malawaszka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Suczka około 7 lat, znaleziona 20 lipca w Pabianicach, poszukiwania właściciela nie przyniosły rezultatu i mała trafiła do schroniska - znaleziona w ciecze, musimy ją szybko wysterylizować bo kto wie czy to nie było powodem wyrzucenia - może została pokryta w schronisku smutna, apatyczna, nie potrafi się odnaleźć Dziś przyjeżdża do PDT u Ulki12 koło Myszkowa, do adopcji po sterylizacji kontakt w sprawie adopcji i wsparcia: malawaszka@gmail.com 608 464 683 Quote
wilczy zew Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 bidulka,wygląda na zadbaną,więc dziwne z tym właścicielem Quote
malawaszka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 jedna z wolontariuszek znalazła suni dom u swojej siostry - mam nadzieję, że wszystko będzie ok i mała będzie szczęśliwa :loveu: powodzenia malutka! Quote
Luna_wro Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ... te smutne oczka...:( super wiadomość:) Quote
Poker Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Świetna wiadomość . Mam nadzieję ,że maluchy się nie urodzą. Quote
malawaszka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 ZAPRASZAM na bazarek dla dużych naszych chłopaków http://www.dogomania.pl/threads/212356-Ozdobne-zagarki-termometry-kapielowe-DENDASTIXY-kurtki-Diadora-na-sznupy-do-12.08 Quote
piechcia15 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 z tego co powiedziała mi wolontariuszka to sunia właśnie teraz ma cieczkę, więc do końca nie wiadomo jak to z nią jest. W każdym razie napewno zostanie wysterylizowana. Na imię póki co ma Sonia bo podobna na takie reaguje Quote
malawaszka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 daj nam znać jakbys miała jakieś wieści od wolontariuszki jak się sunia miewa :) Quote
piechcia15 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 napewno dam znać, jakieś fotki może się uda małej strzelić. trzeba czasu Quote
gosiak933 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Hej :D Sznaucerka ma się dobrze :) sądze że nie miała depresji tylko po prostu była wystraszona :) teraz jest u mojej siostry i naprawde to bardzo kochany pies :) Najlepiej by było gdyby się ją głaskało caały dzień :) straszny z niej pieszczoch :P ogólnie to ma duzo miłości i kochających ją ludzi :) Więc sie o nią nie musicie martwic :) Quote
malawaszka Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 oooo CUDOWNIE!!!!!!!! :loveu: chcemy fotki!!!!!! :modla: Quote
gosiak933 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 a oto i fotki :D narazie tylko tyle bo Sonia nie przepada za aparatem :P więc jak jej coś z cichacza zrobimy to jest cud :D Quote
Recommended Posts