Selenga']http://allegro.pl/show_item.php?item=1753824176 Rozsylam Allegro!!!!!!!!!!! allegro powoli ruszylo!!Trzymaj sie Cezar!!! Quote
Paula95 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jofracy napisał(a):może założyc mu kołnierz? wiem, że dyskomfort, ale skoro rozgrzebuje sobie tą ranę, to może warto... Ja tu mędrkuję, a Wy juz pewnie dawno na to wpadłyście co? Tak, ja także myślę, żeby mu chociaż kołnierz założyć, żeby sobie nie rozlizywał tego guza. :placz: Quote
Recommended Posts