Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetnie! :loveu:

Barry przestał przywłaszczać przedmioty, bardzo ładnie aportuje (jak na berneńczyka oczywiście :evil_lol:), umie chodzić na smyczy, gdy trzeba przyzwoicie trzyma się nogi, wraca na zawołanie ale najlepiej wychodzi mu komenda
"choć, przytul się". :eviltong:

Posted

Ten pyś powala:):):) Jak widzę straszną bidę to zawsze sobie myślę, że wystarczy opieka, miłość i trochę funduszy i REAKTYWACJA gotowa;) Aż się nie chce wierzyć, że to ten sam psiak, który na pierwszych fotach był smutny, zaniedbany, poraniony. BRAWO RAZ JESZCZE:):):) I widok dzieci obok psa to najpiękniejszy widok:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Jak widzę straszną bidę to zawsze sobie myślę, że wystarczy opieka, miłość i trochę funduszy i REAKTYWACJA gotowa;)

I tu się mylisz "odrobinę", potrzeba wiedzy, umiejętnego postępowania a przede wszystkim czasu,
który można poświęcić takiemu psu.
Każdy przypadek jest inny...

Nie zdziałalibyśmy nic gdyby całymi dniami był zamknięty w kojcu i widział nas tylko w porze karmienia. ;)

Posted

No niestety sama miłość nie poparta wiedzą i doświadczeniem nie wystarczy

ale powiem Wam w sekrecie, że pod stolikiem Elza ma czarodziejską różdżkę ;)

Posted

[quote name='Ulka18']3 tygodnie minelo, a miedzy pierwszym zdjeciem a tymi ostatnimi trudno znalezc podobienstwa i ze to ten sam pies. Ostatnie zdjecia wspaniale i budujace.

Aga od Twych słów ciepło bije :buzi:, berneńczyki najczęściej rozpoznaje się po piegach na nosie. :eviltong:

Posted

ani@ napisał(a):
No niestety sama miłość nie poparta wiedzą i doświadczeniem nie wystarczy

ale powiem Wam w sekrecie, że pod stolikiem Elza ma czarodziejską różdżkę ;)

To miałam na myśli pisząc 'opieka':)
Jak zwał tak zwał, ważne, że psiak kwitnie!

Posted

:hand: Zaczęłam od wymiany uzębienia naszego podopiecznego. :eviltong:

Jakby ktoś pytał :cool3: to robi się to tak: nogami opasujemy przeciwnika a lewą dłonią majstrujemy w zębiskach by w tym czasie prawą cyknąć głuptakowi jedyną w swoim rodzaju fotkę. :loveu:

To łapa naszego niedźwiadka . :-D