Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ENIA została zabrana z ruchliwej drogi i umieszczona w tymczasowym domu. Trafiła tam razem z amstafką Tarą. Niestety Tara została przez ludzi, u których ją zostawiliśmy gdzieś oddana, teraz staramy się dowiedzieć gdzie jest. Mała Enia jest tam nadal, ale nie mamy pewności czy jest to bezpieczne miejsce. Szukamy dla nie domu tymczasowego - najlepiej stałego. Sunia jest maleńka, grzeczna, bardzo miła i młoda.Proszę, pomóżcie znaleźć miejsce dla Eni.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Strasznie potrzebna pomoc dla ENI. Siedzi w małym "boksiku", za budę ma dwa stare okna zestawione razem. Nie wiem co z cieczką, ale chyba lada moment nastąpi.

• 2 weeks later...
Posted

Luka, a moze zaczac ja oglaszac? Kiedy sterylka? Na bazarku mgie blyskawicznie robi ogloszenia. Moge wykupic pakiet, ale potrzebny bylby dobry, chwytajacy za serce tekst.

Posted

Enia nadal u ludzi, mieszka pod budą z okna. W sobotę ma jechać do domu. Ale dom nie sprawdzony i nie wiadomo co to za rarytas. Enia nadal jest niewysterylizowana czy uda się ją ciachnąć przed oddaniem?

• 1 month later...
Posted

Ostatnio widziałam Enię. Jest piękna i bardzo dzielna. To maleńki piesek i bardzo nadawałaby się do mieszkania. Czy ktoś nie chce maleńkiej psinki?

Posted

No to raz jeszcze spytam: oglaszamy ja, czy nie? Luka, masz mozliwosc zrobic jakies lepsze zdjecia i podac wiecej informacji o suni do ogloszen? Z tymi zdjeciami, ktore sa tutaj, wiele nie zwojujemy.

Posted

Zaraz poszukam, może mam jeszcze inne zdjęcia. Sunia jest bardzo ruchliwa i trochę bojaźliwa, choć po pewnym czasie przychodzi na głaski. Nie mniej mój stary aparat nie bardzo potrafi zapać małą we właściwym momencie.

Posted

Jest, albo moze byc wysterylizowana przed oddaniem, jesli znajda sie fundusze? W jakim moze byc wieku? Piszesz, ze jest ruchliwa, czyli dom z dziecmi odpada? Napisze, ze ewentualnie pomozemy w dowozie.

Posted

Hesia, sunia jest w domu gdzie są dziewczynki w wieku ok 7 lat. To bardzo uległy pies. Do domu gdzie są maleńkie dzieci zawsze mam opory oddawać psa, bo sama nie mam cierpliwości do dzieciaków.
Wysterylizowana będzie na pewno choć z funduszami krucho - zrobię to jak zwykle "na krechę".

Posted

Luka, to ja jutro wysmaruje jakis tekst i wysle do Kachul. Sunia bedzie miala ogloszenia na 45 stronkach.
Moze akcja - Sterylizacja Soemy pomoze w sterylce. Ja tez moge troche dolozyc.

Posted

Wielkie dzięki. Ja mam trochę ograniczony dostęp do komputera bo nadal próbujemy przystosować dom do mieszkania. Ciągle jakieś ekipy wiercą i kręcą się po chałupie.

Posted

Na kiedy zaplanowana sterylizacja Suni? Gdzie ona jest?Gdzie będzie dochodzić do siebie po sterylizacji?
Ogłaszam swoją tymczasową Tikę, już dzwonią telefony, mogę ludzi odsyłac do wątku innych małych suczek, tylko musze wiedzieć więcej.

Posted

Sunię jak trzeba to się wysterylizuje z dnia na dzień - nie ma sprawy. W tygodniu po niedzieli pogadam z kimś kto ją do weta dostarczy. Dochodzić po zabiegu może tam gdzie jest obecnie. Krzywda wielka jej się tam nie dzieje, opiekują się nią dziewczynki - córki gospodarzy.

Posted

No to ja sie na chwile wstrzymam z ogloszeniami, ale deklaruje wsparcie sterylki. Moze lepiej nie czekac az znajdzie sie dom, tylko ja ciachnac. Tam gdzie jest moga jej nie upilnowac. Czy ona nadal mieszka w budzie zrobionej z okna?
Luka, podaj kontakt dla potencjalnych chetnych.

Posted

No super. Może wreszcie coś się dziewczynie trafi. Bardzo ją lubię bo to taka delikatna pierdułaka, coś jak nasza Figunia. Młoda jeszcze i już trochę przeszłą w życiu.

Posted

Przepraszam, mam troche wyjazdow sluzbowych i przez to gorszy dostep do Internetu.
Luka, jesli dom bedzie sprawdzony, a to sie chyba da zalatwic, to poszukamy na dogo kogos kto sunie podwiezie. Co innego, gdzie beda ogloszenia, ale dajmy jej szanse, nawet jesli znajdzie sie ktos dalej.