kavala Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Czy ktoś potrafi wyjaśnić, dlaczego mój pies wyje gdy słyszy grę na fortepianie? Co nim powoduje i czy towarzyszą temu jakieś emocje? I jak ten pies się tego nauczył? :) http://www.youtube.com/watch?v=qXo3NFqkaRM Quote
Karro Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Mój pies wyje, kiedy słyszy jak graja na wieży dzwony, a poprzedni mój pies wył kiedy słyszał karetkę. Kiedys coś mi się o uszy obiło, że on to z psami czy coś kojarzy. Ale nie mam pojęcia czy jest to prawda. :) Quote
Beatrx Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 a mój za to nie wyje wcale chociaż chętnie bym usłyszała jak on wyje:| Quote
Natka72 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 A mój za to prawie w ogóle nie szczeka,nie wspominając o wyciu ;) Być może Twój pies ma słuch absolutny i słyszy fałszywe nuty,dlatego wyje:evil_lol: Quote
kavala Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Natka72 napisał(a):A mój za to prawie w ogóle nie szczeka,nie wspominając o wyciu ;) Być może Twój pies ma słuch absolutny i słyszy fałszywe nuty,dlatego wyje:evil_lol: Jest to możliwe, bo wyje tylko gdy gra syn, jak gra córka to nie.:evil_lol: Zazwyczaj wyje przy gamach. Quote
Recommended Posts